záleži to len od Tomáša prevádzkovateľa Birdzu ako sa k tomu postaví, admini by to mali viac sledovať, kto čo tu robi a hlása,
na mňa maju špecialne zameranie a mažu príspevky jedna radosť i keď su mnohokrát z ľudského hladiska pochopiteľné a nikoho neurážajú..............filip
@smichi chalan ktory je aky je.. urcite svojim sposobom zaujimavy na druhej strane napriek tomu ako sa prezentuje ma hodnoty, ktore ak by mali viaceri tak je svet ovela krajsie a bezpecnejsie miesto..
@interrupcio - šiel som ti vysvetliť prečo nemusí byť a často ani nie je, ale veď... načo vlastne? pozri si csi, tam vedia určite lepšie ako webprogramátor
(ak csi nepozerávaš alebo nemáš až taký hlúpy názor, tak to neber osobne, len obvykle keď si niečím nie som istý tak zvyknem napísať že si tým nie som istý)
@midnight nie právo, ale povinnosť, keď niekto podá trestné oznámenie. A zisťovať IP adresu a na zaklade nej konkretneho uzivatela maju pravo, ked je to súčasť vyšetrovania.
@matias bol som v Oswienčime a videl som tam tu strašnú hrôzu čo dokázali robiť fašisti aj s takými mladými ľudmi ako my..............taka tragédia by sa nikdy nemala opakovať, preto ten môj razantný postoj.........
v tomto prípade som sviňa a každému takému nackovi by som to doprial vyskúšať aspoň z pol roka na vlastnej koži...............filip
@zajko30 odporučil by som ti sa ísť taktiež pozrieť do Gazy, aby si videl, čo židáci dorábajú s palestíncami (aj so ženami a malými deťmi..nielen takými starými ako my)..možno by si rázom zmenil názor na schindlerov zoznam
Aha veľkolepo sa tváriaci zámer, pritom ide zjavne len o to ako tebe škodia a iným tolerujú.
86% adminov sa radšej zameria na užívateľov, ktorý opakovane porušujú pravidlá a potom nemajú čas na takéto veci. Neuploaduj sem pizdoviny, nebudeš ich zamestnávať a budú to možno lepšie riešiť.
86% pokrytcov sa v živote nedokáže pozrieť na svoje konanie.
@ba55tripper vieš čo..ja som skôr zástanca názoru ideológie oko za oko, zub za zub...a tej bande vyjebanej židovskej neželám nič iného..každopádne ani nezastávam nemecké praktiky z druhej svetovej..vysvetli si to podľa uváženia
btw doplním.... dovolím si tvrdiť, že keby niekto robil nemcom (hneď na to) to, čo oni robili židom..spieval by si úplne inú pesničku o tom čo sa robí a čo sa nerobí..
@peter_piper "oko za oko, zub za zub" nie je ideológia lol. Vlastne..."názor ideológie" WTF? No tam vyššie to tak celkom vyzeralo Aplikovať to tvoje oko za oko, zub za zub na miliónových národoch je ignorantstvo a tým pádom ten názor stráca na vážnosti. Možno hej, ale to nie je náš prípad, že
@ba55tripper nevidím jediný dôvod, prečo by som "oko za oko, zub za zub" nemohol pojať ako ideológiu ty lol... tak isto nerozumiem, prečo by to bolo ignorantstvo..keď jeden národ dlho obmedzuje/bombarduje/vyvražďuje národ druhý, bez toho, že by na to mali nejaký pádny dôvod..ako je samotná sebaobrana, či pud sebazáchovy..tak prečo by ich nemohli jedného pekného dňa jednoducho vyhladiť? jednoduchá aplikácia ako zo subjektívnych prípadov.. keď muž týra ženu..dlhodobo..a ona ho potom zapichne..myslíš, že dostane 20 rokov? berie sa to len ako prijateľná strata..
a nie..nieje to náš prípad..ale vidno tu tvoje pokrytectvo, že
@peter_piper ja neviem čo tu chceš pojímať ako ideológiu. Ideológia je termín, presne definovaný, ohraničený a "oko za oko,zub za zub", tam nepatrí, tam sa niet o čom baviť Tak keď nechápeš prečo je to ignorantstvo tak, čo dodať, potom sa ťažko komunikuje. Opäť sa snažíš zaviesť nejaký neaplikovateľný precedens. Porovnávaš genocídu s vraždou v afekte s tým, že si myslíš, že je to to isté len v menšom meradle ale je to niečo úplne iné. To pokrytectvo neviem z čoho vyplynulo ale budiš...
nikdy nepochopím, prečo je nacizmus na Slovensku postavený mimo zákon, ale ak sa promenádujete po meste s tričkom, na ktorom je kosák a kladivo tak je to ok....nechápem to z toho dôvodu, že na Slovensku napáchali komunisti tisícnásobne väčšie škody ako nacisti...tak prečo ten dvojaký meter?
