@miro426 zdravie a to, ked vidim, ze sa trapia ti, ktorych mam rada. To tak vseobecne. Ale kazdodenne ma trapi mnozstvo somariniek, ktore som sa naucila neriesit
Trápi ma Ukrajina. Že vlastná vláda zabíja svojich ludí na východe, ktorý si bránia svoje domovy a nazýva ich teroristami a to, že za tým všetkých stojí USA vláda a s podporou západných médií vymíjajú mozgy všetkým európanom. Už 11 mesiacov.
Samota,to že nemám lásku..ale najviac asi to,že som človek ktorý strašne rýchlo tomu druhému povie čo cíti (bez toho aby sme sa lepšie spoznali) a tým si to úplne doseriem ...čiže ma trápi,že som taká hlúpa,že od seba odoženiem to ho najlepšieho chalana akého som kedy stretla
že nemám tolko peňazí aby som už nemusel riešiť že nemám tolko peňazí ... to keď vyriešim toto, tak potom ma už nikdy nič trápiť nebude ... lebo teraz už mám okrem toho všetko čo potrebujem
1. problém trápim sa kôli tomu že chcem auto, vyberám z dvoch a do oboch som zamilovaný
2. problém trápim sa kôli podnikaniu, pretože sú zasa dve miesta kde chcem postupovať v podnikaní popri škole, ale neviem si vybrať
3. problém, zasa dve miesta kde chcem bývať a neviem si vybrať ... a tak ďalej
@soreljulien prieskum trhu, v ktorom meste je väčší dopyt o produkt, ktorý podnikaním poskytuješ ?
po zistení, v ktorom meste viac, sa tam aj presťahuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a ešte ma vie potrápiť strašne veľa vecí, ktorým niekedy prikladám až zbytočne veľký význam
Načo sa trápiť nad zbytočnosťami. Všetci riešia kokotiny a nič z toho.
2. problém trápim sa kôli podnikaniu, pretože sú zasa dve miesta kde chcem postupovať v podnikaní popri škole, ale neviem si vybrať
3. problém, zasa dve miesta kde chcem bývať a neviem si vybrať ... a tak ďalej
po zistení, v ktorom meste viac, sa tam aj presťahuj