By ma zaujimalo, kolko mladych v dnesnej dobe huli. Pls, "kto mate info" (kolko % z vasich kamosov), napiste pohlavie, vek, od kolkych rokoch dotycny/a huli a ako casto. Kolko % mladych to skusalo? Dik
No ja v mojom okoli veeela ludi... nezavisle od veku ci pohlavia, aj ked su to vacsinou chalani... heh Vredik ma pravdu, ten zvysok potom robi ine blbosti ked uz nehuli...
ja som zatial este nehulil a ci budem to ja teda ani sam neviem...a kolko kamosov huli?presny pocet a ani percento...ale viem tusim o 4 abo 5 co hulia prawidelne a su vcelku v pohodke...a vsetko su to chalani...babu nepoznam ani jednu skoda
noo tak v mojom okolí sú ľudia takmer všetci takí čo fajčia pravidelne... tak 2x do týždňa, potom taký čo raz za čas, a taký čo furt každý deň
ja keď som bola malá, tak som nechápala prečo ľudia húlia, som na tom nič úchvatné nevidela... a tých ľudí som brala za niečo.. neviem čo.
tak ako sa ľudia menia, tak sa menia aj názory,,, zafajčila som aj ja raz(no síce som mala 16) čiže nie nejako skoro, ako to tu písali niektorí,,, a začalo sa to,,, a teraz mám takmer všetkých kamošov, čo fajčia a sú to skvelí ľudia a mám ich rada, je s nimi sranda a vôbec na nic nevidno žeby si raz za čas alebo aj častejšie zafajčili niečo...
Jeeej to si pekne napisala Suhlasim s tebou.. ked som bola mala tiez som nechapala preco ludia hulia vlastne ani neviem preco som zacala aj ja. Vlastne viem.. ah ta moja zvedavost No urcite som si pred casom nemyslela, ze budem hulit pravdelne a tak casto. Odkedy fajcim aj ja mam trocha ine nazory a celkovo pohlad na svet a na zivot. Uz aj inak rozmyslam a nerobim zo vsetkeho taku vedu ako kedysi. Beriem zivot s vacsou lahkostou da sa povedat hehe.. Dokonca niekedy az prilis su mi niektore veci ukradnute. Sice ta lahkost je teraz diskutabilna vies preco
ale zase aby to tak nevyznelo, mne nie je život ukradnutý,, však vieš aká som, ale sú isté veci, kt. sú nepodstatné a donedávna som sa nad nimi až veľmi pozastavovala a zbytočne kvôli nim stresovala.. teraz už nie
Njn myslim, ze ta poznam uz dost dobre Tamten prispevok som pisala s lahkostou a teraz s hlavou vymletou D A hadaj k comu som dospela.. ta lahkost bola lepsia.. snad chapes
si myslim ze vela mladych ludi to uz vyskusalo a aj to pravidelne huli... ja sa mozem pochvalit ze som to neskusala, ale moj frajer ano-bolo mu totalne zle a povedal ze nikdy viac. inac poznam vela ludi ktori hulia travu bezne kazdy vikend alebo aj castejsie. vela z nich ju aj doma pestuje... ale nic som nepovedala tak tisko
hmm tak tyyych ludii je strasne vela !noo az na to zee poznam dost vela takyych ludii tak ja osobne som 100%proti tomu,nenahovoril by ma na to nikto !!!,pretoze viem co vsetko si s tym clovek do*ere
aj ked bude to tvrdit(opak) dovtedy dokym sa mu to neukaze -ta zla stranka toho ...a ked mi niekto este raz povie ze "ved to nie je navykovee "haha vidim ze clovek ma zavrate oci ,no ja som ich uz stihla otvorit nastastie(nechcem tym povedat ze by som to skusila-nikdy) -ale nic prijemne!!!verte tomu viem to a tejto temy sa velmi bojim pretoze to nicii ludiii,a jedneho som uz nejak z toho "vytiahla"(dufam,) a vobec ale vobec to nie je lahke.hell no
A neznaasam vety typu..."a co ved to nic nie je "...proste poznam cloveka kt to tiez tvrdil -a nedopadol moc najlepsie s tym ze "a ved to nic nie je"fuuuuuuuuuuj hnus humus ,kto moze nech s tym prestane ,,,no ale sak je to vasa vec takze moj nazor
moji kamosi skoro 100% hulili teraz len niakych 80%... ja som prvy krat daval v 13 a uz 3 roky davam vkuse... nie tak ze par kart za tyzden ale par krat denne... uz som bol aj tak raz na tom ze som za tyzden v tabore dal 60 krat
nechapem ludi ktory bere travu ako drogu.. ked niakemu dospelemu povie niekto ze dava graas tak total zhrozeny ze ty drogujes, aaaa a su z toho zhrozeny .
