@kanarikk no neviem, ale ja by som skôr povedal, že tieto predpovede boli známe aj v dávnejších kultúrach, len ma zaujíma, prečo aj človek v 21 storočí dokáže tomuto uveriť.
v tejto dobe je už možné všetko, stačí dostať nejakú správu medzi ľudí a spusti sa vlna, bez ohladu na to či je to pravda alebo nie. Samozrejme záleží aj na ľuďoch.
Keď to vezmem z môjho subjektívneho pohľadu tak to vo mne vyvoláva skôr obavy a strach. Ak niekto zhromaždí príliš veľa ,,dôkazov" na ktoré mi argument ako ,,To je hovadina" fakt nepomôže, tak nad tým začnem priveľa rozmýšľať a potom sa svojím spôsobom báť.
Najradšej mám maminin postoj. Ona to nerieši, lebo keď zomrie, tak jednoducho zomrie a hotovo. To len ja som taká trúba, že nad všetkým rozmýšľam.
Pretože cirkev a rôzne náboženstvá ľuďom povymetajú aj to hovno čo majú v palici tak sú potom schopní uveriť každej chujovine.A ten americký hňup teraz prehlásil že sa sekol o pol roka,takže ďalší koniec sveta bude na jeseň.Teším sa.
@puco90 poviem ti, ze je pekne v nieco verit..a ked som si predstavila, že konečne by prišla nejaka apokalypsa a nemuseli by sme dalej zit, poviem to fakt sa mi odlahlo, a velmi lahko by som tomu uverila.. lenze samozrejme ja som aj tak vedela ze sa to nestane, tak som v to neverila.. aj ked fakt by to bolo pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nemajú vlastný názor ale nechajú sa pohltiť názormi iných
a dosť spraví aj psychika. Vidíš nejakého dedka ako rozpráva o konci sveta. pre niekoho nepredsvečivé no pre niekoho až príliž.
sám niekedy neviem čomu mám veriť, taký som zmätený s toho množstva informácií
to isté je v telke a na nete niečo hrozné
Najradšej mám maminin postoj. Ona to nerieši, lebo keď zomrie, tak jednoducho zomrie a hotovo. To len ja som taká trúba, že nad všetkým rozmýšľam.