moja sestranica by to mohla vedieť. nedávno mala taký prípravok na opar alebo čo to bolo a ten obsahoval 66% marihuany. a vraj keď si s tým natrela pery a potom si ich oblízala celý deň sa smiala... lebo to obsahovalo až 66% marihuany!!!
moja sestranica by nikdy nemohla byť v jednej miestosti s feťákmi - a preto nechodí so mnou von!!!
ale na jedno potretie 66% prípravkom z marihuany fičala celý deň
ehm,mliecakkorova,pochybujem ze mala nejake hoci aj minimalne stavy z toho,skor si to podla mna nejak vsugerovala,heh,sak keby ze to ma nejake ucinky tak asi by to zatrhli
Luko24 - skusit skus, to je v pohode, aj ked si len tak cas od casu das s kamosmi, ale daj si pozor, lebo mne jeblo a fajcil som to dlhu dobu kazdy den,
dost do penazi to islo, a psychicka zavislost bola na svete. Akurat vcera som si to uz nie prvy krat uvedomil, ze uz to nie je v poriadku, tak som sa rozhodol, ze uz si nebudem travu zhanat a fajcit ju sam, ze si dam, len ked ma niekto ponukne. A dnes mam prvy den po dlhej dobe, kedy som bez travy, tak som ponervozny, zvyk je zvyk, chyba mi moj kazdovecerny prask pred spanim.
Lucates........ chalan drzim ti palce a ak budes velmi chcet tak s tym prestanes......... najdi si dievca ktore ta v tom bude podporovat ked budes travit cas s nou na travu ani nepomyslis...... moc drzim palceky.......a ty Luko24 sam sa musis rozhodnut ci to skusis alebo ne.....ale poviem ti jedno.....ze to k zivotu nepotrebujes tak jeb na to.....ale rozhodnes sa aj tak sam.....
ja uz som sa rozhodol, parnerka je prednejsia, jej som povedal, ze nechcem aby skusala, lebo to moze zle dopadnut, tak to zacina vzdy a potom to konci...
a okrem toho ja som jej tiez prednejsi takze...,
a kamoska co som od nej chcel kupit travu mi poradila aby som jebal na to, ze je na tom psychycka zavislost, ja nefajcim, pijem prilezitostne a tych prilezistosti je velmi malo a mam super dievca na ktorom mi velmi zalezi♥♥, takze som sa rozhodol, ze marisku nie!!, ale clovek nikdy nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
moja sestranica by nikdy nemohla byť v jednej miestosti s feťákmi - a preto nechodí so mnou von!!!
ale na jedno potretie 66% prípravkom z marihuany fičala celý deň
si len myslis ze nemozes byt zavisly...fyzicky nee ale psychycky jj...tha si len davaj pozor aby si ostal len pri travke....
Werefrog...kamo ked si spravis mliecko, tak je to dokonca aj lepsie ako ked ju hulis
Luko24...ked ju hulis, predsa len citis chut...kazda ma inu...ale najlepsiu maju Skunky
chcem to iba vyskusat, nic viac, nic menej
dost do penazi to islo, a psychicka zavislost bola na svete. Akurat vcera som si to uz nie prvy krat uvedomil, ze uz to nie je v poriadku, tak som sa rozhodol, ze uz si nebudem travu zhanat a fajcit ju sam, ze si dam, len ked ma niekto ponukne. A dnes mam prvy den po dlhej dobe, kedy som bez travy, tak som ponervozny, zvyk je zvyk, chyba mi moj kazdovecerny prask pred spanim.
a okrem toho ja som jej tiez prednejsi takze...,
a kamoska co som od nej chcel kupit travu mi poradila aby som jebal na to, ze je na tom psychycka zavislost, ja nefajcim, pijem prilezitostne a tych prilezistosti je velmi malo a mam super dievca na ktorom mi velmi zalezi♥♥, takze som sa rozhodol, ze marisku nie!!, ale clovek nikdy nevie
marihuana sa nevyraba ty jeblina!
Tu sa fajcia len smaky ziadne konope
najlepšie zistíš ako chutí, ked odtrhneš jeden lístok a požuješ stopku z neho .. tá je totiž omnoho vodnatejšia ako list samotný
a tá chuť .. v podstate je to horké (hlavne na konci), možno tam objavíš aj niečo iné
Ale, ked to u nas bude raz legalne, rad si to takto vychutnam .
a ganju môžeš pestovať aj ked nie je legálna
ona nevie že je ilegálna a vyrastie normálne
akurát by ťa nemali chytiť