@sarcyon no kamarát ty si pekne prijebaný.Keby tu nacisti vládli 40rokov tak by si tu nebol a ani väčšina z nás .Ak nemáš tak jebnutých rodičov ako si ty tak sa ich opýtaj čo by bolo pre nás lepšie.Pravdepodobne patríš do skupinky hajlujúcich hňupov čo sa sem tam ukážu ale iba keď ich je veľa.Pre takích ako ty by som odporučil mesačný pobyt v pravom koncentračnom tábore all inclusive. A potom by si možno pochopil rozdiel.
fašizmus a komunizmus boli najkrutejšie totalitné režímy v histórií ľudstva. Aj fašisti ale aj komunisti boli veľkí rasisti. Fašisti si vyzliekli kabáty fašistou a obliekli si kabáty komunistou a boli z nich komunisti a kto si otvoril hubu tak mohol prísť aj o svôj život. Tak je to.
mali svoju ideu a keď ju rozprávali ľudom tak im neverili lebo nemali ani peniaze nič. Tak začali svoje idei zrealizovavať tým, že spravili vo vlastnej krajine poriadný hlad a neistotu a už to aj išlo. Ľudom na dedine kradli dobytok a poľia. A tak si to všetko privlastnovali. A nikto sa ani nečudoval keď založili družstva a tak. A najviac peňaží vynášali s tým že vyrábali zbrane, tanky, pušky, pištole atď............ na tom sa strašne veľmi obohacovali. Ale teraz píšem o komunizme. Ale aj za komunizmu fungovali domy smrti tak som to nazvala čiže koncentráky.
A za fašizmu idea jedného obyčajného chalana sa premenili v skutočnosti. Keď sa z neho stal tyrán a myslel si že dobyl celý svet a že mu patrí ale nebolo to tak. On bol veľký fanatik zvany Hitler. Zabíjal ľudí, ba aj vlastných si dával na smrť.
Toto nenapadlo normalného človeka čo bol duševne zdravý.
Je to minulosť ktorá sa už nikdy nesmie opakovať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To čo bolo bolo a je to pochované ale pripomina sa to na pamiatku obetiam.
Ja by som pochytala tých neofašistov a nie že by som ich zatvorila do väzenia ale do blázninca, lebo oni nie sú duševne zdraví oni sa musia liečiť.
@ba55tripper tak mi to teda presne zadefinuj..a potom nad tým skús aj porozmýšlať prečo by zmýšlanie oko za oko zub za zub nemohlo byť ideologické zmýšlanie..poprípade to skús nejak vyvrátiť, nech je to zaujmavejšie...
nevieš z čoho vyplynulo? z toho, že zatracuješ nemcov, za to čo robili židom a pritom jedným dychom dodávaš, že to čo robia židia je správne
@peter_piper Od toho je google, aby ti objasnil význam slov, snáď Ti to sem nemusím copy pastovať. Tak postaviť ideológiu štátu, niekoľkomiliónového národa na primitívnej právnej poučke z mezopotámie (nie nehrám sa na múdreho) je podľa mňa úplne zcestné. Tieto dve veci spolu nič nemajú a to ani nemusím ísť do detailov ako z ktorej doby tento výrok pochádza,zásadné geopolitické a demografické zmeny...Kde zatracujem nemcov a kde tvrdím, že to čo robia židia je správne??? - na toto posledné mi určite odpovedz!
ja ten význam dobre poznám, no mám pocit, že tebe nejak uchádza...čo to s tým má spoločné odkiaľ a z ktorej doby ten výrok je..to mi nejak nieje jasné...to vychádza z toho ako sa tu prezentuješ..viditeľne sa neztotožňuješ s tým čo robili nemci a pritom ti je židovsko-palestínsky konflikt ukradnutý..kde tam vidíš rozdiel?
