Dobry, nedobry... musis skusat, co ti vyhovuje. Pre niekoho dobry, pre niekoho nedobry. Ked chces, aby ti narastli viac ruky, je to jednoduche, cvic ich viac a lepsie. A jedz.
Ked budes trpezlivy a najdes si zalubu v samotnej cinnosti si zahojeny, ci v podnikaci, ci v sporte, vysledky sa dostavia. Ja cvicim od 16 a teraz mam 25, som zastancom "radsej pomaly, ale isto". Ale to, kto ako vyzera zalezi od toho ako cvici, aku stravu ma, aku ma regeneraciu + geny samozrejme, takze 1 sa vymaka za 2 roky a dalsi za 5.
Inac oba clanky su total ...ja neviem, mne to pride strasna amatercina sa riadit nejakymi treningovymi planmi na nete a este ta v @4 pise , ze ako rychlo nabrat na ruky, fail...ako vsetci by chceli mat rychlo vsetko, tak ked chces mat rychlo svaly nabehni k typkovi nech ti da injekcne striekacky a rastovy hormon a nech sa paci, ale inac sa rozluc s tym, ze sa vymakas za weekend
Precituj trening, cvic do zlyhania, znic tie svalove vlakna, potom dodaj telu ziviny, odpocin si a telo porastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.mybodymanager.sk/budovat-postavu...
@method
Ked budes trpezlivy a najdes si zalubu v samotnej cinnosti si zahojeny, ci v podnikaci, ci v sporte, vysledky sa dostavia. Ja cvicim od 16 a teraz mam 25, som zastancom "radsej pomaly, ale isto". Ale to, kto ako vyzera zalezi od toho ako cvici, aku stravu ma, aku ma regeneraciu + geny samozrejme, takze 1 sa vymaka za 2 roky a dalsi za 5.
Precituj trening, cvic do zlyhania, znic tie svalove vlakna, potom dodaj telu ziviny, odpocin si a telo porastie.