... má z vás niekto doma toy pudla?? ak áno, tak ste s ním spokojný?? Neviem si predstaviť takého malého psa však ho zašlapnem alebo potknem sa oňho... Pes má byť veľký, no nie???
poznam ludi co ho maju,je to zlate,ale ja som tiez radsej za velke psy...napr.zlaty retriever,slovensky cuvac,salasnicky pes,proste velke hunate...z kratkosrstych akurat tak labrador sa mi lubi
nemam ho ale je to strasne zlatunke! ako hracicka! uplne ako plysacik! mozno aj preto je to "toy pudel" ! a preco by mal byt pes velky? sak ked sa s nim chces maznat tak by mal byt hracka. alebo ked ho chces nosit vsade zo sebou. napr. ako ratlicek!
A mas zaujem o toy pudlika? Ja mam sice papillona, ale je to tiez maly psik. Treba si na to len zvyknut, neskor ani nebudes vediet ako a zistis ze ho vnimas okolo seba, takze mu neublizis, neboj. Ked, tak ten psik si tiez dava pozor, ze nejde obvykle pod nohy. Ak ti ale prekaza velkost, este vzdy mozes zvazit aj maleho, alebo stredneho pudla. Su to velmi inteligentne psy (bez ohladu na velkost), teda lahunko cvicitelne, maju kopec energie a su strasne pritulne.
Nie, pes nema byt velky, to je absolutna hlupost. Ked, tak vlk ma byt velky, alebo konkretne plemena psov. Maly pes je uplne rovnaky pes ako akykolvek iny. A urcite to nie je ziadna hracka na hranie. Su to normalne psy, ktore takisto potrebuju doslednu vychovu, vycvik (aspon zakladne povely), rozne hry a sporty (beh, agility, aportovanie...). Co majitelia malych psikov neviem preco casto krat zanedbavaju. Potom sa z nich stanu rovnako oddani a poslusni spolocnici.
@azizi áno, mám záujem o toy pudlika niekedy v strede júna ho začneme zháňať, tak aby sme boli doma za začiatku pôvodne to začalo pred 6-timi rokmi sestra s tým začala a konečne sa jej podarilo zlomiť maminu
my sme chceli presne tohto toy pudlíka .... potom sme mali bišonika...ale na fotkách vizerá pudlík ako hračka...musí byť krásny...a nepotneš sa o neho ani nič podobné
@pokerovana My mame stredneho pudla. A mozem potvrdit tvrdenie, ze je to jedno z najinteligentnejsich plemien, ktore su spolocenske a priatelske, idealne do bytu, kedze ako jeden z mala psov pudel vobec neplzne (nepadaju z neho chlpy.. i ked pokial nosis rada cierne veci a mas apricotta, streborneho, alebo bieleho, tak by som tomuto tvrdeniu celkom neverila . Myslim, ze ci toy, alebo vacsi, je to v podstate jedno. Nepredpokladam, ze by mali prist nejake negativne prekvapenia. Tento pes je skvelou investiciou, i ked to samozrejme zavisi aj na vychove.
@pokerovana Zvadza Ta inteligencia? No, ono sa to zas neviaze iba k dobrym vlastnostiam (ved vies, ako u ludi).. Napriklad nie je vylucene, ze Ti niekedy nebude robit naschvaly. Ale ak si dobra, pri takej hre s loptickou ho v pohode nachytas , ale pozor na nahanacky a schovavacky. No tak vo vseobecnosti to urcite rozvyja intelekt psa, aj majitela .
Ahj, ja mám doma Toy pudlíka a môžem ho len odporúčiť, je to úžasné stvorenie, je inteligentná a presne s tým súivsí aj to aká je "vychcaná", ale je to veľká zábava. Pudlík nepĺzne a nie je pravda, že sú škaredé, je to vec vkusu a já mám napríklad babulku ostrihanú tak, že nemá holú papulku. Je to malá chuligánka, ale každý psík je svojský, No uvidíte, že psík Vám vašu starostlivosť a lásku stonásobne vráti...Veľa sťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nie, pes nema byt velky, to je absolutna hlupost. Ked, tak vlk ma byt velky, alebo konkretne plemena psov. Maly pes je uplne rovnaky pes ako akykolvek iny. A urcite to nie je ziadna hracka na hranie. Su to normalne psy, ktore takisto potrebuju doslednu vychovu, vycvik (aspon zakladne povely), rozne hry a sporty (beh, agility, aportovanie...). Co majitelia malych psikov neviem preco casto krat zanedbavaju. Potom sa z nich stanu rovnako oddani a poslusni spolocnici.
@flussica ďakovalááá za názor vidím to celkom svetlo to ma tak zvádza, že je inteligent takže parádička
Ahj, ja mám doma Toy pudlíka a môžem ho len odporúčiť, je to úžasné stvorenie, je inteligentná a presne s tým súivsí aj to aká je "vychcaná", ale je to veľká zábava. Pudlík nepĺzne a nie je pravda, že sú škaredé, je to vec vkusu a já mám napríklad babulku ostrihanú tak, že nemá holú papulku. Je to malá chuligánka, ale každý psík je svojský, No uvidíte, že psík Vám vašu starostlivosť a lásku stonásobne vráti...Veľa sťastia