Podla mna kazdy kdo chce si k nej cestu najde ci uz bude zlegalizovana alebo nie.Takze je to jedno ci bude zlegalizovana vyhoda by bola asi len v tom ze by sa dala lahsie zohnat noo a nevyhoda ze by podla mna zacali hulit aj male deti kedze by k nej mali lahsi pristup
Ze skodi len na pamat, je dostatocny dokaz toho, ze nie je zrovna spravna ... raz za mesiac ci dva ked si niekto da, tak to mi nevadi, ale ked niekto 3-4 a viac krat za tyzden, tak jeho jedinym zmyslom zivota je pak uz len grass a ten dotycny straca ostatne zivotne hodnoty ... uz je prenho na prvom mieste trava a nic viac ... rodina a pod ide bokom ...
Wewo: no chlapce ako sorry ale ja na tvojom mieste niekam zaleziem....do kelu....ako viem ze clovek si vo svojom veku pripada byt uz dodtatocne stary ale hulit v 14tich a ete sa chvalit...to ma zarazilo minule ze ma asi 7rocne dieta poslalo do pi.... ked som sa mu prihovorila....aaaaach jaj.....sak kludne !!!ludia ved to zlegalizujte....ptom ked sa vam dieta narodi tak mu to rovno do materskeho mlieka pridavajte....
Keď vidím v telke ako sa decká na výletoch zhúlia alebo opijú až sú z toho grogy...no nechápem. Môj názor je, že keď nevieš piť/húliť tak to proste nerob!
mno a keď to majú pod kontrolou, tak prečo nie? mylím, že zakazovanie skôr škodí ako pomáha. Bud sa zo získaných skúsenosti poučíme...alebo do toho spadneme... a keď to nebude mariška...tak niečo iné.
Nooo... neznášam odsudzovanie... niekto chlasta..niekto huli.. niekto fetuje... a niekto všetko naraz...a zato ťa maju odsudzovať...a čo?... jebem im na hlavy všetkým... budem huliť...až pokým nezdochnem...a mám na savane.... su to uplne vymletý ľudia...
Podla man by bola dobra Legalizacia marihuany, nieje vzdy skodliva nemyslite? Ved aj pomaha proti rakovine a vselicomu... Pokial nieje navyk je to v pohode. A ved urcite ma aj lepsie ucinky len treba pohnat tych nasich laborantov.... Nech ju preskumaju!
je to len namotavka, ale podla mna nie navyk! navyk je uplne nieco ine, ziadne abstinencne priznaky pri gandzi nehrozia... keby som uz nikdy nemala prisun ku gandzi, aj tak nebudem mat "abstak" je to ine ako nikotin, alkohol a drogy... gandza nezabija, ale otvara nove moznosti tvojej psychiky... samozrejme na niekoho moze posobit aj inak... kamoska nehuli vobec uz, parkrat to skusila ale mala hnusne paranoje...
ja vam poviem ze hulim 3 roky v kuse kazdy den ...obcas denna prestavka ...a ziadny navyk na to nieje ...a vobec mi to nechyba ked nefajcim, fajcim to len preto ze ma to baviiiiii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
kym to oniekom nevedia spravaju sa akoby nic,ale ako nahle sa dopocuju ze si prifarbujes zivot na marleyho sposob uz je z teba ancikrist.
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
je to len namotavka, ale podla mna nie navyk! navyk je uplne nieco ine, ziadne abstinencne priznaky pri gandzi nehrozia... keby som uz nikdy nemala prisun ku gandzi, aj tak nebudem mat "abstak" je to ine ako nikotin, alkohol a drogy... gandza nezabija, ale otvara nove moznosti tvojej psychiky... samozrejme na niekoho moze posobit aj inak... kamoska nehuli vobec uz, parkrat to skusila ale mala hnusne paranoje...