trava... ta ta meni, to mozem povedat s istotou... a hlavne ked pocuvas s tym regea. a nechapem kto je od nej zavisli, to sa neda.
ako bolo povedane v jednej hh pesnicke- Zivot je uz nudny, cigarety nestacia ludia sa ti nepacia, vsetci sa proti tebe otocia tak vytiahni tu skurvenu zelenu vec. Daj si dalsi PRAASK a vsetko vidis inac, vsetky veci na okolo seba si uplne inac vsimas...
vacsina mojich kamaratov huli za den aj tri krat.. mozno niekedy aj viac !! ja som to skusala.. ale uz ma to nezaujima.. aj ked priznam sa obcas mame s kamoskami chut .. a urcite huli s mojej partie viac chalanov ako bab !! percenta ti neviem povedat
ganja je goood ale len vtedy pokial zostanes pri nej.....len nevyhoda toho je ze po dlhosom case ta to prestane bavit a zacnes riesit nieco noveee.... a potom si na pol ceste do marnice alebo do basy.... ale zas tie pocity si myslim ze stoja za to....!!!!!
Drake06 ked fajčíš trávu tak sa môžu po čase stať tri veci: 1. prestane ťa to baviť, už sa ti nebude páčiť ten stav a proste omrzí ťa to (tak ako ja), 2. to isté, no s tým rozdielom, že byť bez ničoho si nevieš predstaviť tak sa dáš na tvrdšie (čo je smutné a tragické, ale čo už...) a po 3. že stále budeš fajčiť trávku a nič iné a budeš jej verný až do smrti ( čo tiež nie je dobré, lebo sa z toho hlúpne )
Kto chce drogy brat tak nech ich berie, kto nie, tak nech to ignoruje a nudi sa doma pri caji.
Drogy su dobrodruzstvo a velka zivotna skusenost. Vsetci sme individualisti a kazdy to vidi inak.
Lucy: je velmi sproste ak si myslis, ze som zacala s tvrdym koli tomu, ze som si bez nicoho nevedela predstavit zivot. Bolo to pre nieco uuuuplne ale uplne ine. Ty nemas ani len sajnu o com to bolo. Je to mozno smutne ale nic tragicke tam urcite nieje.
Drake06: nieje pravislom, ze musis skoncit v marnici alebo v base. Ked mas nieco v hlave a mas aj trochu stastia tak v base neskoncis pokial nebudes dilovat 14 rocnym detom na stred parku A do marnice sa nedostanes ak si das raz za mesiac a budes mat nad tym kontrolu. Droga je skvely sluha ale zly pan. Pokial si vies uzit ten stav tak je to fantasticke. Mas pravdu, ze tie pocity zato stoja. Nechcela by som zomriet a toto nikdy nezazit Skoda, ze sa nemozme takto citit stale..
(dufam, ze vies o com hovorim.. nech tu netaram len tak do vetra co nevie o com rec ale myslim, ze si pochopil )
Extaza a úprimne mi povedz.. vedela by si si predstaviť zábavu bez drogy? nie... a to je smutné.. lebo ja som zistila až teraz že sa dá skvelo zabávať aj keď je človek čistý a triezvy...
