Ako by ste najčastejšie zabíjali čas v base, keby ste dostali nejakých 15 rokov??športom, bitkami alebo by ste sa vzdelávali? alebo nebodaj plánom na útek?
ja by som asi čítal knihy ,a chodil by som zametať cesty a vy?
Vazni nemaju maju na celach pressomaty takze maju raz za den narok na liter horucej vody..... Kedze nie vzdy to staci je tu recept ako na to od chlapika z trnavskej basy: vezmes pet flasku a zrezes vrch
nachystas si toaletny papier ktory poriadne natries maslom tak aby pri horeni vydaval minimaliny plamen.... pri troche cviku ti spodok flase ocernie a bez problemov uvaris vodu na kafe alebo kváček
Recept na opicu (napoj vabneho nazvu KVAK)
v jednoduchosti je krasa .... na pankraci je vraj umyvadielko s takou plechovou stienkou.... nie je to ako v Prison Breaku ze sa od tial da prchnut ale da sa za to vselico schovat... do pet flasiek sa nameli komisárek a asi 30 deka cukru,,,, pootvorene sa to necha tak 2 az 5 dni kvasit potom sa to zastupluje a konickom (vazenska posta = spagatiky z okien) sa to posle niekde kde sa to v cele s viacej ludmi prepali nad nejakou plechovou nadobou a za pouzitia toaletaku s maslom) klasicka lavorovica
Totalny pruser aneb bachari zabavili kvak
stavalo sa aj take ze boli sťáry po celach jedneho krasneho dna dozorcovia nasli zasoby kvaku u siestich spolunoclaznikov z ktorych bolo 5 na roznych opiatov silno zavislych ich recept na delirium bol ... okamzite zohnanie klepiek (vazni klepu ... to znamena zeru vo velkom Rohypnol ktory sa tam da pod rukou zohnat) do pohara z uhoriek sa nachysta do polovice kavy a 5 zelenych cajov... vyluska sa plato rohypnolu a dokladne rozmiesa za horuca. po vychladnuti a zcedeni nie je o sestclennej cele cely den pocut.
Ja by som asi spoluvaznom kreslila portrety,alebo by som tam rozhodne nieco tvorila.A taktiez by som citala a spievala,posilovala a uvazovala o zivote..
zlaezalo by na tom v ktorej base by som bola - lepak nic moc na travenie casu a nitra je vcelku fajn. a takisto kolkatka by som bola. 3nvs ma vyhou oproti druhej ze mate ake take sukromie cize ak chcete vypisovat listy do aleluja alebo citat knihy nerusi vas tolko opic co v 2nvs na izbe. popri tom ak sa dalo by som sa dala zaradit do prace.. a plus nejake ine aktivity navyse ako su maliarsky alebo roznasanie jedla... je vela veci co sa tam da robit ale myslim si ze po 3 rokoch by ta imrzelo vsetko lebo by to bolo stale ten isty rezim. nic tam nie je bez povolenia a tie mreze fajnove uplne uzas...
co sa tyka toho ze by som sa nad sebou zamyslel tak to ti potrva maximalne pol roka az rok to uvedomenie sa ale co potom tych dalsich 14? len odratavat dni a skrtat kalendare nie dakujem. radsej sa nad sebou zamyslim uz teraz aby som sa tam nedostala...
@freedomko sorry tak k tomu by si sa tak skoro neodstal. ani mp3jku na pocuvanie nesmu mat maximalne obycajne radio, nic co prehrava kazety alebo cdcka alebo tak... televizor este sa tam najde alebo mozes mat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
tak nejak by som vyzeral len v muzskej podobe
Ale napríklad by som veľa čítala, snažila by som sa, aby som tam dostala nejakú prácu, teda aby mi čas rýchlejšie ubiehal.
Abo tu sú dáke tipy, zdroj kalerab.sk
Davkovanie teplej vody
Vazni nemaju maju na celach pressomaty takze maju raz za den narok na liter horucej vody..... Kedze nie vzdy to staci je tu recept ako na to od chlapika z trnavskej basy: vezmes pet flasku a zrezes vrch
nachystas si toaletny papier ktory poriadne natries maslom tak aby pri horeni vydaval minimaliny plamen.... pri troche cviku ti spodok flase ocernie a bez problemov uvaris vodu na kafe alebo kváček
Recept na opicu (napoj vabneho nazvu KVAK)
v jednoduchosti je krasa .... na pankraci je vraj umyvadielko s takou plechovou stienkou.... nie je to ako v Prison Breaku ze sa od tial da prchnut ale da sa za to vselico schovat... do pet flasiek sa nameli komisárek a asi 30 deka cukru,,,, pootvorene sa to necha tak 2 az 5 dni kvasit potom sa to zastupluje a konickom (vazenska posta = spagatiky z okien) sa to posle niekde kde sa to v cele s viacej ludmi prepali nad nejakou plechovou nadobou a za pouzitia toaletaku s maslom) klasicka lavorovica
Totalny pruser aneb bachari zabavili kvak
stavalo sa aj take ze boli sťáry po celach jedneho krasneho dna dozorcovia nasli zasoby kvaku u siestich spolunoclaznikov z ktorych bolo 5 na roznych opiatov silno zavislych ich recept na delirium bol ... okamzite zohnanie klepiek (vazni klepu ... to znamena zeru vo velkom Rohypnol ktory sa tam da pod rukou zohnat) do pohara z uhoriek sa nachysta do polovice kavy a 5 zelenych cajov... vyluska sa plato rohypnolu a dokladne rozmiesa za horuca. po vychladnuti a zcedeni nie je o sestclennej cele cely den pocut.
co sa tyka toho ze by som sa nad sebou zamyslel tak to ti potrva maximalne pol roka az rok to uvedomenie sa ale co potom tych dalsich 14? len odratavat dni a skrtat kalendare nie dakujem. radsej sa nad sebou zamyslim uz teraz aby som sa tam nedostala...
a určite by som tam musela mať aspoň pc aj keď bez netu, ale aspon s kopou filmov a niekde v tajnej zásobe by som si schovávala sáčky s olivami
a možno by som aj cvičila pavúka ako v "drž hubu"