@peter_piper asi to, že v tej dobe je niečo také aplikovateľné, to to s tým má. O 3000 rokov keď celý svet vyzerá od základov inak, keď existujú tisíce zákonov,dve stovky štátov sa nedá jedným šmahom povedať, riaďme sa oko za oko, zub za zub Nie, ja som napádal len tvoje idiotské ospravedlnenie holokaustu, ku Gaze ako takej som sa nevyjadroval
@peter_piper ano je to tragédia, genocída, už 2. tisíc rokov sa vraždia, ukrižovali Krista a ničia celý svet..............teraz ti dávam za pravdu..............filip
@ubosko no vzhľadom na to ako si mal okamžitú potrebu ma urážať pre mňa vyplýva, že jebnutý tu si s prepáčením skorej ty A láskavo sa neobúvaj do mojich rodičov, je to pomerne chrapúnske ohovárať niekoho o kom vieš, že sa nebude brániť. A žiaľ ťa musím sklamať, nacistom nie som Ak hej tak som ten najvlasatejší nacista na stovky kilometrov ďaleko A pravicu mávam ad anterior k zbytku tela len keď sa hlásim na hodine Ale to taký ignorant ako ty nepochopí Takže nabudúce ak budeš mať opäť pripomienky k mojim postom tak namiesto urážania mojich rodičov, ktorí to v živote dotiahli predsa len ďalej ako ty, prednes svoje argumenty. A ešte si mohol pochopiť, že ja sa fašistov/nacistov vôbec nezastávam. Ide mi len o to , že nechápem prečo keď je nacizmus postavený mimo zákon nie je rovnako tak postavený mimo zákon aj komunizmus. A je síce pekné, že vravíš, že keby tu boli fašisti 40 rokov tak by napáchali väčšie škody. Ak ale potrénuješ aspoň tých svojich pár mozgových závitov, a pozrieš sa na fakty, tak fašisti tu 40 rokov (našťastie) neboli, čo sa nedá povedať o komunistoch. Tak si to daj v tej svojej hlavičke dokopy.
@ba55tripper a kto určuje čo je správne a čo nieje? kto rozhoduje, ktorý zákon je správny a ktorý je nesprávny? presne tí, ktorý keď sa rozhodnú, tak lietajú bomby..tento svet vyzerá tak ako vyzerá práve preto, pretože sa tým neriadime...a mimo to..prečo by sa to len tak šmahom nedalo? kto zas o tom rozhoduje? sú aj omhono horšie životné pravidlá, ktoré v pohode fungujú... a ja som nič neospravedlňoval..len mi ich neni ľúto, nakoľko sú to ešte väčšie kurvy jak boli nemci..
@peter_piper Ja netvrdím, či je to správe alebo nie, to som neriešil. Vravel som, že na dnešnú spoločnosť a zákony je niečo také neaplikovateľné. Na ten zvyšok som už vyššie odpovedal, nemienim sa opakovať.
@peter_piper Aby som sa neopakoval musel by si sa prestať dokola pýtať to isté. Takže opakujem, hore som sa k tomuto vyjadril ps: aplikovať je s mäkkým i
@ba55tripper na tvoje otázky som odpovedal, naopak ty si neodpovedal na moje..možno by si sa mal viac sústreďovať na to, ako na gramatiku a ušlo mi to z angličtiny..
@peter_piper rad za radom som odpovedal na každú ale keď máš dojem, že nie poho. Nie si úplny retard ale neviem prečo chceš navodiť dojem alebo si ozaj myslíš, že striktne s tebou nesúhlasím a že som strašne amnesty international naladený. Nesúhlasil som len s tým OZOZZZ a to som už písal prečo. btw volakedy som nosieval bomberu a holú hlavu takže toľko k mojim názorom
nacizmus vždy rozprúdi búrlivú debatu @ubosko na to že máš 32 tak toho vieš dosť málo z histórie, prvý slovenský štát pekne prekvital a bolo za nemcov. Všetci starí ľudia mi rozprávali ako to bolo keď prišli nemci. Pekne slušne vošli do domu vyzutí a správali sa slušne, kdežto rusy? Vtrhli do domu a ešte im pobrali veci a poniektoré ženy aj znásilnili.