Ked som medzi fajn ludmi tak nemam problem sa zabavat.. beriem to pre nieco ine a nie koli tomu aby som sa zabavala. resp. aj ale je to hlavne pre nico ine a ta zabava uz pride s tym no nie zasa vzdy.. a ked uz.. tak to stoji zato.. vzdy je potom vacsia zabava a viac si uzivam to vsetko co sa deje. Je rozdiel bavit sa a bavit sa. Tvoje bavenie je obmedzene no moje nema hranic a uzivam si ho celym telom aj duchom. Citila si uz nieco take ako suzvuk s celym svetom? Alebo ked si len tak sedis na lavicke a nic sa nedeje ale tebe je tak skvele, ze k stastiu nepotrebujes uz absolutne nic.. Asi nie a preto tomu nerozumies. Mozem sa zabavat no viem, ze to moze byt este 1000 nasobne lepsie.. tak preco nie..
Extaza myslíš že nie? koľkokrát mi už boloo taaak fajne a b ola som čistá... to len TY si to envieš predstaviť... a kvôli čomu inému by sa brali drogy? bud je dôvodom sebadeštrukcia alebo zábava... a u teba ak primárnym cieľom nie je zábava, tak je to tá sebadeštrukcia? alebo to berieš aby si schudla? lebo viem že sa z toho chudne.. ale myslím že sú aj lepšie spôsoby ako schudnúť...
Nebudem ti vysvetlovat preco to beriem lebo je to osobne a uz v tebe nevidim toho cloveka ktoremu som nemala problem cokolvek povedat. To, ze chudnem som si ani neuvedomovala a vsimla som si to az ked som zistila, ze kazde nohavice zo mna letia a uz nemam pomaly v com chodit.. koli chudnuti to neberiem ani nahodou.. toto mi skor narobilo problemy kedze moja mama ma okolo toho vela otazok preco mi nechuti, z coho som schudla a pod..
Nemam slov nato co si napisala.. je ABSOLUTNY blud, ze ja si neviem predstavit zabavu ked som cista.. cim dalej tym viac ma presviedcas o tom ake zle informacie mas..
Pripadas mi ako taky spijon co sa vrta v mojom zivote.. neviem odkial toto vsetko vies kedze ja ti to nerozpravam ale je to trapne takto vyzvedat.
Mala by si sa starat o seba a dat mi uz konecne pokoj. Tieto debaty nevedu nikam.. ved uz spolu nemame nic spolocne tak naco je to dobre? Na nic.. len ma to rozculuje a asi je to vzajomne. Pisala si, ze si s tymto webom skoncila ale pises tu stale.. resp. si sa vratila aj napriek tomu ako nadherne si sa rozlucila.
Extaza to či som sa vrátila alebo nie je moja vec... ved tu každý môže chodiť tak čo... ale dobre neriešme.. máš pravdu tak ako ja teba rozčuľujem i ty mňa.. tak ahoj
Extaza ty stále o tom istom, že nevieš čo si mi spravila že som taká sprostá.. booože sa kus zamysli a kukni do minulosti a pochopíš... ale kedže tvoja pamäť už asi neslúži a mozog je oblbnutý drogou asi na to nikdy neprídeš a mne sa ti to stokrát vysvetľovať nechce..
tak trava-uf, je to vec ktora sa berie priliz na lahku vahu,sak kto v teto dobe este nehulil?(cest vinimkam,aj ja som tam) pravdivo,, a koli comu zacinaju ,ze haluuuuuuz bude,jasne haluz co sa meni na jednu hnusnu navikovu svinu!!!!! a potom meni cloveka na nepoznanie fakt blby pocit bavit sa skamosom od detstva co sa dal na jej trasu,, a ze kazde druhe slovo ze"tazke"veci si ja kupujem,, prosto chcem len odkazat kazdemu jednumu z vas ze je to fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj,a to som este pekne nazvala,,skuste s tym prestat ak mate niekoho komu mozte verit povedzte mu to prosto ze uz nevladzete a dostanete sa z toho pleaaaaaaaas sak sme ludia,, nie nejake veci co ak chcu dalej zit musia sa dobijat cez tieto krepe"baterky" tak???
