toto nezer, hlavne to nekombinuj s chlastom, nic pozitivne ti z toho nebude...vlastne vseobecne z pirul to moc pozitivne nieje, ale ked tak tak Lexaurin a Atarax, na hentie by som v tvojom pripade rovno zabudol...
panpeterpan .. no tak ja som to uz skusal ale lexaurin som uz mal.. zjedol som 3 tabletky a nic takze neviem.. a stilnox som mal dva krat.. bolo to v pohode.. neurol to bolo take slabe.. a tramabene som este neskusal aj ked mam moznost
Proste neries kraviny, ked chces byt mimo vyhul 2g travy alebo sa skoksuj, efekt bude v pohode a aspon ti z toho nezajebe, antidepresiva a podobne veci su svinstvo [a poriadny efekt zvacsa dosiahnes len ked to zapijes chlastom]...
Nevravím, že som nikdy nič také nemala, ale toto je už pokročilý kokotizmus. A spomínaný Lexaurin..videla som ľudí, čo ho roky brali (na predpis a v odporúčanom množstve), nie, ďakujem.
jaj boze ludia vidno ako sa do toho rozumiete, tak po prve tramal a tramabene nie su antidepresiva ale analgetika cize lieky proti bolesti, dalsia vec mozno to vyznie zle ale zato ze ste videli jedneho dvoch ludi s toho nadopovanych alebo v zlom stave neznamena to ze tie lieky aj nepomozu, co vy viete aky ma clovek stav mozno to je jedine co mu pomoze....hej liekom treba predchadzat ale su stavy kedy to bez nich nejde...
Tramal (tramabene) je analgetikum (pseudo-opiat) a tiez podporuje uvolnovanie serotoninu. Stav je asi taky, ze clovek sa ako keby rozlieva, je mu vseobecne dobre, teplo, prijemne. Treba ale uzit vacsie mnozstva co zvysuje vedlajsie ucinky a riziko epi. zachvatu. Tramabene je posledna (tretia) generacia tramalu, kde su tieto vedlajsie ucinky relativne nizke.
Stilnox (v usa Ambien), hypnotikum, liek na spanie. Ak ho clovek uzije a nejde spat moze vyvolat euforiu, vidiny, halucinacie, snove stavy a dobry pocit - high. Je to ale dost masaker, sa mozes prebrat o par hodin a nechapat ze preco si v kuchyni a okolo teba rozbite taniere a pod.
Neurol (xanax) je klasicke antidepresivum, benzodiazepin. Ak ich zopar zjes budes high. Ak ich zopar zjes a zmotas speka tak budes dost v pohodicke .
Odpovedal som ti lebo si sa pytal, ale rovno ti hovorim, daj na rady maya a ludi co pisali. To nie je take jednoduche ze povedzte mi co ako pise a idem to pozrat. Nejake male vylety raz, dva krat za rok sa mozu udiat ale to chce trochu viac porozumenia a prestudovania suvislosti, ako tu sa opytat ze ako co pise.
Mozes sa skoxovat, mozes sa skurit, ale taky stav mat nebudes ako z tychto veci.
Este jedna vec, niekto pisal ze pri tom co si vymenoval budes mat dobry stav len ked to zapijes chlastom. Za 1. to nie je pravda a za 2. kombinovat tieto lieky z alkoholom sa rovna velkemu riziku komy, smrti, zlyhania pecene a pod. Nikdy sa nesmie kombinovat s alkohlom.
tryptaminedream akoze.. ja som uz skusal stilnox aj neurol... ale ten tramabene som neskusal a neviem ci by som mal lebo som pocul ze dlho je z toho stav a ze ta svrbi cele telo xD a btw.. neurol som mal raz.. zjedol som 3 tablety .. a bolo mi tak cudne proste... vozil som sa na aute asi 2 hodiny a mne sa zdalo ze pol hodiny ale neva
iba stilnox som skusala.....to ked chodis tak necitis svoje telo...padala som z gauca videla turistov a kazdemu clenovy rodiny som oznamila ze sa na seba nepodoba celkom sranda
no takže tramal je dost silný !!! musis len vedte co ako !! Tramal je v dvoch formach kvapky aalebo tabletky !! kvapky su ucinejsie ale dokažu stebou narobit fajný bordel xD na jednej akcii som si dal jeden a pol stupla a riadne som sa zgrcal stavy som mal take ze sa mi chcelo ist strasne curat ale nedalo s ami potom s azacal strasne potit po case ma strasne davalo do spánku a nakoniec m azacalo svrbet cele telo XD tbaletky su 50mg a 100mg 50mg su onicom lebo ich musite zjest vela xD 100mg su v pohod edokonca aj teraz mam v sebe 3kusy 100MG najviac va sto odpise ked to zmiešate s tralgitom je to nieco iste ako tramal dajte si 3 tablety tramalu 100 mg a este pol stupla tralgitu stavy su krasne ale po case vam bude zle zacnete sa potit spomalene reakcie a astrasne vas bude vas riadn esusit pite vela vody a najdzete s ana to aj ked vam nebude chuiti zjedzte nieco a ono to prejde xD
