chcel by som sa opýtať tí čo máte skúsenosť s lozením po horách, akú značku preferujete a prečo prípadne na čo pozeraťalebo aké kritérium zohľadniť pri snáď správnom výbere trekingovej obuvi?
Trespass topánky sú odpad, tie nekupuj. Keď chceš istotu tak hľadaj Vibram a Goratex. A pozri sa na spoje aj keď všetci predajcovia tvrdia že lepené sa nerozlepujú moja skúsenosť je opačná. A oplatí sa aby mali okopovú špičku. Viac ti asi neporadím.
pracujem s obuvou... odporúčam obuv Merrel alebo Salomon s vibramovou podrážkou a Goretex membránou... Salomony sú síce iná cenová kategória, ale kvalitnejšie turistické boty asi ani neexistujú
Aby ti čo najdlhšie vydržali, sa podľa mňa oplatí kúpiť si celokožené, (nie kombinované s textilom, ako tie trezety) s čo najmenším množstvom švov, hlavne v prednej časti (to aj kvôli nepremokavosti)
Ak by si s nimi šiel do snehu, nedopadlo by to podľa mňa dobre.
Teda, po tom, ako by doslúžila membrána, čo vraj zvykne byť 1-2 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
toto je moja aktuálna predstava
» www.exisport.com/katalog/product...
Ak by si s nimi šiel do snehu, nedopadlo by to podľa mňa dobre.
Teda, po tom, ako by doslúžila membrána, čo vraj zvykne byť 1-2 roky
Napríklad niečo takéto (prvá je s membránou, druhá bez membrány)
» www.outdoorstore.sk/index.php?main_...
» www.outdoorstore.sk/index.php?main_...
» www.rei.com/learn/expert-ad...