Každý deň mám trapasy, už som si zvykla, že asi to jednoducho patrí k môjmu životu. Ale našťastie žiaden taký veľký, že by som si ho aj pamätala. A vždy sa upokojujem tým, že na to zabudnú isto aj ostatní
nestal sa mne ale mojej kamoške išli sme na trening a ona sa v mojej izbe prezliekala a bola len v nohavičkách ja som šla na chvílku do kuchyne pre vodu a zatial moj brat šiel do izby a ona sedela za netom a začala vrieskať ja som mala neuveritelne krče a ona taký pardon bože a padol na zem nemohela som z ních
Každý deň nejaký ... Napríklad raz sme sa cestou na svadbu zastavili u babky na dedine, ja som už bola slávnostne oblečená a šmykla som sa vo výbehu sliepok a celá spadla do sračiek a blata, to bolo dosť nepríjemné Alebo minule som si to veselo šupovala do roboty cez mesto a asi po 10ich minútach som si všimla, že mám skoro celú blúzku rozopnutú a razím si to centrom viacmenej len v podprsenke... a tak podobne, každý deň sa niečo nájde....
raz som siel z veltrhu cvicnich firiem co bolo v pko 37domov a podsedadlom som nasiel 1000sk a rozcarovanie doslo vtedi ked som zistil ze to je dobre skrceni letak ktori vizeral naoko rovnako ako 1000sk a bol otom ze moze sa niekdo stat operkou v zahranici....
no ja sa starpnujem kazdu chvilu,uz si nespomeniem co bol najvacsi trapas,ale napr. aj vcera sme sa dost zhodili ,sme boli v Tn a sli sme tescobusom,pri tescu sme nastupili a sedime si v buse a kamoska ze ide ten bus na stanicu? a ja ja neviem,a azcnem sa tam ujebavat na cely bus a vsetci sa na mna kukaju ze skoze ic mi nejebe,a potom taka tetka za nami,ze ono to nejde a stanicu,ja som sa tez pomylila,tak sme za dalsej zastavke vystupili a sli na ten druhy bus,no to nebol az taky trapas,toto bol taky mierny,kokos ale ani sa nekukneme kam ide ten bus,len si nastupime,no sak to by sme neboli my
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(Pravdou je, že mám toľko trapasov, až mi je trápne ich sem písať )
A mnoho podobných, na toto mám talent.