a este nieco ked to prezeniete s tramalom fakt to stoji za to !!!v danej chvili si myslite ze umierate!!! xD rada pre vas chlapci na tramale sa vam nepostavi ani za boha a vobec nehrozi ziadny sex xD nemate sancu ze s aurobite xD tramal silno podrazdi mocovi zvierac a proste nevystite ani kvapku xD
Spomalené reakcie, únava, slabosť po spomínaných látkach samozrejme, že to ustupuje rezistentnosťou telesnej schránky ktorú si vybudujete priebežným užívaním týchto látok a potom aj pravidelným lebo vzniká závislosť. Ak si športovec kondička ide dole. Hlavne ZÁVISLOSŤ je sviňa, pôjdete dolu vy s vami rodina kamaráti okolie, ale každý hazarduje sám so sebou tak veľa zdaru...k stilnoxu len toľko ,že sa dokážete vyspať aj za 4h (spite ale 7-8-9h individuálne od záťaže organizmu) a prvých 30min po zobudení vás bude motať ale to prejde a dokážete fungovať normálne(zo začiatku aj lepšie lebo vám po vprúdení do tela nabudí stav toho oddychového spánku ku ktorému sa za nonormálných okolností dopracujete po 2-3h spánku bez medikamentov cca-individuálne) ako po 8h ale ako dlho? Dni, týždne, mesiace? Nebudem preháňať na roky a môže to prepuknúť k brzde na večeru vo forme stilnoxu a k nejakému nitru na raňajky ako vigil.
Apaurin: akuútna uzkosť, nepokoj, krče čiže to uvolni svalstvo a aj v hlavičke vám to porobí bordel.
Xanax, Neurol, Frontin, Helex: Jeden a ten istý bordel na ukľudnenie (veľa info vám poskytnú pikeri a podobne) a nepovedal by som ,že na liečenie možno nejakých ľahkých stavov ale ak máte fakt problém tak treba isť k psychiatrovi a dajú vám niečo dlhodobého charakteru ako coaxil alebo serlift a iné (naštudujte si serotonín).
No jeffreypadgett, bolo toho tu uz vela povedane a vysvetlene ale neda mi reagovat . chod do pi.ce a ked chces drogovat tak droguj jeb na tramal, herak je lepsi kasli na xanax a neurol daj si rovno rohypnol a injekcny apaurin do zily a ked to vsetko prezijes a omrzi ta to tak si zacni davat piko a este lepsie je to kombinovat...aspon skor spadnes do sraciek a tym skor mozno ale len mozno zacnes nieco stym robit ak to vobec prezijes ....
Vlastne skusenosti v skratke : mal som 16 zacalo to tabletkamy, niekedy v kombinacii s alkoholom a travou a zarzu prisiel Pan heroin a po urcitej dobe som ho kombinoval s pervitinom to kvantum pirul co som pozral po pri tom je na svetovy rekord...7 rokov zivota v prdeli, pecienka na sracky,neskutocne depresie o abstakoch ani nevravim co som prezil, 3x aro po predavkovani, znicil som rodinu, absolvoval som 5 lieceni a to piate uspesne ...chces to zazit ? zahravaj sa dalej ale nemusi to mat taky koniec ako ten moj ...som 7 rokov cisty ale posramotena hlava a pecienka mi zostane navzdy .
tramal je pre rakovinárov a chronické bolesti, a potom pre cvokov, čo to zneužívajú... raz som si to vyskušala, chvalabohu, u mňa žiadny swit, zachvilu som to vyvracala a ešte na druhý deň ma svrbelo celé telo a boleli nohy a to som si dala nejakých 50 kvapiek. Tak sa na to vydlabte, radšej dobrý drink a iné dobré vecičky.
takze chtel jsem vam napsat ze tramabene kapky uzivam tak osm let bez pauzi a to v davkach minimalne 800mg na den a zachvaty to spusobuje ale ja mel jen dva za osm let.mam po operaci.zavislost je na nich dost velka ale da se to vydrzet-tj,,,poceni,nevolnost,bolesti atd..obcas si dam oxicontin 80mg a to je o dost lepsi a pusobi to vice na bolest.
dnes mi stilnox doktorka predpisala na spanie ale po tom co tu pisete by som rada ostala ,,normalna ,, dufam ze nebudem mat ziadny stav ked si dam polku alebo radsej stvrtku vazne netuzim mat nejaky divny stav chcem sa len normalne vyspat
@bill12 to mas pravdu je to riadne silne.a niekomu to robi fakt dobre stavy ale niekomu skoro nic a len je unaveny. a nie kazdy znesie tolko isto, niekto si dava 30strekov a staci mu to, a poznam par ludi co beru aj kazdy den ale ani 100strekov im nestaci. a to este pisem asi malo. ty si to skusal? tipujem ze ano
je tu aj niekto kto pozna oxycontin? a aj skusal? ja som tiez chcela, pred polrokom som ho skusila a este by som si spravila taky pekny den ale neda sa zohnat
@michalososak ty mas oxycontin? tak keby si to chcela nahodou niekedy predat ozvi sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Konečný výsledok rovnaký, len oveľa rýchlejšie
vytriera to mozog, si z toho len očaptaný, efekt žiaden.
