@neviemcomamdat pretoze smailiky su na vyjadrenie citov , nie len tak zo srandy , teraz nepisem smailiky lebo neplacem a ani sa neusmievam , som proste bez vyrazu ... no , a ja neviem , pride mi divne ze mi niekdo pise srdieckovych smailikov ked sa ani nepozname , a rozhodne sa nemilujeme ..... tie smailiky tu niesu len pre srandu ..... amen ...
@antifunebracka od kedy im zacnu rast chclpy ale fakt , je to trochen divne ... sak to je este take male zlate male ... a uz vobec neviem co si tam chce holit ....
Som išla autobusom a bola som opretá o okno hlavou, vonku stál nejaký chalan a usmial sa na mňa, tak som si chcela normálne sadnúť a usmiať sa aj ja, v tom sa autobus rozbehol a ja som si tak jebl...buchla hlavu o to okno že to až zarinčalo no a chlapec sa veľmi smial, to by ešte nebol trapas keby som ho po prvej hodine nestretla u nás v škole a on na mňa cez celú chodbu nezakričal že ty si tá buchnutá ! no srandy kopec, ale teraz sme fajn kamaráti a nezabudne mi to pripomenúť pri každej príležitosti
Ja som raz videl ako malý cigán pchal pazúry do automatu na kávu. Tak som mu stočenými novinami po nich pleskol zo slovami.,,Čo je móre,čo tam pcháš tie pazúry."On sa len tak vystrašene pozrel a nič.Potom som sa pozrel do automatu a on chudák tam mal kakao.Bol tam aj starý cigán ale bol ticho lebo mi bol po lakeť.Malého mi bolo aj trochu ľúto.
Stalo sa mi,ale pod vlyvom alkoholu a je to uz davno stavil som sa a obehl stadion uplne nahy.pak som bol rad,ze tam nebola policia.jinak trapasy maju iní.ja radsej pomozem a viem kedy dost.to je ten alkohol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a nie netlacili
btw, môj rozopnutý poklopec na odpovedi z fyziky je zrejme slabá káva...
najviac sa mi lúbila tetuška pred autobusom čo začala po mne ziapaž že či neviem že ilava bus ide cez dubnicu a ja chuda som bola v tom envinne