@flagrantine a @matusha to ma tu chcete teaz zdrbvať za nadpis?FAIL Normálne som sa pýtala,tak očakávam normálnu odpoveď. A ak sa vám nepáči tak to proste odignorujte a nekomentujte.Peace
@niikolka veď normálne skús popremýšľať čo by mu mohlo urobiť radosť (; záleží aj na dĺže a intenzite vzťahu, či máte nejaký spoločný symbol, ktorému rozumiete aj vy. Poprípade niečo vyrob, uštrikuj veľký šál alebo keď ste zo súdka klasických párov tak sa spoľahni na parfém, plyš, košeľu alebo teplý sveter. Alebo "zorganizuj" pekný večer alebo výlet, zapoj kreativitu veď vymýšľanie darčeka nemusí byť vôbec trápne...
@motyylia tak vieš..ja velmi nemusím Vianoce..no,vôbec.Nemám ich rada.Preto ten nadpis a všetko..A kebyže ja mám štrikovať to nedopadne dobre Tak zatial mám pre neho len CDčko,ale to mi príde málo.A Ďakujem za rady
@niikolka veď ani ja veľmi nemusím vianočné sviatky a celkovo všetky sviatky, ktoré majú svoj dátum. Ale proste sa vyprni na to, že sú to vianoce, sústreď sa na to, že kceš proste urobiť radosť ((; keď nevieš štrikovať tak skús pohľadať veľký šál v obchodoch, aj ja som tak riešila jeden darček a myslím, že je to veľmi milý a vďačný darček (; veľa šťastia
všetci sa ženú za neviem akým úžasným darčekom. Drahé hodinky, kabelky, parfémy.. a vlastne nič osobné.. Jednoducho musíš hádam vedieť, čo má tvoja polovička rada, čo by mohol využiť, čo by ho potešilo. Ja mám už teraz nápady na darčeky aj na 5 rokov dopredu len nieto toľko peňazí ani sviatkov a postupne sa to dá.. dám človeku niečo čo je preneho cennejšie ako cena daného darčeka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
úplne som trápna teda
Nepáči sa mi to, ale komentovať budem.
keby mám priatela tak mu nekúpim nič a nech nekupuje ani on mne nič a vybavené
vianočný sa píše s malým "v" a frajerovi s mäkkým "i"