Emocore sa vyčlenil niekedy v osemdesiatych a zaciatkom devädesiatych rokov z hardcore punku...čiže svvojím spôsobom je to zčasti punk (no naozaj aj ked sa to dneska nezda ale k tomu sa este dostan
....na take dlhe texty som unavena...som si akurta vsimla uvodne slovko, ze EMO a poto som dufala, ze tu dakto odpovie,nech mam aspon sajn, co to tu je popisane sakra...
btw...nie je straight edge v poslednom case viac k hardcoru??bo poznam dost hardorovych ludi,ktori su straight edge...a aspon sa toho drzia,nie ako tie zmachlene decka,ktore si na paprcu pred kazdym koncertom namaluju velke X,a potom uz lezia schlastane a sfajcene niekde pod stolom,popripade na ulici..nuz...vec nazoru peace
Vcelku príjemné čítanie, avšak keď si to tí "emáči" prečítajú, tak sa nám ešte plačúc obesia z "lásky" k "emu". Jaj počkať, oni sa asi rozplačú nad dĺžkou toho textu a povedia si, že to určite nezdolajú. Tak nič
Ale nie. Teoreticky by to bolo viac trefné, keby to bolo v blogu, ale každopádne dobrá práca.
no,mne to trvalo asi 20 min.a to nehovorim,ze citam tak rychlo,ako sa len da,no bolo to dobre aj mne sa to pacilo,dufam ze to tie sproste EMOkids uz konecne pochopia,ze to co robia nema vyznam!!!
ja som to precitala este davnejsie a strasne sa mi to pacilo a najracej mam tie decka co sa hlasia k emo a hned podtym maju ze oblubeny alkohol fernetiik a vodka a tak... now i don't wanna be judgemental alee fakt to neni pekne
nie som zastanca ludi emo ani nic podobneho, alee nie je zakazane urazat inych? (a zaroven aj ked nepriamo propagovat?) nech si robia ini co chcu jemine... ze sa niekomu chce nad tymi detickami este pozastavovat...
dobrý článok trochu som sa z toho aj poučil (napríklad o tom pravom eme kedy to vzniklo a tak to som nevedel fakt) . ale inak vedel som že tieto deti nevedia čo robia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
btw...nie je straight edge v poslednom case viac k hardcoru??bo poznam dost hardorovych ludi,ktori su straight edge...a aspon sa toho drzia,nie ako tie zmachlene decka,ktore si na paprcu pred kazdym koncertom namaluju velke X,a potom uz lezia schlastane a sfajcene niekde pod stolom,popripade na ulici..nuz...vec nazoru peace
Ale nie. Teoreticky by to bolo viac trefné, keby to bolo v blogu, ale každopádne dobrá práca.
Ten text je strasne dlhýýýýýýýýý :' Fňuk
suhlasiim..
mne sa celkom pači emo hudba a tiež nechodim zmaľovana ani čierna a radšej sa rehlim ako plačem