Keď som išla na internát myslela som si že schudnem ale nič.... ani len posraté kilo... Už ma nebaví počuvať v obchodoch ,,o číslo menšie prosím ,, - od kedy som na intráku .... v tedy myslím že vyskočím s prvého ona ktoré nájdem....
ako uz bolo vyssie spomenute spravna strava je velmi dolezita a plus dobre by bolo aj kardio .... k tej spravnej strave by som ti odporucil jest hlavne kuracinu, morcacinu, hovädzinu, ryby, vajcia, nizkotucne tvarohy, jogurty, ryzu, zeleninu, ovocie...a hlavne by som ti odporucil uplne prestat jest pecivo a ak uz pecivo tak skor celozrne alebo klickovy chlieb je vhodny
raňajky máme neustále chleba ... s nejakou sračkovou nátierkov takže to by som mohla nahradiť nejakým nízkotučným jogurtom....
v škole mávam normalny obet..
na večeru na intráku mávame nejaké ,,obedné jedlo,, bez polievky... čiže iba druhe.... takže sa vyhlasím aj s večeri a budem na miesto nej jedávať napríklad ????
Ja som nikdy nemal problém s váhou aj keď sa bujaro stravujem.. Vždy to nejako spotrebujem. Ale z počutia čo viem tak vždy keď chce niekto schudnúť priberie pretože sa naje poriadne raz za deň. Telo si začne myslieť že musí viac tukov ukladať na horšie časy... Ak píšem hovadiny sorry ale nikdy som sa tomu vážnejšie nevenoval.
o číslo menšie, skúsim šťastie záleží samozrejme aj na organizme, ale v zasade len uprava stravovacich navyko ti nepomoze, skus chodi do fitka, pripadne aj nejake lahsie cviky na intraku a ked aj nepojdes do fitka mas moznost ist niekde behat alebo sa len poprechadzat... i keď vážiš okolo 50 Kg a chceš ísť na 45 tak to zas netreba
a inak čo si písala niekde hore, že dúfaš že ti z behania nezhrubnú stehná, tak aspoň z mojej skúsenosti ti poviem že mne sa zmenšili práveže trošičku, čo nebol práve želaný efekt ale nevadí
Omg, prečo ste ľudia takí hlúpi a myslíte si, že keď sa vzdáte sladkostí, že začnete chudnúť. Na internete sa dočítate všetko, čo chcete... keď budeš hľadať tiež spáliš nejaké kcal a nie sedieť na piči a čakať, že ti dakto poradí.
Jednoduchý princíp musíš spáliť viac kalórií, ako denne prijmeš.
Nedavno som narazila na tento bog » www.chudnutie-ako.sk/moj-pribeh-ako-... a podla mna to ma hlavu a patu.. .. uzitocne veci aj pre cloveka, ktory chudnut nechce ale chce zit trocha zdravsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pomýlila som sa
ak chces nieco male tak pravdepodobne stepper ci ako sa to vola, taku podlozku pod nohy
jo, a nejem, ale to nie kvôli chudnutiu, len ma to proste nebaví
Inak vazne by ma zaujimalo ako by to dopadlo keby sa tym niekto riadil
raňajky máme neustále chleba ... s nejakou sračkovou nátierkov takže to by som mohla nahradiť nejakým nízkotučným jogurtom....
v škole mávam normalny obet..
na večeru na intráku mávame nejaké ,,obedné jedlo,, bez polievky... čiže iba druhe.... takže sa vyhlasím aj s večeri a budem na miesto nej jedávať napríklad ????
ta veta znamená ,,o číslo menšie,, akože chce napríklad menšie rifle chápeš ???
ďakujem
Ale behanie ti určite neuškodí
Jednoduchý princíp musíš spáliť viac kalórií, ako denne prijmeš.
ďakujem
tý ktorý to zobrali normálne sú podla mňa super
takže asi sa nedám odradiť počasiu a budem sa venovať mojej činosti beh .... atď