Ale ked niekdo dakoho zabija a dostane zato 20 rokov s tym ze ho po 12-15 rokoch pustia za dobre spravanie tiez neni vyhra on dakoho pripravil o ten zivot a on si zato iba odsedi da sa povedat par rokov a ktomu im my platime to vezenie z nasich dabi a nechapem preco ja som za trest smrti ale pre vrahov
Ja som zas jednoznacne proti... Nemyslim si ze mame pravo niekoho iba tak zabit... Uz len pre to ze sme mu ten zivot nedali nemame pravo mu ho vziat. No a okrem toho ak dame zabit vraha tak vlastne spravime to iste co on- niekoho zavrazdime... Neviem zda sa mi to trocha zvratene... Nech si to potctivo odsedia ale bolo by fajn kebyze to je vyriesene s tym vezenim dako inak... Rusi to mali fajne - nutene prace na Sibiri(nemyslim ze to bol vrchol humannosti ale zasluzili si to a neplatili by se ich z dani)...
2.smrť toho člvoeka nám život niekoho iného nevráti
3.sú väzni ktorí nedokážu niesť výčitky svedomia,sami sa zabijú,z čoho vyplýva že smrť je pre nich aj lepšia ako bytie,takže keď ich zabijeme,len ich vykúpime...
4.ľudia sa mýlia a minulý rok tak popravili nevinného
5.tým že ho zabijeme sami sme vrahovia
6.som optimista a verrím,že sa človek môže aj obrátiť a oľutovať svoje chyby
jediný prípad kedy by som volila trest smrti by bol keby to bol nejaký vrah napr.ktorého nevedia ustriehnuť vo väzení a mohol by ujsť a pozabíjať nás ale taká pravdepodobnosť je malá(ak je)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
1.my sme mu život nedali,tak mu ho neberme
2.smrť toho člvoeka nám život niekoho iného nevráti
3.sú väzni ktorí nedokážu niesť výčitky svedomia,sami sa zabijú,z čoho vyplýva že smrť je pre nich aj lepšia ako bytie,takže keď ich zabijeme,len ich vykúpime...
4.ľudia sa mýlia a minulý rok tak popravili nevinného
5.tým že ho zabijeme sami sme vrahovia
6.som optimista a verrím,že sa človek môže aj obrátiť a oľutovať svoje chyby
jediný prípad kedy by som volila trest smrti by bol keby to bol nejaký vrah napr.ktorého nevedia ustriehnuť vo väzení a mohol by ujsť a pozabíjať nás ale taká pravdepodobnosť je malá(ak je)
ja by som si nezobral na zodpovednost niekoho odsudit a potom este s tym aj zit..
» www.birdz.sk/forum/forum.php...