Máte nejaké skúsenosti s týmto typom piercu? Už rok/dva nad ním uvažujem no v poslednej dobe tak važnejšie a chcem sa opýtať kde v Bratislave by som mohla nájsť študio kde ho nastreluju alebo popripade ak mate vlastne skusenosti s niektorým študiom...Bo
Kedže to je chrupavka, tak samozrejme, že to bolí viac ako inde na uchu, ale dá sa to vydržať. Aj sa to hojí pomalšie , treba to poriadne čistiť, lebo ked chytis zapal chrupavky neprajem zazit Inak ak to chceš tak nebuď posratá a choď do toho
Davala som si ho robit cca pred tromi rokmi.... prepichovanie nebolelo len taky "divny" tlak citis dali mi nejaku masticku nato a ze si tym mam pomalicky tocit ked si spomeniem... a este viem ze mi zakazali kupat sa v mori nadva tyzdne (na Cypre som si ho nechavala robit) samozrejme som nato zabudla a uz na treti den som sa clapkala a nastrelit neviem ci je ten najlepsi napad asi by bolo lepsie nechat to prepichnut.... ale inak to aspon u mna bolo bezproblemove. Ale po troch rokoch sa bojim tu nausnicu vybrat aby som si ju tam este vedela dat
@shine mas kružok alebo labretu?.....a myslela som to viacmenej prepichnutie nie nastrelenie.....podstata asi všetci pochopili...v danej chvili som tomu nevedela prisť na ,,meno"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ihlou!