nie nezaleží predstav si, neorientujem sa pri ničom tým že čo si bude okolie myslieť ale tým ako sa budem cítiť, a kedže mne nerobí problém že sa na mňa okolie pohoršene pozerá tak som nemala nikdy problém ani s tým čo si kto myslí
väčšinou na tom záleží len ľudom ktorí majú strach s opovrhnutia
Či ma to trápi?..nemozem povedat ze nie...lebo v kutiku duse viem ze ano...ale nie pri vsetkych ma to tak trapi...pri tych ludoch ktorych si vazim a ktorych povazujem za svojich priatelov ma to urcite trapi...lebo ich mam rada...
Ale urcite sa koli tomu nemienim menit...ostavam sama sebou ...a nazory inych ma nemusia zaujimat
trošku áno.
ale už pár rokov som sa naučil ignorovať verejnú mienku o mne. sú samozrejme ľudia, na ktorých chcem pôsobiť príjemne a rád si od nich nechám poradiť, čo zlepšiť.
inak na ostatných kašlem, lebo z nich hovorí závisť/ nenávisť/ klebetníctvo/ neinteligencia...
mne na tom zalezi ale len v niecom a tiez len podla nalady ale vsimla som si ze ked niekto povie nieco v zmysle "mne je to jedno co si o mne myslia su mi ukradnuti" tak opak je pravdou myslim si ze na to netreba zbytocne upozornovat ze mi to NIE JE jedno
mne je uuuuuple ze 5 co si myslia o mne ini ludia tak ci tak mi tym nijako neublizia a moze mi to byt teda uplne jedno teda akoze aj je ved tak ci tak im nemozem prikazat aby si o mne mysleli to co chcem v kazdom pripade si vytvoria vlastnu mienku a mne je uplne jednu aku...
niekedy áno, ale o mne už kolovali také reči, že dnes si poviem, kto chce nech tomu verí a kto ma pozná vie aká som. Kubín je malé mesto a rýchlo sa tam všetko roznesie, a nemám rada takých ľudí, čo robia mienku z názorov a nie z faktov...
A fakt je to, že človeka spoznám osobne.
Bolo obdobie ,kedy ma trapilo ,co si o mne ludia myslia,ale jeneho dna som vyrastla a zacala som sa sustredit na verejnu mienku menej...keby sme sa zamyslali nad kazdym jednym clovekom a tym ,co je o nas schopny povedat nevychadzali by sme z domu nie??
Smerodajna je podla mna len urcita skupina ludi, ktorych nazor vas zaujima a ma pravo vas kritizovat,hodnotit,chvalit lebo to pravo proste nema kazdy..
mne zalezi az chorobne a fest ma to serie ...ked nevyzeram sam podla seba ako by som chcel.. a ze co si pomyslia ostatni atd take chujoviny... alebo urobim daku kravinu ze ci sa to rozsiri a ci to dojde k osobam ktorym by nemuselo... a neznasam ked ma niekto sudi a ani nepozna.. to hned viem ze pocul dake reci o mne.. (vacsinou nepravdive)... tak zavaer je taky ze zalezi mi az moc co kto o mne hovori.. a preto sa snazim aby sa nesili dako moc zle reci
niekedy záleží, inokedy nie. sú ľudia, ktorých názor je pre mňa nadovšetko dôležítý. ale tých je možné zrátať na prstoch. názor ostatných ma inak nezaujíma, keby som sa mala riadiť tým, čo sa o mne narozprávalo, sedím doma a hanbím sa
uz nie...kedysi som sa aj ja zaujimala o to co kto povie, co si kto o mne pomysli ale potom sa stala jedna vec ktoru som si musela vyzrat len ja sama a vtedy som pochopila ze nikto na svete ma nepozna tak ze ma pravo sudit ma alebo komentovat moje rozhodnutia a uz ma absolutne nezaujimaju nazory druhych a tym nemyslim len cudzich ludi...ak chcem pocut niekoho nazor tak sa opytam ale inak nie som zvedava na komentare.Komentovat bez toho aby ma to nastvalo ma mozu jedine rodicia(aj to nie v kazdej situacii), sestra a moj priatel lebo to su ludia co vedia co ma stalo dostat sa tam kde som.
Podvedomo zalezi kazdemu na ci uz verejnej alebo mienke konkretneho cloveka. No niekto si uvedomuje ze mu zalezi na tom co vravia ostatni a niekto zasa nie alebo skor pre nejaky dovod nechce... Kazdopadne je normalne jedno aj druhe a hlavne zalezi na osobonosti cloveka ale najviac na spolocnosti v ktorej sa nachadza. Naozaj ide predovsetkym o spolocnost a osobnost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
väčšinou na tom záleží len ľudom ktorí majú strach s opovrhnutia
ale pred tymi, ktorych dobre poznam, poviem vsetko co si myslim a je mi jedno, co si myslia..
Ale urcite sa koli tomu nemienim menit...ostavam sama sebou ...a nazory inych ma nemusia zaujimat
Ak si o mne myslí niečo negatívne niekto, koho nepovažujem za seberovného či "inteligentného" tak mi je jeho mienka o mne absolútne u riti
Pri ľuďoch kt. mám rada ale nechcem aby mali o mne zlý dojem. K vôli dojmu však nebudem robiť zo seba niekoho kým nie som
Už som v pohode
ale už pár rokov som sa naučil ignorovať verejnú mienku o mne. sú samozrejme ľudia, na ktorých chcem pôsobiť príjemne a rád si od nich nechám poradiť, čo zlepšiť.
inak na ostatných kašlem, lebo z nich hovorí závisť/ nenávisť/ klebetníctvo/ neinteligencia...
A fakt je to, že človeka spoznám osobne.
Smerodajna je podla mna len urcita skupina ludi, ktorych nazor vas zaujima a ma pravo vas kritizovat,hodnotit,chvalit lebo to pravo proste nema kazdy..