no podla toho co si tam napisal ti nackovia su prijebany. lebo nevedia asi co je to. lebo s nrmalnym rozumom by to ani nepropagovali. ja si myslim, ze co si napisal nedava zmysle. (ti ludia ktorý odcudzuju ludi, co nenavidia nackov mozu byt iba ludia ktory su bud nacisti alebo fakt hlupy idioti)dufam, z ste pochopili co som napisal ja. lebo fakt to co napsial autor nedava zmyel.
neviem ci som auroa pochopil spravne ale mal by si sa naozaj asi pridrziavat tomu tvojmu sloganu ci co to je co napisal aj Emdi
snake to mas tak niekto si zastava fetakov niekto skinov niekto nackov vacsinou len preto ze medzi danou sortou ludi ma zopar kamosov ale su to ciste subjektivne dojmy nie realita ! a proti globalne branym skutocnostiam nemaju ziadnu vahu...
jezisimaria....ste vadny..on len hovori ako je ot mozne ze niekto je tak jebly ze nevie co ot je a odsudzuje to len preto ze to odcudzuej niekto iny a nema o tom sajn,.....
Niekto to asi stale nepochopil, ze ja sa ziadnych nackov nezastavam!!!! Mna nasralo to, ze ta baba ktora zalozila tu diskusiu o nackoch, tak ta sa ich zastava a vobec nevie co je to nacizmus.......
a ked uz si niekto mysli ze som nejaky nacek, alobo skin, ci nieco podobne, tak sa myli...
a prečo by mal byť tento človek jebnutý??? vám už šibe? len vyjadril to,čo si myslíme všetci,čo čítali tú diskusiu.. on netvrdí že je to jeho jediný problém ani ,že je nácek. úplne normálne sa vyjadril a ja nechápem o čo vám ide.. to sem človek už fakt nemôže nič napísať?
Snake88 vies tym prijebanym mozno ani nic ine neostava len uznavat nackov, ked ich napr stale mlatia alebo co.. Tak sa im radsej pchaju do zadku nech maju od nich pokoj..
HAHAAA..=DDD SNAKEE..=DD..ASPON VIDIIIS, ZE TUNAK SA ROZUMNEE NEDAA..TU SU NEKTORII JEDINCI STRASNE NECHAAPAVI A NEINTELIGENTNII..=DD SA CUDUUJ..ZE SA POTOM VEDIA TAKEE DISKUSIE AKEE SA VEDUU..=DDD
A TERA K TYYM NEKTORYYM JEDINCOM..=DD
EMDI.."Je lepšie mlčať a byť považovaný za hlupáka, ako prehovoriť a potvrdiť túto skutočnosť!!!"????????????..CO POVEDAL TAAKEHO??..CO BY NAPOVEDALO TOMU, ZE SI ´´SERE DO HUBY´´??=DDD
CTS W??????=DDDDDDDDDDDDD
ZMYJAA..NESKA MAAM SPATNU NALADAU, TAK KOMENTUJEM SECKO, CO VIDIIM ABNORMAALNEE..ZMYJA A TY AKEE ZAKLADAASS?? NECO NA UUROVNII??=DD TOTO JE TEETO DISKUSKY LEZAA POD ´´CO MA NASRALO´´ TAK TO ZODPOVEDAA OBSAHU..TAK NEREES..TY POTRAT MORSKEJ SASAANKYY..=DDD
MIXELLE..TA VEES..SKODA RECII..KAZDII TU KRITIZUJE KAZDEEHO ZA SECKO..TO VEES V REAALNOM SVETE NA TO NEMAJUU..TAK SI TVORIA VIRTUALNY..V KTOROM SI ZVYSUJUU EGO A REESIA AJ CO NEMAJUU..CHUDAACI VYPATLANII..
A vy ostatni tiez...uz by ste sa mohli podaktori uvedomit a nie len furt mrmlat na druhych...ak sa vam diskusia nepaci, tak sa nezapajajte...
A k teme: to je detska hlupost a nic s tym nenarobis. Tu diskusiu NEZNASAM THO si nesvimaj, sak kazdy mal raz 14 rokov. SA nad tym len zbytocne pohorsujes...
Ach N.i.n.u.f.k.a. si ty ale piča.Pustila si hiphopovu pesniku kde rapovali o rovnosti a zajebalo jej v ktorbe a napisala na Birdz s predstavou ,že ju budú všetci rešpektovať,súhlasiť s ňou a ešte si každý pomyslí ako štýlovo vie písať.No realita je úplne iná si tu za piču a polka Birdzu ťa má za kurvu
dobre dobre.. už sme ju zjebali ale nemusíme ju tu omieľať každý boží den pre boha... Veď toto už neni normálne tá vaša záluba v dojebávaní Ludí.. Dievča moc rozumu nepobralo ale dajte tomu už pokoj,hej?
