takýchto veci tú už bolo a aj keď sa to stane tak to nebude na základe tohto proroctva že zima bude teplá vedeli aj májovia keď netušili, že bude nejaké rusko .. Medzi RUS a USA to vrie od 2 sv. vojny možno aj skôr, nie som historik. Pri dnešných dementoch v politike proste musí dôjsť k nejakej vražde lebo to je nonsens čo sa deje.
Nepriťahuj hlúposti
A aká bude zámienka na vojnu?Čo tým kto dosiahne?
Rusí budu mať kontaminované územie,nebudú ľudia,nebudú potraviny,nebude technológia -> všetci len utrpia,do takejto vojny by sa nepustil nikto pri trošku rozumu.
pochybujem ze rusi zacnu vojnu skor usa
pred par mesiacmi ked bola ukrajinska kriza tak mali sumit rusky a americky velvyslanci a americky zacal obvinovat rusov no a rusky diplomat ho odjebal stym ze: "rusko vojny nezacina ale rusko ich konci"
@fulgore1300
Jeden odjeb nemá vplyv na geopolitickú situáciu.
Politici radi hovoria veci a potom spravia presný opak:
Veď aj Tretia ríša a ZSSR boli kedysi najlepší priatelia.
Ako vytrvalo Putin popieral prítomnosť jeho vojsk na Kryme a potom keď sa to skončilo im dával metále za zásluhy na pripojení Krymu.
A príkladov by sa dalo nájsť omnoho viac...
Nikomu sa neobplatí útočiť jadrovými zbraňami, pretože územie, ktoré sa tak zničí je nepoužiteľné a korisť a zisk z neho minimálny. Navyše nikto nie je dostatočne naivný aby nepochopil, že v momente keď použije jadrové zbrane na inu krajinu tak každá jedna krajina, ktorá má prístup k jadrovým zbraniam a bude sa cítiť čo i len trochu ohrozená ho nezasype atómovkami.
Navyše Rusko momentálne nemá svaly na to ísť proti západu absolútne. Jedna vec je machrovať pri hraniciach a úplne iná je aktívna agresia a výpad ďaleko od svojho územia.
"pouzije chemicke, potom jadrove zbrane," po tomto som prestal čítať Nikto sa neopováži odpáliť jadrové zbrane , keby aj tretia svetový vypukla , ani jedna strana to neurobí , bodka .
Tak ako to píšu mnohí, ako zmysel by malo zničiť EU pre Rusov a to nehovorím že sme slovania a ak sa nemýlim máme jednu z najväčších zásob pitnej vody, hneď vedľa Rakúsko ktorú ju ma najväčšiu. Padol by trh, vojna je stratová záležitosť proste. Fakt kto začne vojnu je blázon. Možno ešte keby len podstupovali ako na u krajine, zo beriem. K nám by len prišli, povedali že sme obsadený a konec život by bežal ďalej samozrejme v núdzových podmienkach
Na toto "proroctvo" by som sa urcite nejak 100% nespoliehal, ale verim ze sa k niecomu schyluje... takze nieco pravdy na tom byt moze. Mozno to nebude tak skoro, mozno nie celkom takto, ale nieco pride...
Na to že to bolo napísané v roku 2013 či kedy to na terza naozaj pasuje. Hoci vyvolať vojnu pri dnešnom arzenálu može iba človek bez rozumu.
Mimochodom asi ste nepočuli o zbraniach ktoré zabíjajú podľa určitej DNA. Severná korea ma myslím takú.
Teda oni majú takú ktorá zabije belocha ale z ich rasy nikoho
Máme rok 2015, zima je na naše pomery studená a hoci by ma hromadná samovražda ruského vedenia potešila tak musím zhodnotiť toto proroctvo ako falošné...
nie je falošné, kresťania sa modlia na prosbu Panny Márie, aby oddialili tento hrozný akt skazy ľudstva, zmiernili jej dopady a prijali Boha za svojho Stvoriteľa...
ako vidíš, tie dve miliardy katolíkov celého sveta svojou prosbou už oddialilo čo sa dalo a verím tomu, že k tomu tak skoro nepríde...
ak tomu raz príde, čo sa aj stane, lebo ľudia sú nepoučiteľní, hlavne vlády tohto skazeného sveta, potom nám dopomáhaj sám Boh....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ked mi umrie cela rodina, zabijem sa aj ja
a kludne sa dam niekomu zjest
i don't really mind
a teraz akoze co ja s tym?
Nepriťahuj hlúposti
Rusí budu mať kontaminované územie,nebudú ľudia,nebudú potraviny,nebude technológia -> všetci len utrpia,do takejto vojny by sa nepustil nikto pri trošku rozumu.
pred par mesiacmi ked bola ukrajinska kriza tak mali sumit rusky a americky velvyslanci a americky zacal obvinovat rusov no a rusky diplomat ho odjebal stym ze: "rusko vojny nezacina ale rusko ich konci"
Jeden odjeb nemá vplyv na geopolitickú situáciu.
Politici radi hovoria veci a potom spravia presný opak:
Veď aj Tretia ríša a ZSSR boli kedysi najlepší priatelia.
Ako vytrvalo Putin popieral prítomnosť jeho vojsk na Kryme a potom keď sa to skončilo im dával metále za zásluhy na pripojení Krymu.
A príkladov by sa dalo nájsť omnoho viac...
Navyše Rusko momentálne nemá svaly na to ísť proti západu absolútne. Jedna vec je machrovať pri hraniciach a úplne iná je aktívna agresia a výpad ďaleko od svojho územia.
mne sa práve včera snívalo o svetovej vojne medzi ruskom a zvyškom sveta.... Niečo na tom bude.
Aké tragické...
Mimochodom asi ste nepočuli o zbraniach ktoré zabíjajú podľa určitej DNA. Severná korea ma myslím takú.
Teda oni majú takú ktorá zabije belocha ale z ich rasy nikoho
nie je falošné, kresťania sa modlia na prosbu Panny Márie, aby oddialili tento hrozný akt skazy ľudstva, zmiernili jej dopady a prijali Boha za svojho Stvoriteľa...
ako vidíš, tie dve miliardy katolíkov celého sveta svojou prosbou už oddialilo čo sa dalo a verím tomu, že k tomu tak skoro nepríde...
ak tomu raz príde, čo sa aj stane, lebo ľudia sú nepoučiteľní, hlavne vlády tohto skazeného sveta, potom nám dopomáhaj sám Boh....