Tie balony co su plnene mukou-tie take..antistresove ci co- no s kamoskami sme to volali ze DEMENTI..a ja som si v mojich 9tich rokoch fakt myslela ze sa to tak vola.
Prisla som do obchodu a cela natesena som sa spytala
Alebo ked som si namiesto chicken burgeru objednava Kitchen burger.
Dobru minutu sme si vymienali s predavackou nechapave pohlady kedze sa ma asi este 3 krat spytala co chcem.A ja som jej trikrat s usmevom zopakovala ze KITCHEN burger naivne som si myslela ze ma nepocula.
taký, že vždy keď počujem slovo trapas, spomeniem si na to a stále znova a znova sa nenormálne hanbím.
preto by som to sem nikdy nenapísala, ale dlho dlho za týmto bola super situácia, keď sa mi na preplnenej zastávke autobusu vysypala krbaička plná tampónov a kotúľali sa úplne všade, ľuďom pod nohy, pod autobus a tak..
Stretli sme sa s kamoskami na pokec v nasej oblubenej cukrarni.Objednali sme si kolu. Jedna s mojich kamosiek naraz zmlkla a s otvorenou pusou kukala prekvapene k vedlajsiemu stolu. Potom sa ma spytaala :"Neni to nahodou tvoj chalan?" Pozrela som sa tam- a on tam vazne sedel moj chalan a bozkaval sa s uplne cudzou babou!
Strasne ma to nahnevalo, a nez sa baby stihli spametat, liala som tomu nevernikovi kolu priamo na hlavu! Ten chalan sa zahanbene otocil- a ja som v tej chvili zistila ze jee to niekto uplne iny!!
Ocervenela som a okamzite utiekla...fest trapas btw tento trapas este ziskal aj darek od Bravííčka
Veľa Napr. keď som išla po totálne prázdnej cestičke, hudba v ušiach, zastavím, začnem si tancovať a za mnou banda chalanov A keď som šla domov, poobzerám sa, nikto! Tak si začnem spievať a nejaký dedko spoza kríkov na bicykli Nie len že ma počul ale aj ma kvalitne trhlo a jebla som do mláky Alebo keď sme boli na jednej oslave v škole do ktorej som kedysi dávno chodila a teraz sme sa deti bavili s kotolníkom a zrazu že nám ukáže kotolňu... a ideme, také dvere že zajačinec, ešte aj zajko namaľovaný. A ja len "Jéééj, vy máte zajačiky?" rozčapila som dvere a na mňa sa kukala izbička s postelou, stolíkom a stenami celými oblepenými holými babami, ešte na posteli časáky ako Playboy A potom si odo mňa ten kotolník pýtal meno a vek Celý večer Tak som zdrhla, no Hej, alebo keď som na motocampe rozospatá ukazovala cestu motorkárom po anglicky a namiesto YOU som hovorila WE a divila sa, prečo sa smejú, keď som vravelal, že my spolu na motorke musíme ísť tam do toho hotela....
Keď som chodil na ZŠ, tak sme tam vždy nejak s kamošmi blbli a raz som ich chcel po prestávke nastrašiť tak vletím do triedy a zakričím "Čo je to tu doboha za bordel" A než sa stihnem spamatať tak som si všimol že to je úplne iná trieda, všetci stichli a kukali sa na mňa aj s učitelkou No trapas jak vyšitý keď si triedy vymenia učebne
Boli sme na školskom výlete v 8. ročníku. prišla taká stredoškoláčka od vedľa že sa stratil mobil, že či o tom niečo nevieme. Ja som spolužiakom sme stáli za ňou, pošepkal som mu do ucha: "To je ale fajná riťka, nenápadne ju skúsim chytiť" ... Dievčina sa otočila: Čo si tu šuskáte?! Okamžite povedzte! ... Vtedy tam bolo možno aj 30-40 ľudí naokolo... a debil spolužiak: On mi povedal že ťa chce chytiť za riť a dievčina sa zasmiala a odvetila "Sa spamätaj"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Prisla som do obchodu a cela natesena som sa spytala
,,prosim vas nemate dementov?,,
Dobru minutu sme si vymienali s predavackou nechapave pohlady kedze sa ma asi este 3 krat spytala co chcem.A ja som jej trikrat s usmevom zopakovala ze KITCHEN burger naivne som si myslela ze ma nepocula.
má niekto doma nejakého kamaráta alebo bravíčko?
preto by som to sem nikdy nenapísala, ale dlho dlho za týmto bola super situácia, keď sa mi na preplnenej zastávke autobusu vysypala krbaička plná tampónov a kotúľali sa úplne všade, ľuďom pod nohy, pod autobus a tak..
Stretli sme sa s kamoskami na pokec v nasej oblubenej cukrarni.Objednali sme si kolu. Jedna s mojich kamosiek naraz zmlkla a s otvorenou pusou kukala prekvapene k vedlajsiemu stolu. Potom sa ma spytaala :"Neni to nahodou tvoj chalan?" Pozrela som sa tam- a on tam vazne sedel moj chalan a bozkaval sa s uplne cudzou babou!
Strasne ma to nahnevalo, a nez sa baby stihli spametat, liala som tomu nevernikovi kolu priamo na hlavu! Ten chalan sa zahanbene otocil- a ja som v tej chvili zistila ze jee to niekto uplne iny!!
Ocervenela som a okamzite utiekla...fest trapas btw tento trapas este ziskal aj darek od Bravííčka