V Blave u Melonka mi padol pohár s kolou na zem a vylial sa, chvalabohu mali kachlicky
V Coffe and Co. na Obchodnej som sa cestou na vecko podkol a prevrhol tacku aj s casnikom.
Na Gondovej ked som bol prvýkrát v skolskej výkrmni tak tam je taký pás pohybujúci sa kam polozíte tácku a ja som ju polozil tak ze sa celá prevrhla, vsetci na mna cumeli bo to narobilo mrte vela rachotu...
hehe...sme boli s kamoškami v pizzérii.všetko ok,papali,nič sa nestalo..potom sme chceli účet a platiť...každá sme dali kúsok a ešte trebalo 5sk..kamoška dala 10,že to bude ok,ale v tom druhá s víťazoslávnym úsmevom(držiac paťkorunáčku v ruke)povedala: "nemusíš,ja mám presne"..a chudák čašník na nás len pozeral..chudák,no..ale my,chudobní študenti jednoducho tringelt nedávama
Mne sa to nestalo v reštauracii ale u nas na sidlisku. Isla som zvycajne rano do skoly a ked vzdy idem tak si kupujem Orbitku.. No a ako som pri stanku tak predavčka sa ma pýta ze co chcem a ja som jej namiesto Orbitky povedala jeden polovicny(tak si pýtam ked idem na bus) ta po mne pozerala a potom nasledoval výbuch smiechu ... no Lol som nemohla teda...
ake trapasy? ja iba take idem do obchodu pokupujem veci a nemam plno peniazi. a tak potom musia stornovat. alebo sa hadam ze mi ma vydat viac a nakoniec zistim, ze mala pravdu len ja som si pomylil mince co este dalej hmmm
Cheekee : JA neviem nejaký ale tak napr. bol som v pizzerke a dal som si samozrejme pizzu a strašne ťažko sa mi krájala a jak som do nej nožíkom a vydličkou páral tak sa mi príbor vyšmikol z pizze a nejak nešťastne som drbol do pohára pred sebou a vylialo sa to na obrus samozrejme od stola prítomný odskočili a potom sa neznámy na vedlajších stoloch dívali na mňa jak na kkta
Raz som bol v obchode na flasu vodky, bol tam taky pohyblivy pas, ta flasa sa nejak sprajcla o stojan a jebla cela na zem Aspon, ze som ju nemusel platit
Hmmm, raz som bol na alkohol disappointed:zasa?) a bol som v obchode, kde vsetky predavacky poznaju moju mamcu, mal som volny byt a trebalo toho vela, tak som si nalozil asi 5 flias s skryval sa medzi regale, aby si ma nikto nevsimol... Ked som dosiel konecne k pokladni a zamerne ku predavacke, ktora ako jedina nepozna moju mamcu... A ona ma odbila, ze nech k nej nejdem, ze konci, tak som musel vedla A ta spustila "No ahoj Marian, ved osemnast este nemas!" Pol hodiny sa snazim dostat statocne von a ona ma aj tak stopla Ale nakoniec som ju ukecal, ze nech aj mamci povie A este mi aj cigy dala!
Potom robim vo svidnickom bare a teraz v piatok si niekto objednal velky caj(pol litra) a bolo uplne plno, som mal problem ist s tackou. Uz som sa statocne kludne k zakaznikovi dostal a niekto do mna drgol, nebezpecne sa to naklonilo k zakaznikovmu "lonu", ale nejak som to zachranil, no ked som to uz isiel polozit pohar, smykla sa mi ruka a vsetka vriaca voda mu skoncila medzi nohami chudak... Aspon to nemusel platit
A raz som vyletel s plnou tackou vodky, skoncila na tvarach dvoch barbie girls a mali v pici make-up pol hodiny tam vrieskali, ze su slepe, ze co to za humus nalievame, ked toto to robi
Raz v bare sme sa ozrati hrali na rusov a trieskali poldecaky do krbu Hmmm, trapas
Alebo som tancoval ozraty na stole bez tricka
jaj, ci to sa nebavime o baroch?
V restikach... som nejak slusny okrem toho, ze bezne prevhnem turecku kavu alebo necham uplne vylizany tanier, tak uz nic
Asi este to, ze raz mi odmietli platit kartou, lebo je zlomena(ale aj tak funguje!) a a a nemal som pri sebe peniaze Nakoniec som mal garde v podobe casnika a sme sli spolu do bankomatu
Akoze Miro tie nase vykony v skolskej jedalni su niekedy tiez dost pozoruhodne, vsak? Napriklad ked sme sa so Stanikom oblievali s cajom a potom nam dosla veduca vynandat tak sme ju poslali dopice kade lhsie a nakoniec sme skoncili v riaditelni... na nas riaditel normalne reval no hh haluz a my sme sa tam pri nom ujebavli rovno do oci
Ja som minule bola v greckej restike v BA (ako nostalgia za letom) a nevedela som sa rozhodnut, ze co chcem... Casnik dosiel uz asi 7-krat ku mne a ja stale nic. Uz to vsetkym liezlo na nervy, casnikovi najviac, tak sa nasral a objednal mi on. Ale dobre vybral.