ja ze nemam rozum thaq wi ste paq jaky degeskowia.....asi wi nemate rozum ked si thu clowek ani nemoze wyjadrit swoj nazor..shaq sa ush tjosku uwedomte..ked thaq pisem mam na tho asi dowod,nee???!!!a okuem toho welmi dobre wim do je naceq...len sa cely cas snazim wyswetlit ze podla mna je hlupe chadzat ludi do jedneho wreca...tez wam nikto nepicuje za tho jaky ste..aj wi bz ste mohli nechat ostatnyx ludi na pokoji..najhorse je ze chuapec chcel uen poradit a wi ste na nho zacali dawat ze secko kwoli tomu ze je nacek..shaq si tho uwedomte
ninufka ty to nechápeš? ak je niekto nácek je zlý.. nie sú dobrí a zlí náckovia.. basta.. vieš kto bol nácek? Hitler!! Bol podľa Teba Dolfi dobrý?? ja už ti nadávať nejdem aj keď by si si to zaslúžila.. Ak je niekto nácek nezaslúži si ani jediný úsmev..
trubky nuli menj cennny..nemate ani najmensiu sajnu co je ns socializmus,noenazizmus picujete do 100rokof mrtweho rezimu ani newite proc...a ked widite w meste neonacistu thaq sa mu posrato wyhybate hurraaa hrdinowia.
Tak po prvé risike88 určite nepíše slová ako prijebany cize ako ty prečo cituješ niekoho iného ked ty sama si úplne v piči z toho kto je nácek.a pridám jednoduchý príklad:Sm N.i.n.u.f.k.a. a shom welka pica.Citujem cudzyh ludy ktori wlaztne wrawia o me ako som prijbana a wiem o tommto welku picu akwo to dokasujjjeee moja tema.
Ako o co tu ide? sak si nic nepomylila.Povedala,ze nackovia su v pohode.ak ide o to neonackovia,nackovia,tak ja to vela krat tiez nehovorim.ale kazdopadne s nou suhlasim,ze neonazi su v pohode ludia. nechapem tomu stalemu odsudzovaniu.no, na to asi spomenu ludia az ked bude neskoro.
No ved praaave, zbiju niekoho len tak prenic za nic! Mne sa to uz raz stalo, ze som mal zlomeny nos zato, ze som len isiel po parkovisku... Ale ten kokot je teraz za to trestne stihany a hrozi mu basa, tak mu treba, ked je jebnutý
Vidim ze to tu ide dolu vodou... Sak donho tolko nedrbte, co vam spravil? Naco je tu tato tema? Na to aby sem clovek napisal co ho serie... a to aj spravil.. A napisal to uplne zrozumitelne tak neviem co riesite, sa naucte citat. A ked ma niekto v nicku dve osmicky neznamena to hned ze je nacek.
Taže neznášam náckov lebo sú jebnutý rasisti dokaždého jebú a najnovšie aj 14 piče ako Niqusha lebo píšu ako jebnuté kravy pol hodinu lúšti človek dva riadky a aj tak má z toho piču lebo je to kokotina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
A vies, ze ti kurva zavidim?
"Je lepšie mlčať a byť považovaný za hlupáka, ako prehovoriť a potvrdiť túto skutočnosť!!!"
neviem ci som auroa pochopil spravne ale mal by si sa naozaj asi pridrziavat tomu tvojmu sloganu ci co to je co napisal aj Emdi
kasko - zmysel to dava, staci vediet o com pise
a ked uz si niekto mysli ze som nejaky nacek, alobo skin, ci nieco podobne, tak sa myli...
Som normalny clovek...
{som zvedavy co zas nepochopite na tomto...}
A myslim si ze ta baba co ju zalozila je asi viac vymleta....!!!:p
A TERA K TYYM NEKTORYYM JEDINCOM..=DD
EMDI.."Je lepšie mlčať a byť považovaný za hlupáka, ako prehovoriť a potvrdiť túto skutočnosť!!!"????????????..CO POVEDAL TAAKEHO??..CO BY NAPOVEDALO TOMU, ZE SI ´´SERE DO HUBY´´??=DDD
CTS W??????=DDDDDDDDDDDDD
ZMYJAA..NESKA MAAM SPATNU NALADAU, TAK KOMENTUJEM SECKO, CO VIDIIM ABNORMAALNEE..ZMYJA A TY AKEE ZAKLADAASS?? NECO NA UUROVNII??=DD TOTO JE TEETO DISKUSKY LEZAA POD ´´CO MA NASRALO´´ TAK TO ZODPOVEDAA OBSAHU..TAK NEREES..TY POTRAT MORSKEJ SASAANKYY..=DDD
MIXELLE..TA VEES..SKODA RECII..KAZDII TU KRITIZUJE KAZDEEHO ZA SECKO..TO VEES V REAALNOM SVETE NA TO NEMAJUU..TAK SI TVORIA VIRTUALNY..V KTOROM SI ZVYSUJUU EGO A REESIA AJ CO NEMAJUU..CHUDAACI VYPATLANII..
smile
To je snad uz na kazdom fore
"mat tak tvoje problemy a prezidentov plat..." A potom este pekne do kazdeho zapicovat...!!!
A vy ostatni tiez...uz by ste sa mohli podaktori uvedomit a nie len furt mrmlat na druhych...ak sa vam diskusia nepaci, tak sa nezapajajte...
A k teme: to je detska hlupost a nic s tym nenarobis. Tu diskusiu NEZNASAM THO si nesvimaj, sak kazdy mal raz 14 rokov. SA nad tym len zbytocne pohorsujes...
pisal risike88
Ci tiez ta zacal nejaky plesaty sukat a uz sa zastavas vsetkych jeho kamaratov??!!!
Alebo by som dostal bonus dalsie dve...
AJ TAK NEPOCHOPIM, PROC SA ZAMERALI PRAAVE NA NOOS..