no tak dosť ma to prekvapuje, ale vaščina mojich kamošom húlila aspon raz, a povedala by osm že baby ešte viac ako chalani (to v triede) čo sa týka starších kamošov, tak vačšina húli príležitostne, a niečo menej pravidelne ale sú aj takí čo nehúlili vôbec, je to individuálne, vek a tak....
jj marihuana je ostatbn spina.. je tu len pre to aby sme vsetci spadli do stoky heroinu a umreli na zltacku aids ehmh.... Taq taq,.. este stastie ze tu mame par bilych rytierov prohibicie, ktory/e nam dokazu otvorit oci a otvorene povedat pravdu : marihuana je svinstvo, kazdy kto ju skusil je svina ktora je nanavratne chytena v sieti zavislosti, uboheho umierania a zasluzi si gulku do zatylku alebo prinajmensom plynovu komoru. Len si nici zivot a ked ho z toho nodostaneme taq ho ten stav urcite omrzi a prejde k heroinu a pervitini a pod.
este ze mame vsetci 14 rokov a pre svoju buducnost si zvolime krasny cisty zivot pri obcasnom poldecku, telke s priblblou telenovelou, pracou co nas nebavy a pod. fuu ha este ze mame forum kde si mozme vsetci otvarat oci.
1ka a ty si co/kto zac.... pouzijes tu ziskane informacie v nakej prednaske o drogach na zakladnej skole,,.. popripade v nakej vyrocnej sprave o marihuanovej hrozbe...
Ujo.plynar ty asi máš veľmi rád rozprávať ironicky čo?... čo sa týka toho odseku č. 1, nemyslíš že niečo na tom pravdy je? že človek začne marihuanou a skončí herákom? ja takých ľudí poznám... ale zase s tou guľkou hmm.. si to prehnal no
Ujo.plynar: PANE BOZE, ty sa ZOBUD, hentaký názir mi ani Slota nenapísal ,ked nič o tom nevíš ,a vieš iba kresliť svastiky po laviciach ,tak TY marišku nerieš a staraj sa radšej o svoju pleš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
jeden kamos huli denodene dokonca aj ked je jeho mama tak vybehne na balkon si zahulit, a huli od 14 (teraz ma 17)
spoluziaci takmer vsetci v priemere od 2 triedy na strednej
ja keď som bola malá, tak som nechápala prečo ľudia húlia, som na tom nič úchvatné nevidela... a tých ľudí som brala za niečo.. neviem čo.
tak ako sa ľudia menia, tak sa menia aj názory,,, zafajčila som aj ja raz(no síce som mala 16) čiže nie nejako skoro, ako to tu písali niektorí,,, a začalo sa to,,, a teraz mám takmer všetkých kamošov, čo fajčia a sú to skvelí ľudia a mám ich rada, je s nimi sranda a vôbec na nic nevidno žeby si raz za čas alebo aj častejšie zafajčili niečo...
ale zase aby to tak nevyznelo, mne nie je život ukradnutý,, však vieš aká som, ale sú isté veci, kt. sú nepodstatné a donedávna som sa nad nimi až veľmi pozastavovala a zbytočne kvôli nim stresovala.. teraz už nie
aj ked bude to tvrdit(opak) dovtedy dokym sa mu to neukaze -ta zla stranka toho ...a ked mi niekto este raz povie ze "ved to nie je navykovee "haha vidim ze clovek ma zavrate oci ,no ja som ich uz stihla otvorit nastastie(nechcem tym povedat ze by som to skusila-nikdy) -ale nic prijemne!!!verte tomu viem to a tejto temy sa velmi bojim pretoze to nicii ludiii,a jedneho som uz nejak z toho "vytiahla"(dufam,) a vobec ale vobec to nie je lahke.hell no
A neznaasam vety typu..."a co ved to nic nie je "...proste poznam cloveka kt to tiez tvrdil -a nedopadol moc najlepsie s tym ze "a ved to nic nie je"fuuuuuuuuuuj hnus humus ,kto moze nech s tym prestane ,,,no ale sak je to vasa vec takze moj nazor
nechapem ludi ktory bere travu ako drogu.. ked niakemu dospelemu povie niekto ze dava graas tak total zhrozeny ze ty drogujes, aaaa a su z toho zhrozeny .