V Grecku, kde boli v restike svedke stoly sme vstci mali polozene taniere na stole a naberali sme si tam. A ja som raz niekomu prihodila hranolky naviac. Nastastie som tomu cloveku nerozumela, ale zjavne sa mu to nepacilo.
...ked som robila casnicku cez leto w takej quasi restike-a kedze nemam hotelku ani podobnu skolu-mala som zo zaciatku problem nalozit si na to "plato" 300-500 napojow a pod.,bolo mi to tazke proste na jednej ruke odniest...a kedze smeee mali ppc wela ludi nalozila som si 3 welke piwa a 7,5 dcl flasu najdrahsieho cerw.wina,ake sme tam momentalne mali mno a ako som sa to snazila druhou rukou wylozit...taaak hm ujo to proste schytal wsetko do lona a ja tiez w podstate...potom som tu to tam s placom utierala ale zobral to uplne ze fayn...este poznamenal,bo som sa musela prezliect len do minisukne,bo ine som nemala,ze sa to aspon na nieco wyplatilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
V Blave u Melonka mi padol pohár s kolou na zem a vylial sa, chvalabohu mali kachlicky
V Coffe and Co. na Obchodnej som sa cestou na vecko podkol a prevrhol tacku aj s casnikom.
Na Gondovej ked som bol prvýkrát v skolskej výkrmni tak tam je taký pás pohybujúci sa kam polozíte tácku a ja som ju polozil tak ze sa celá prevrhla, vsetci na mna cumeli bo to narobilo mrte vela rachotu...
mám pokracovat?
Rockstar: a na daco konkretne si nespomenies?...akoze taky pribeh sem hod chem sa zasmiat
Hobbitka:
ja som celkovo slusny a nenapadny clovek
Hmmm, raz som bol na alkohol disappointed:zasa?) a bol som v obchode, kde vsetky predavacky poznaju moju mamcu, mal som volny byt a trebalo toho vela, tak som si nalozil asi 5 flias s skryval sa medzi regale, aby si ma nikto nevsimol... Ked som dosiel konecne k pokladni a zamerne ku predavacke, ktora ako jedina nepozna moju mamcu... A ona ma odbila, ze nech k nej nejdem, ze konci, tak som musel vedla A ta spustila "No ahoj Marian, ved osemnast este nemas!" Pol hodiny sa snazim dostat statocne von a ona ma aj tak stopla Ale nakoniec som ju ukecal, ze nech aj mamci povie A este mi aj cigy dala!
Potom robim vo svidnickom bare a teraz v piatok si niekto objednal velky caj(pol litra) a bolo uplne plno, som mal problem ist s tackou. Uz som sa statocne kludne k zakaznikovi dostal a niekto do mna drgol, nebezpecne sa to naklonilo k zakaznikovmu "lonu", ale nejak som to zachranil, no ked som to uz isiel polozit pohar, smykla sa mi ruka a vsetka vriaca voda mu skoncila medzi nohami chudak... Aspon to nemusel platit
A raz som vyletel s plnou tackou vodky, skoncila na tvarach dvoch barbie girls a mali v pici make-up pol hodiny tam vrieskali, ze su slepe, ze co to za humus nalievame, ked toto to robi
Raz v bare sme sa ozrati hrali na rusov a trieskali poldecaky do krbu Hmmm, trapas
Alebo som tancoval ozraty na stole bez tricka
jaj, ci to sa nebavime o baroch?
V restikach... som nejak slusny okrem toho, ze bezne prevhnem turecku kavu alebo necham uplne vylizany tanier, tak uz nic
Asi este to, ze raz mi odmietli platit kartou, lebo je zlomena(ale aj tak funguje!) a a a nemal som pri sebe peniaze Nakoniec som mal garde v podobe casnika a sme sli spolu do bankomatu
Platil uz niekto na ulici?
Ja som minule bola v greckej restike v BA (ako nostalgia za letom) a nevedela som sa rozhodnut, ze co chcem... Casnik dosiel uz asi 7-krat ku mne a ja stale nic. Uz to vsetkym liezlo na nervy, casnikovi najviac, tak sa nasral a objednal mi on. Ale dobre vybral.
V Grecku, kde boli v restike svedke stoly sme vstci mali polozene taniere na stole a naberali sme si tam. A ja som raz niekomu prihodila hranolky naviac. Nastastie som tomu cloveku nerozumela, ale zjavne sa mu to nepacilo.