Hlavne, keď to človek berie "len-tak", navodí si aj depky.
Keď už strašne chceš, tak to sa radšej raz do roka poriadne vykoksuj do nepríčetnosti, než by si si mal dojebať hlavu s čajovými tabletkami.
A budeš kľudný.
Proste neries kraviny, ked chces byt mimo vyhul 2g travy alebo sa skoksuj, efekt bude v pohode a aspon ti z toho nezajebe, antidepresiva a podobne veci su svinstvo [a poriadny efekt zvacsa dosiahnes len ked to zapijes chlastom]...
Tramal (tramabene) je analgetikum (pseudo-opiat) a tiez podporuje uvolnovanie serotoninu. Stav je asi taky, ze clovek sa ako keby rozlieva, je mu vseobecne dobre, teplo, prijemne. Treba ale uzit vacsie mnozstva co zvysuje vedlajsie ucinky a riziko epi. zachvatu. Tramabene je posledna (tretia) generacia tramalu, kde su tieto vedlajsie ucinky relativne nizke.
Stilnox (v usa Ambien), hypnotikum, liek na spanie. Ak ho clovek uzije a nejde spat moze vyvolat euforiu, vidiny, halucinacie, snove stavy a dobry pocit - high. Je to ale dost masaker, sa mozes prebrat o par hodin a nechapat ze preco si v kuchyni a okolo teba rozbite taniere a pod.
Neurol (xanax) je klasicke antidepresivum, benzodiazepin. Ak ich zopar zjes budes high. Ak ich zopar zjes a zmotas speka tak budes dost v pohodicke .
Odpovedal som ti lebo si sa pytal, ale rovno ti hovorim, daj na rady maya a ludi co pisali. To nie je take jednoduche ze povedzte mi co ako pise a idem to pozrat. Nejake male vylety raz, dva krat za rok sa mozu udiat ale to chce trochu viac porozumenia a prestudovania suvislosti, ako tu sa opytat ze ako co pise.
Mozes sa skoxovat, mozes sa skurit, ale taky stav mat nebudes ako z tychto veci.
Este jedna vec, niekto pisal ze pri tom co si vymenoval budes mat dobry stav len ked to zapijes chlastom. Za 1. to nie je pravda a za 2. kombinovat tieto lieky z alkoholom sa rovna velkemu riziku komy, smrti, zlyhania pecene a pod. Nikdy sa nesmie kombinovat s alkohlom.
@lelia TS
@prodigy1 pre teba fride g 48 ako patri do feldy
a ešte sa pochvál, ako sa sfetovaný vozíš na aute. potom raz neprídeš na rande a tvoja pinda bude musieť začať brať lieky tiež. kokot.
Apaurin: akuútna uzkosť, nepokoj, krče čiže to uvolni svalstvo a aj v hlavičke vám to porobí bordel.
Xanax, Neurol, Frontin, Helex: Jeden a ten istý bordel na ukľudnenie (veľa info vám poskytnú pikeri a podobne) a nepovedal by som ,že na liečenie možno nejakých ľahkých stavov ale ak máte fakt problém tak treba isť k psychiatrovi a dajú vám niečo dlhodobého charakteru ako coaxil alebo serlift a iné (naštudujte si serotonín).
Tramal & Tramabene: Vpalte si rovno heroín
kazdy vecer na stile pripadne dvoch
Vlastne skusenosti v skratke : mal som 16 zacalo to tabletkamy, niekedy v kombinacii s alkoholom a travou a zarzu prisiel Pan heroin a po urcitej dobe som ho kombinoval s pervitinom to kvantum pirul co som pozral po pri tom je na svetovy rekord...7 rokov zivota v prdeli, pecienka na sracky,neskutocne depresie o abstakoch ani nevravim co som prezil, 3x aro po predavkovani, znicil som rodinu, absolvoval som 5 lieceni a to piate uspesne ...chces to zazit ? zahravaj sa dalej ale nemusi to mat taky koniec ako ten moj ...som 7 rokov cisty ale posramotena hlava a pecienka mi zostane navzdy .
ale zase calu flajdu je trochu moc nieeee??
je tu aj niekto kto pozna oxycontin? a aj skusal? ja som tiez chcela, pred polrokom som ho skusila a este by som si spravila taky pekny den ale neda sa zohnat
@michalososak ty mas oxycontin? tak keby si to chcela nahodou niekedy predat ozvi sa