trava... ta ta meni, to mozem povedat s istotou... a hlavne ked pocuvas s tym regea. a nechapem kto je od nej zavisli, to sa neda.
ako bolo povedane v jednej hh pesnicke- Zivot je uz nudny, cigarety nestacia ludia sa ti nepacia, vsetci sa proti tebe otocia tak vytiahni tu skurvenu zelenu vec. Daj si dalsi PRAASK a vsetko vidis inac, vsetky veci na okolo seba si uplne inac vsimas...
ak niekto prejde z travy na nieco tvrdsie tak to neni dobre
No z vlastnej skusenosti viem, ze po dosiahnuti urcitej hranice je trava vstupnou branou tvrdym drogam..
Konkretne ecka neriesim lebo mam radsej ine..
Ale ako nick sa mi to paci
tiez sa mi paci tvoj nick
ake je napr. slabe a ake tvrdsie? shrek, dolce gabana patria medzi slabsie?
Drogy su dobrodruzstvo a velka zivotna skusenost. Vsetci sme individualisti a kazdy to vidi inak.
Lucy: je velmi sproste ak si myslis, ze som zacala s tvrdym koli tomu, ze som si bez nicoho nevedela predstavit zivot. Bolo to pre nieco uuuuplne ale uplne ine. Ty nemas ani len sajnu o com to bolo. Je to mozno smutne ale nic tragicke tam urcite nieje.
Drake06: nieje pravislom, ze musis skoncit v marnici alebo v base. Ked mas nieco v hlave a mas aj trochu stastia tak v base neskoncis pokial nebudes dilovat 14 rocnym detom na stred parku A do marnice sa nedostanes ak si das raz za mesiac a budes mat nad tym kontrolu. Droga je skvely sluha ale zly pan. Pokial si vies uzit ten stav tak je to fantasticke. Mas pravdu, ze tie pocity zato stoja. Nechcela by som zomriet a toto nikdy nezazit Skoda, ze sa nemozme takto citit stale..
(dufam, ze vies o com hovorim.. nech tu netaram len tak do vetra co nevie o com rec ale myslim, ze si pochopil )
Nemam slov nato co si napisala.. je ABSOLUTNY blud, ze ja si neviem predstavit zabavu ked som cista.. cim dalej tym viac ma presviedcas o tom ake zle informacie mas..
Pripadas mi ako taky spijon co sa vrta v mojom zivote.. neviem odkial toto vsetko vies kedze ja ti to nerozpravam ale je to trapne takto vyzvedat.
Mala by si sa starat o seba a dat mi uz konecne pokoj. Tieto debaty nevedu nikam.. ved uz spolu nemame nic spolocne tak naco je to dobre? Na nic.. len ma to rozculuje a asi je to vzajomne. Pisala si, ze si s tymto webom skoncila ale pises tu stale.. resp. si sa vratila aj napriek tomu ako nadherne si sa rozlucila.
Neviem co som ti spravila, ze si na mna tak SPROSTA ale v pohode.. mas taku povahu..
A moj mozog je uplne v poriadku
este ze mame vsetci 14 rokov a pre svoju buducnost si zvolime krasny cisty zivot pri obcasnom poldecku, telke s priblblou telenovelou, pracou co nas nebavy a pod. fuu ha este ze mame forum kde si mozme vsetci otvarat oci.
1ka a ty si co/kto zac.... pouzijes tu ziskane informacie v nakej prednaske o drogach na zakladnej skole,,.. popripade v nakej vyrocnej sprave o marihuanovej hrozbe...
heh... jaj este ze vas mame..
Ujo Plynar
Ps:máš fakt názory IQ howno
zacal som-14
kamosi-60%
tvrde-LSD,piko,(bude aj opium)
makke-trava,hubicky,tabak,alkohol,
Pozdravujem mamky