su strasne namysleny a myslia si ze im patri cely svet alebo co SU traaaaaaaaaaaaaaaaaaaapny!!! dobre ze tie nohavice sa im nevyzlecu aj ked malo chyba co si myslite o nich vy?
nooo..ich už netreba riešiť.Ja napríklad som si už zvykla. Keď to vezmeš z inej stránky, pomaly sa vytrácajú.Teda, chcem povedať, že ich je podstatne menej a na verejnosti už nie sú takí akí boli...
To je také isté akoby aj vám nadával na váš štýl, nepáčilo by sa vám to. Nechajte ich žiť
Je to styl obliekania pocuvania. Niekto tym proste zije a naplna ho to. v pravom zmysle slova je to ich zivot. Tak ako niekto zije ludovkami. Niekto nema styl.
Ja hip hoper moc nemusim, ale zasa ich nejdem odcudzovat. Oni mozu posobit len tym "drsnym" dojmom a to je vsetko. Tie nohavice sa ani mne napaci a ani to oblecenia a ni hudba. Ale vrzadzit za to nebduem
Oni si mozno tiez vravia. Pozri na toho krimpla co je obleceny ako jebo. A je oblecny pekne v saku, kravata a tak dalej. Po priadpe slusne rifle a dak dalej.
presne ako napisala aj Veronika. je to ich styl. Kazdy ma ten svoj a starat sa do toho nebdueme. aspon nie ja. Iba ak by posluchal hlasnu hudbu v autobuse alebo v cakarni tak je jasne. ze mu to hodim o zem alebo ho na to upozornim aby to vypol Lebo je to obtazovanie halsnou hudbou
no ja si myslim, ze kazdy ma svoj vlastny styl. a je to fakt trapne ked nekto ocuva to svoje a mysli si, ze to je najlepsie a nadava inym. je to detinskeee. nezaoberaj sa nad takymi vecami a zi svoj zivot naplno.
takže príhoda k téme: spolužiak- náramný hiphoper nosí gate, ktoré za ním vejú aj pol metra keďže je drobný, chalani ho radi dvíhajú( žeby úchilka?) raz sa tak čudne vyšmikol, že nohavice, ktoré má stiahnuté na pol zadku sa stiahli úplne no to bol pohľad na jeho ČERVENÉ boxerky. celá trieda sa smiala. odvtedy začal nosiť opasky...
ako cloveka vacsinou hiphoperi fakt naseru, nakolko sa jedna snad o najhlucnejsiu grupu, aka sa tu vyskytuje... toto, co robia oni, to neni ani pri punkeroch, ani pri metalistoch, techno-sialencoch, ci ludovkaroch.
10 Tashira: tak tak aj mna to napdlo HLavne ze oni su trapnY
Ale k veci.
Dievca zaspala si dobu? Toto sa tu rozoberalo pred takmer rokom Nehovoriac o tom, ze kazdy ma svoj vlastny styl. Podla mna su trapne mazoretky a co teraz?
Sa spamataj. Podla hiphoperov su zas trapni metlaci, rockeri, punkeri atd. Ako keby to nebolo jedno. Nech si obliekaju co chcu, mne je to fuk. Vcera som bol na Nightwish koncerte a tiez tam boli poniektori obleceni desne podla mna a v zivote by som si to neobliekol, ale ked sa to dotycnym paci...
PS: nic proti mazoretkam, ale zakladatelka cosi mala vo svojom profile...
ste sprosty neviete co je to hudba. Ja som hip-hoper a neodsudzujem ine styly lebo viem ze je to zbytocne. podla mna sa ozajstny Hip-hoper ukaze az v 20-22 rokoch zivota ked vychodi skolu a niektory zakapruju do ineho stylu a iny ostanu. Je to o realite, o ulici. proste neviete ako to chodi lebo ste zalezeny v tych svojich izbach. Nevideli ste ze na namesti je cca 50 tinejdzerov ktory pocuvaju tu istu hudbu a ked sa dozviete ze bude bitka tak sa obzerate a zrazu zacnu hubovat a skocia na seba a cele namestie zacne vykrikovat a cela masa ludi sa stiahne do ulicky a vydite na namesti krv a ako sa mlatia proste ohromny zazitok. Toto mesto je haluzne, a su tu este haluznejsi ludia ale su tu aj svine. to je ulica a nie tie vase STEREOTYPNE blabolini o picovinach. lebo stereotypny zivot ma proste nebavy.
jééémine...stále riešiť kto čo počúva...každého vec..nech si každý počúva čo chce...a nenúti svoj názor ostatným...a bude kľud ..
a prvý pád množného čísla asi niekomu nič nehovorí... aj prídavné meno má byť s i , viaže sa ku podstatnému...zhoduje sa s ním v rode ,čísle ,páde... to len na okraj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A na čo majú byť namyslený??? Že im vyhráva mobil v elekričkách a kazdého to otravuje???
Na to majú byť namyslený??
To je také isté akoby aj vám nadával na váš štýl, nepáčilo by sa vám to. Nechajte ich žiť
Ja hip hoper moc nemusim, ale zasa ich nejdem odcudzovat. Oni mozu posobit len tym "drsnym" dojmom a to je vsetko. Tie nohavice sa ani mne napaci a ani to oblecenia a ni hudba. Ale vrzadzit za to nebduem
Oni si mozno tiez vravia. Pozri na toho krimpla co je obleceny ako jebo. A je oblecny pekne v saku, kravata a tak dalej. Po priadpe slusne rifle a dak dalej.
presne ako napisala aj Veronika. je to ich styl. Kazdy ma ten svoj a starat sa do toho nebdueme. aspon nie ja. Iba ak by posluchal hlasnu hudbu v autobuse alebo v cakarni tak je jasne. ze mu to hodim o zem alebo ho na to upozornim aby to vypol Lebo je to obtazovanie halsnou hudbou
mäkke I dedti....mnozne cislo....
ty mas nejaku recovu vadu??
alebo o co ti ide??
nauc sa pisat ty brzda!
Ale k veci.
Dievca zaspala si dobu? Toto sa tu rozoberalo pred takmer rokom Nehovoriac o tom, ze kazdy ma svoj vlastny styl. Podla mna su trapne mazoretky a co teraz?
Sa spamataj. Podla hiphoperov su zas trapni metlaci, rockeri, punkeri atd. Ako keby to nebolo jedno. Nech si obliekaju co chcu, mne je to fuk. Vcera som bol na Nightwish koncerte a tiez tam boli poniektori obleceni desne podla mna a v zivote by som si to neobliekol, ale ked sa to dotycnym paci...
PS: nic proti mazoretkam, ale zakladatelka cosi mala vo svojom profile...
Zaujimave je ako rychlo sa to chytilo vo svete. Aj ked to ide dolu vodou, na svk sa este drzi.Cim vacsi odpad, tym viac ludi to chce.
Ale kazdy co chce to si vyberie, nech sa paci.
o čo mi ide?
o to, že sto ludi sto chuti...a kazdy clovek je nejaky....
nema vyznam niekoho urazat len pre to aku pocuva hudbu...
a prvý pád množného čísla asi niekomu nič nehovorí... aj prídavné meno má byť s i , viaže sa ku podstatnému...zhoduje sa s ním v rode ,čísle ,páde... to len na okraj