Ale som toho názoru že obidva režimi boli kruté, len s tým rozdielom že komunisti boli neschopní. Ale je nefér že propagovanie nacizmu je trestné zatiaľ čo propagácia komunizmu je ok. Toto je nespravodlivosť. Páčilo sa mi ako v Prešove, myslím, pri výročí oslobodenia nejaký historik prekryl komunistické kladivo a kosák.
@argentina súhlasím s tebou všetci mysleli iba na seba. opakovať sa to asi nebude, ale čo sa deje dnes? to nikto nevidí, lebo to sa odhalí až keď to celé padne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
media pasu po takýchto spratkoch.....
@tomas
--
@smichi keby si vsimas a citas medzi riadkami, vedel by si co je @zajko30 zac..
záleži to len od Tomáša prevádzkovateľa Birdzu ako sa k tomu postaví, admini by to mali viac sledovať, kto čo tu robi a hlása,
na mňa maju špecialne zameranie a mažu príspevky jedna radosť i keď su mnohokrát z ľudského hladiska pochopiteľné a nikoho neurážajú..............filip
a keď už si v tom, nechce sa ti pozrieť aj na tých ostatných?
» www.birdz.sk/webka/romankosv...
resp. ostatného, lebo aryan88knight, odhliadnuc od toho všehovoriaceho nicku už na webke nič takého strašného nemá (okrem kotlebu)
jo a niekto tu písal že admini po prerábke nemajú prístup k fotkám... čiže buď sa mýlil, alebo si tú shay lauren od antifunebracky vymazal osobne ty?
(ak csi nepozerávaš alebo nemáš až taký hlúpy názor, tak to neber osobne, len obvykle keď si niečím nie som istý tak zvyknem napísať že si tým nie som istý)
a to akože ,,nie som zaujatá"
Dobrá práca
Súúhlasím
A Tomáš ešte väčšie za zmazanie.
Tomáško Ďakujem...............filip
v tomto prípade som sviňa a každému takému nackovi by som to doprial vyskúšať aspoň z pol roka na vlastnej koži...............filip
86% adminov sa radšej zameria na užívateľov, ktorý opakovane porušujú pravidlá a potom nemajú čas na takéto veci. Neuploaduj sem pizdoviny, nebudeš ich zamestnávať a budú to možno lepšie riešiť.
86% pokrytcov sa v živote nedokáže pozrieť na svoje konanie.
@peter_piper kto kvôli gaze zmení názor na holokaust je zabednenec. Oprávňovať také brutálne násilie iným brutálnym násilím je choré.
a nie..nieje to náš prípad..ale vidno tu tvoje pokrytectvo, že
A za fašizmu idea jedného obyčajného chalana sa premenili v skutočnosti. Keď sa z neho stal tyrán a myslel si že dobyl celý svet a že mu patrí ale nebolo to tak. On bol veľký fanatik zvany Hitler. Zabíjal ľudí, ba aj vlastných si dával na smrť.
Toto nenapadlo normalného človeka čo bol duševne zdravý.
Je to minulosť ktorá sa už nikdy nesmie opakovať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To čo bolo bolo a je to pochované ale pripomina sa to na pamiatku obetiam.
Ja by som pochytala tých neofašistov a nie že by som ich zatvorila do väzenia ale do blázninca, lebo oni nie sú duševne zdraví oni sa musia liečiť.
nevieš z čoho vyplynulo? z toho, že zatracuješ nemcov, za to čo robili židom a pritom jedným dychom dodávaš, že to čo robia židia je správne
v kútiku srdca sa však obávam, že ľudstvo kráča po tenkom ľade a sa utopí v ľadovej vode..............ako napr. Atlantída.....filip
Ďakujem
Ale som toho názoru že obidva režimi boli kruté, len s tým rozdielom že komunisti boli neschopní. Ale je nefér že propagovanie nacizmu je trestné zatiaľ čo propagácia komunizmu je ok. Toto je nespravodlivosť. Páčilo sa mi ako v Prešove, myslím, pri výročí oslobodenia nejaký historik prekryl komunistické kladivo a kosák.
@argentina súhlasím s tebou všetci mysleli iba na seba. opakovať sa to asi nebude, ale čo sa deje dnes? to nikto nevidí, lebo to sa odhalí až keď to celé padne