Hmm neviem či sa tu môže aj takéto dávať, prepáčte mi to, ak nie , ale máte niekto skúsenosti s týmto e-shopom? V nedeľu som si objednala dvoje topánky ten týpek mi nebol ani schopný odpísať na e-mail keď som mu v pondelok volala tak sa velice ospravedlňo
jj ten, len som nevedela či sem mozem davat kvazi "reklamy" .. ono ja som este nezaplatila takze toho sa nebojim, skor ma stve ze tie topanky boli fakt pekne a uz na ne cakam dost dlho a ochota z ich strany akosi...co si nevybavis sam, nemas.
@domssy
no len zajtra idem uz het..na intrak takze ak to nedorucia dnes tak to nema kto prebrat..mali na to dost casu. sakra musim tam predsa este raz zavolat.
@denix
no lenze v tzkomto neoverenom obchodde nemas istotu ci to naozaj poslal..a mama s tatom chodia do prace, nemaju kedy to prebrat. jedine zmenit adresu. lenze to by mi musel chlapik najskor zdvihnut telefon
no tak načo kupuješ v neoverenom obchode? tiež si taká trupka a nevieš si to pozrieť na internete? tak bohužiaľ no. Maš rátať s tým ,že aj ked maju napísané 2-4 dni či koľko tak to môže trvať dlhšie
@denix
tak lebo topanky co mne su dobre takych je malo ja potrebujem ked tak ne s opatkom ale platformou a takych tenisiek malo najdes schopnych No uz mi to zdvihol vypytala som si cislo balika a teda ze maju cas az do piatej ..GLS ...co som mohla cakat od nich.. ale tak aspon ze bol taky mily no a ze ak to nedojde tak mu mam zavolat a poriesime to inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no len zajtra idem uz het..na intrak takze ak to nedorucia dnes tak to nema kto prebrat..mali na to dost casu. sakra musim tam predsa este raz zavolat.
sak som im to napisals do objednavky..a pako mi nedviha radsej ani
no lenze v tzkomto neoverenom obchodde nemas istotu ci to naozaj poslal..a mama s tatom chodia do prace, nemaju kedy to prebrat. jedine zmenit adresu. lenze to by mi musel chlapik najskor zdvihnut telefon
tak lebo topanky co mne su dobre takych je malo ja potrebujem ked tak ne s opatkom ale platformou a takych tenisiek malo najdes schopnych No uz mi to zdvihol vypytala som si cislo balika a teda ze maju cas az do piatej ..GLS ...co som mohla cakat od nich.. ale tak aspon ze bol taky mily no a ze ak to nedojde tak mu mam zavolat a poriesime to inak