Keď sa chce niekto presadiť tak je podľa mňa jedno na akú vysokú školu pôjde...aj keby je to len sládkovičovo, v prvom rade je na tebe ako sa postavíš k svojim vedomostiam, ktoré si nadobudol...veď teraz prerazia skôr taký ľudia čo ani len vysokú školu nemajú tak prosím Vás neposudzujte tu školy
ja som si tam podala a nehanbím sa zato (až tak veľmi ) aj keď uvažujem že ak ma na 1.VŠ nevezmú tak nepôjdem nikam ani keby ma na dubca prijali...ale to je kvôli tomu, že to nie je zrovna to, čo chcem študovať...a presne ako tu bolo spomínané, nie je to iba o tom akú máš vš,ale o schopnostiach
@sishka08 aj ja tam mám prihlášku.. a ako mi bolo povedané tak vraj tá škola nie je vôbec zlá chodí mi tam kamarátka a len ju vychvaľuje .. a ďalej mi bolo povedané že nezáleží akú máš vš ale ako sa vieš uplatniť ...lebo ak sa nevieš uplatniť môžeš mať aj vš v BA - nepomôže...
@lucinkazh najlepšia výška nie je tá, ktorú chvália- potom je tam ulievareň
kamoš si chválil výšku, že majú leháro, a zrušili mu akreditáciu a má leháro. na dobrej výške sa maká a nadáva sa na ňu a až v praxi pochopia, že to bola dobrá voľba
@alilienka tak nevravím že ju vychvaľovala do nebies to zase nie skôr som to tak myslela že ju vychvaľuje že tá škola nemá žiadne problémy a normálne tam študuje ako sa študuje všade inde .. zle som sa asi vyjadrila ospravedlňujem sa
Tí, čo si vychvaľujú Dubčeka, tak asi ešte nedoštudovali a nevedia aká fraška vznikla pred pár rokmi, bolo to v TV, kvôli titulom za peniaze. A asi nevedia aj to, že v inzerátoch nájdete ponuky práce s dodatkom, že neberú absolventov na VŠ Dubček Som z TN, viem o čom hovorím.
ja tam mam tiez prihlasku teda prislo mi ze som tam prijata no neviem sa rozhodnut ci mam na nu ist mam podane na viac vysokych -uvidim mozno sa stretneme -verejna sprava
@pinkoil Keby sme mali veriť všetkému, čo je v TN..ajajajaaaaaj A tie inzeráty s dodatkom že neberú absolventov z TnUAD - ukáž mi jeden taký. Neukážeš, lebo nenájdeš ani jeden. To je obyčajný mýtus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
radšej nebudem mať výšku ako mať túto
To som rada
no dobre zas to nepreháňajme
kamoš si chválil výšku, že majú leháro, a zrušili mu akreditáciu a má leháro. na dobrej výške sa maká a nadáva sa na ňu a až v praxi pochopia, že to bola dobrá voľba