"Dohodli jsme se, že už si tu nikdo nebude dělat srandu ze Slováků. Je to vůči nim nefér. Ono už je tak dost strašná věc se narodit a žít na Slovensku, ještě aby se jim někdo za takové neštěstí smál."
Admin je nejaký šašo počmáraný z Prahy...zaujímavé,že to,čo u nás paltí s maďarmi to u čechov platí s nemcami,takže oni by sa mali ozývať ako psolední...BTW. opýtajte sa moravákov na názor na čechov
Slovensko by sa mohlo pripojiť k Madarsku... Boli by sme väčší štát, a Budapešť je na lepšej úrovni ako Bratislava... Nechápem, čo všetci proti tomu máte...
Maďari majú problémy hlavne sami so sebou...ťažko by nám prinieslo niečo výhodné pripájať sa k tak zadĺženému štátu akým je Maďarsko...keby sme sa pripojili k Rakúsku alebo Nemecku,to je iná vec.
@fortis skôr ide o to, čo sa deje pred jej zrušením. Toto - táto úbohá flame war, na ktorej sa oni desne zabávajú. Čím viac ľudí ich nenávidí a stresuje sa kvôli ním, tým sú šťastnejší. Čím viac proti skupín vznikne - tým lepšie. A ako pozerám, táto ich skupina má v tom zatiaľ najväčší úspech a to ani nemusela byť v TV ako tie ostatné... síce tie boli krásne cynicky vtipné.
Ja len, keby videli túto diskusiu, považujú to za úspech.
nemaju co robit tak urazaju cechov ale asi ich mozgove kapacity nesiahaju az tak ze ublizuju sami sebe a vlastne hadzu vsetkych cechov do jedneho vreca ....ich problem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
však to je trtko obyčajný a náhodou je to vtipné ako všetci slováci sa chytia
ale zasmejem sa im no
Ale za hentake pripady myslene na 100% vazne by som popravoval , asi som zly
Práca tých istých vraj
ozubené koliesko v pravo hore => nenávistný prejav alebo osobný útok => a choose a type vyberte targets a race or ethnicity
Pepan z Ostravy ? Vidno,že si tu nikdy nebola...Morava a Čechy sú úplne o niečom inom...btw. som z čadce
Thank god, that Vienna is only 90km far from Bratislava
áno je to tak,keďže tu žijem,tak niečo o tom viem.
Maďari majú problémy hlavne sami so sebou...ťažko by nám prinieslo niečo výhodné pripájať sa k tak zadĺženému štátu akým je Maďarsko...keby sme sa pripojili k Rakúsku alebo Nemecku,to je iná vec.
Viva la S.B.C.Z.I. !
Ja len, keby videli túto diskusiu, považujú to za úspech.