Ahojte , potrebujem radu od niekoho , čo podľa tejto knihy cvičí , ako si zostaviť plán , lebo mám niečo odcvičené , ale vôbec sa nevyznám
A celkovo , je táto kniha dobrá ? Mám pdf verziu , a či je niečo naviac v normálnej knihe
veď autor tej knihy má aj appku, stojí tuším 5€ alebo tak nejak, sú tam videá cvikov, zostavené tréningové sety podľa úrovní a tiež možnosť vyskladať si vlastný tréning
@method a kde je napísané že to čo ty považuješ za dobré je naozaj dobre? ... Veľa ľudí si ide vlastne veci a nikomu to nehovoria lebo ho vysmeju ostatní že sak to sa tak v knihách nepíše že to treba a pritom to kľudne funguje
@jurito praveze ja som z tych, co sa neriadi len tym, co je napisane v knihach a ta moja poznamka o tom, ze ci niekto poradi dobre, alebo nie je bezpredmetna, to som napisal len tak, ja som bol zvedavy ci tym mysli mna, vies?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov