@spisino mozno prisli o prijmi, ale zato maju blizkych som toho nazoru, ze najprv pomozem tym co potrebuju pomoc v meste ktorom zijem az potom budem robit charitu inym..ano mozno som hnusna
@spisino moj pohreb mi vybavia moje deti aj handlova by sa na mna vykaslala aky je v tom rozdiel? ziadny akurat budem mat lepsi pocit na dusi ze som pomohla tam kde zijem
Súhlasím s @kukuricka. Ak niekomu zomrie otec alebo mama, napríklad aj vtedy, ak má pracovný úraz alebo na dôsledok choroby z povolania, nikto nedá takej rodine ani korunu a nikoho nezaujíma, že rodina má napríklad tri deti, matka je s najmladším na materskej.
A týmto pomôže štát, milión myslím nie je málo a nechápem že prečo by sa ešte mali skladať aj ľudia.
Prečo tí, čo teraz posielajú peniaze do Handlovej ich nedajú aj iným rodinám, ktorým zomrie napríklad otec a díky tomu napríklad prídu aj o dom?
A prečo aj média vtedy neorganizujú zbirky a štát tiež nedá peniaze?
jj,proste stalo sa co sa stalo,ale tak nie je to jedina tragedia zivota a pre niekoho je to len malickost,s porovnanim s tragediami,ktore sa odohrali v jeho zivote. A myslite si, ze tie peniaze im pomozu? Ze bez nich budu biedni? Budu,ale to preto,ze stratili milovaneho cloveka a nie preto,ze nemaju peniaze
na čo im budem posielať dalšie prachy? už sme sa im všetci pozbierali na 33 litrov za každého. založíš takúto tému na zbierku aj keď umriem ja? nebudem proti
Zaujímavé že zbierky sa robia len keď je veľká tragédia a nie aj v iných prípadoch.... pripadá mi to ako keby chcel štát zapchať tými peniazmi hubu tým rodinám.... jasné že sa im to zíde, ale stáva sa veľa iných podobných prípadov (samozrejme že nie až v takej miere) a na tých každý kašle... možno som hnusný ale hovorím len to čo si myslím....
Na Slovensku vedia vždy urobiť s komára somára. A to že tam tá baníci zomreli je ich chyba tak ako aj firemná. Všetci baníci by mali mať uzatvorené životné poistenie, a v prípade smrti by ich rodina bola odškodnená. Neviem fakt o čo tu ide, keď zomrie pár ľudí je to tragédia ale, až taká? prečo neuvalia žalobu na tú firmu? Prečo sa zrazu všetci tvária tak súcitne, keď sa ich to vôbec netýka? O čo tu ide? Viac ma zasiahla pohoda, lebo som vedel že tam sú aj ľudia ktorých poznám, ale tam? Čo nás do toho? ešte aj kokotský birdz sa musel chovať mega súcitne, a to čierne logo ma akože fakt dojalo tak ako keď sa vyjebal ten autobus s tými dôchodcami, viac menej starými papalášmi, koľko takých nehôd tu už bolo? čo ? čo sa týmito skurvenými kokotinami do piče porieši? čo? pekné hovno!! a prídu ešte aj horšie veci!! aby ste vedeli vy skurvy ľudia!
@schizofrenik birdz sa musel chovat mega sucitne, lebo na SR bol vyhlaseny statny smutok chlapce.. inak nehovorim ze sa to prilis nenafukuje, ale mas privela mudrych reci podla mna, ved pockaj zachvilu ti celu rodinu zabije pri nejakom nestasti, potom pochopis...
ale v podstate som trochu mimo lebo fico tam nabehne a hovori ze samozrejme, rodiny budu ciastocne odskodnene zo statnych penazi.. a preco? ved to bola sukromna firma,.. keby ja zajtra idem do roboty, a padne na mna strop, tiez moja rodina dostane od statu peniaze? nie... tak potom nerozumiem...
navrhujem zbierku pre vsetkich ludii ktorich zrazi auto, vlak, motorka, bycikel, autobus, trolejbus, elektricka. dalej pre tich ktori zahiny v dopravnich prostriedkoch, doma, na ulici, v obchode alebo inde na uzemi statu. dalej pre vsetkich ktori zomru v nemocniciach pred, pocas a po operaciach. dalej pre vsetkich ktori zomru v praci, skole alebo na dovolenke. staci ked poslete jednu sms z textom "zbierka" na cislo 00000 v menej celej republiki dakujeme
Veľa komentárov je dobrých.To nešťastie u nás v Handlovej nás dosť otriaslo mal som tam vela kamarátou.Ale ak sa mne alebo niekomu stane smrtelný uraz štát by mojej rodine nič nedal.A toto čo urobil p.Fico tak to len rozdaval naše daňe.Ano suhlasim pozostali mali dostať odškodné ale mal im ich dať P.čičmanec a spol.Veď je to súkromna baňa a ešte ich aj štát dotuje je to všetko na hlavu postavene celá tato republika.A to že sa nikomu nič nestane za tento výbuch to verím ani za Nováky nikto nemal žiadný postih.Vrana vrane oko nevyzobe.Kto má peniaze v tomto štáte môže si veľa dovoliť.Celý náš štát je uplatitelný.Je toto špinavá politická krajina za kradnuťie sa tu mali odsekavať ruky 95% slovákou by boli bez jednej a 75% bez obidvoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tel č. : 0904 476 xxx
A týmto pomôže štát, milión myslím nie je málo a nechápem že prečo by sa ešte mali skladať aj ľudia.
Prečo tí, čo teraz posielajú peniaze do Handlovej ich nedajú aj iným rodinám, ktorým zomrie napríklad otec a díky tomu napríklad prídu aj o dom?
A prečo aj média vtedy neorganizujú zbirky a štát tiež nedá peniaze?
a vy si len myslite...ale tie deti dostanu aj sirotenske, aj nwm co vsetko...
ale v podstate som trochu mimo lebo fico tam nabehne a hovori ze samozrejme, rodiny budu ciastocne odskodnene zo statnych penazi.. a preco? ved to bola sukromna firma,.. keby ja zajtra idem do roboty, a padne na mna strop, tiez moja rodina dostane od statu peniaze? nie... tak potom nerozumiem...