Ked som si dal prvy krat sluka tak mi nic nebolo .... nechapal som co ostatny na tom vydia ... toto sa opakovalo asi tak sedem osem krat a potom to zacalo bavit uz aj mna
Ja som mal prvykrat "travu" v trosku inej podobe a bol som odpaleny jak trenky.. Potom ked som mal ozaj travu, ozaj prvykrat tak mi z toho nic nebolo. V podstate som z travy len tak mierne zhuleny, ale raz (zatial posledny krat) som sa tak skalil az strach
ked maš dobru travu tak je to parada, ale musiš mať dobru nie nejake pozmetance čo kupiš niekde na diskoteke, najlepšie su šišky, ale niekto ti predá aj listy a to stojí za hovno, len je človek po tom strašne smädný
@10 has. Som bol trosku pripity a kamos, ze ci si nedam travu. Tak nalozil do fajky (normalnej dedkovskej) a dal som 2 prasky. Az na druhy den mi hovoril co som vlastne kuril.
A este k tomu stresu co si spominal. Naposledy co som hulil, sme mali nejaku kvalitku (5 kil za gecko) akurat, ze pomaly ucinkovala. Tak som natahal do seba 6 praskov s tym, ze sak to nic nerobi. A po nejakych dvoch minutach flash jak hovado. Kamos dosiel, ze tebe jak bije srdce a uz to islo. Som tak spanikaril, ze po hodine som grcal a sral kade som chodil ale to bolo asi aj tym, ze som predtym vypil zopar (cca 10) piv.. Najlepsie je hned za tym si ubalit cigo a relaxovat. Panika je kurva vec...
haha. zabrala, v Dunaskej Strede to vedia... tož bol môj taký zážitoček pubertálny... ako z nejakej stanice zoo a podobné záležitosti... *úsmev nad spomienkami*
@tommyhot Tak v tej kombinacii chlast+hash to muselo byt zaujimave
A o tom strese mi hovor nieco som to daval (kvalitny indoor) pred poslednou hodinou v skole a navyse sme pisali pisomku Zo stresu ma zacalo triast, ked som sa snazil nepohnut sa tak ma mykalo, 20nasobna ozvena... Vtedy to bolo az zle, ale po hodina uz len chill 8) Ale uplne najhorsie su stavy, ked si pomyslis (v MHD napr.), ze co ak sa pred vsetkymi pogrcias a zrazu ti pride take nevolno
prvykrat?heh mal som neskutocne ujeby zo vsetkeho,na druhy den som mal svalovku na bruchu ale najvacsia pecka bola,ked som jedol salat s reznom ale nemohol som si z neho odrezat,lebo som sa akoby zmrazil
fakt na travu neodporucam alkohol,to je potom dost brutalne..pamatam ako som vypil asi 2 pohare vina,ale vytikoval som ho liter
sedela som v kresle a zhulene som sa usmievala do blba asi pol hodinu.. ked som sem tam nieco rozpravala tak som sa pocula dost skreslene a potichu.. potom ze idem spat.. a este desat minut som potme pozerala na hviezdicky a mesiaciky co mala kamoska v izbe na stene..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A na tretiu kamarat doniesol konecne taku fajnu indoorku a to uz ma chytilo fajne ( v kombinacii so stresom nic zabavne, ale zaujimava skusenost)
Teraz ma napadlo ako som bol s jednym typkom co daval prvykrat a pretvaroval sa akoby zozral krabicu LSD
A este k tomu stresu co si spominal. Naposledy co som hulil, sme mali nejaku kvalitku (5 kil za gecko) akurat, ze pomaly ucinkovala. Tak som natahal do seba 6 praskov s tym, ze sak to nic nerobi. A po nejakych dvoch minutach flash jak hovado. Kamos dosiel, ze tebe jak bije srdce a uz to islo. Som tak spanikaril, ze po hodine som grcal a sral kade som chodil ale to bolo asi aj tym, ze som predtym vypil zopar (cca 10) piv.. Najlepsie je hned za tym si ubalit cigo a relaxovat. Panika je kurva vec...
A o tom strese mi hovor nieco som to daval (kvalitny indoor) pred poslednou hodinou v skole a navyse sme pisali pisomku Zo stresu ma zacalo triast, ked som sa snazil nepohnut sa tak ma mykalo, 20nasobna ozvena... Vtedy to bolo az zle, ale po hodina uz len chill 8) Ale uplne najhorsie su stavy, ked si pomyslis (v MHD napr.), ze co ak sa pred vsetkymi pogrcias a zrazu ti pride take nevolno
uz teraz som zvedava jak to dopadne
fakt na travu neodporucam alkohol,to je potom dost brutalne..pamatam ako som vypil asi 2 pohare vina,ale vytikoval som ho liter
no s travou som uz skoncil,da sa zit aj bez toho
sedela som v kresle a zhulene som sa usmievala do blba asi pol hodinu.. ked som sem tam nieco rozpravala tak som sa pocula dost skreslene a potichu.. potom ze idem spat.. a este desat minut som potme pozerala na hviezdicky a mesiaciky co mala kamoska v izbe na stene..