Prisiel mi papier z policie ze mam ist na vysluch ako svedkok kvoli ohovaraniu.. Ako ohovaranie myslia to ze som adminom stranky priznania nemenovaneho mesta na facebooku, co mi moze hrozit? Som neplnolety
inak trestny cin ohovarania je celkom pecka, tazko sa to dokazuje ale ked o vas niekto rozsiruje nepravdive informacie tak aspon ja to tak robim ze mu pohrozim trestnym oznamenim za ohovaranie, vzdy je to ucinnejsie ako mu povedat ze ho zbijem, to kazdy len hrdinsky povie nieco v zmysle ze ok uz sa tesim, trestne oznamenie to sa ale kazdy zlakne
@helloxd ked si svedok, tak si SSSS VVV EEE DDDD OOOO KKKK !!!!!!!!!! nie je podane na teba trestne oznamenie, to je podane logicky na OOOBBBVVVIIIINNNEEENNNEEHHHHOOO !!!!!!!
tak tazke pochopit? chapem ze sa bojis, tak si nemal take kktske stranky vytvarat, kde si deticky na seba vymyslaju hluposti, uprimne ti doprajem to ze teraz si posraty, koli takym hyenam ako ty ide tento stat do p.. (do je z nejakeho filmu )
@helloxd presne viem co by si zasluzil!!
zahral by si si saw hru. ty @helloxd si naschval siril intrigy, vymyslel si stranku kde ludia na seba vymyslali hluposti a mnohym to poskodilo na dobrom mene, takto si nalozil s darom zivota ktory si dostal!! preto teraz mas 60 sekund aby si obetoval to co ti bolo pri tvojej chabej ubohej jedinej zivotnej naplni najdolezitejsie. Na tvojich prstoch ktorymi si tukal do klavesnice mas namontovane zariadenie ktore ked si prsty neodseknes ti vstriekne do zil jed ktory ta okamzite ako sa dostane do srdca zabije. Tak co @helloxd co si vyberies? zit alebo zomriet? hra zacina
@carpathian to je to najmenej pre políciu zistiť kto vystupuje pod akým nickom na akej sociálnej sieti pokiaľ viem provideri poskytujú tieto informácie dosť často v takýchto prípadoch
@mygate
Asi polovica Birdzu vie ako sa volá celým menom a nemá problém pod ním vystupovať na iných stránkach. Čiže je určite viac otvorená ako väčšina tunajších gerojov čo nemajú ani fotku
Zapieraj zapieraj zapieraj. Nepodporuj nejakeho retarda co nevie co zo sebou. Inak, pokial dobre viem, tak za ohovaranie ta mozu odsudit len ked ti dokazu sposobenie ujmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak tazke pochopit? chapem ze sa bojis, tak si nemal take kktske stranky vytvarat, kde si deticky na seba vymyslaju hluposti, uprimne ti doprajem to ze teraz si posraty, koli takym hyenam ako ty ide tento stat do p.. (do je z nejakeho filmu )
zahral by si si saw hru. ty @helloxd si naschval siril intrigy, vymyslel si stranku kde ludia na seba vymyslali hluposti a mnohym to poskodilo na dobrom mene, takto si nalozil s darom zivota ktory si dostal!! preto teraz mas 60 sekund aby si obetoval to co ti bolo pri tvojej chabej ubohej jedinej zivotnej naplni najdolezitejsie. Na tvojich prstoch ktorymi si tukal do klavesnice mas namontovane zariadenie ktore ked si prsty neodseknes ti vstriekne do zil jed ktory ta okamzite ako sa dostane do srdca zabije. Tak co @helloxd co si vyberies? zit alebo zomriet? hra zacina
Asi polovica Birdzu vie ako sa volá celým menom a nemá problém pod ním vystupovať na iných stránkach. Čiže je určite viac otvorená ako väčšina tunajších gerojov čo nemajú ani fotku