neznasam svoje obocie..ked idem ku kozmeticke a ona mi ho zacne trhat idem zdochnut od bolesti! uz ked mi robi prve mam chut na nu zvresknut nech prestane. Ale ona neprestane aj ked naznacujem ze ma to boli ako keby mi odrezala prst..... no toto bolo divn
podla mna je to nechutne.. ked nahodou treba taq mozno trosqu dookola ale inaq vobec.. uplne najviac zboznujem tie diev.. hovada co to supnu rovno cele a dokreslia ceruzkou.. ani neviem aku nadavku by som im vymyslel.. gadzo v meste..
Po3nix: jasne ze len trochu, nie tak, ze si cele obocie vysklbem a dokreslim si ho ceruzkou alebo rovno dam vytetovat ako moja suseda ... a k teme, neviem ako by si zabezpecila aby to pre teba bolo menej bolestive, ale skus zatnut zuby a povedat si ze to bude trvat len chvilku, ved to vydrzis. Neviem ci to pomoze, ale mne to vzdy pomaha ked idem k zubarke z ktorej mam panicky strach. Pomyslim na to, ze o 10 minut uz som vonku a zivot ide dalej
ked si nakremujes obocie..a po chvili zacnes trhat...zevraj to neboli...ale ja som uz zvyknuta...mna to neboli..a ziletkou ? hmm ved to strnisko vznikne nie ? to som este neskusala...
a pridavam sa k nazoru, ze vytetovane alebo cele dokreslene obocie je hnus...bleee
Lillah:presne na toto som upozornila!.-..aj ja mam aj horsie problemy ale nejdem ich zverejnovat
aj ja sa k tomu pridavam....a holit sa vraj nema nevem preco ale sai je to tak....no a aj ja si trham obocie roky...ale bolima to stale....no upne ma to najviac bolelo prvy krat teraz menej ale aj tak
hm ja si sama trham obocie alebo mi ho segra trha ale ma to neboli iba mi slzia oci a ma pocit ze si idem kychnut...ale uz som si zwykla..dokonca mi uz neopucha tak jak na zaciatku..taze newiem..
ja som 1 z tych stastnych ludi ze ma to neboli vobec ..ani depilacia ani nic (sa normalne bojim za vlasy potahat ze mi vypadnu ani o tom vediet nebudem ...) ale k teme - ked si budes obocie holit tak budes mat coraz vacsie strnisko a tym ze sa chlpky vytrhavju tak sa ten chlp oslabuje a je tensi svetlejsi atd...taakze predpokladam ze do 50tky si nebudem musiet trhat obocie ...a ak ti to trhanie trva dlho tak si skus nie pinzetou ale takymi kiestikmi (ako noznicky to vyzera... skoro) a tym to ide rychlejsie - teda aspon mne ovela... hmm a proti bolesti to nevim
Peb17:moja pozri nauc sa byt so sebou spokojna taka aka si ved obocie neni to najpodstatnejsie...no ked ti to pomoze ku stastiu tak ok,ale preco by si mala koli tomu take muky prezivat...priklanam sa k nazoru Lillah,ze mat tak tvoje problemy....
musíš si ho doma trhať častejšie a potom ťa to už až tak bolieť nebude..a keď to trháš tak musíš trochu tú kožu pri obočí natiahnuť a rýchlo to trhaj..čím pomalšie tak ťa to potom viac bolí..
Tak asi si velmi casto obocie netrhas az ked je to velmi nutné....... a tak asi niesi zviknutá an bolest....... ale tak skus po sprchovaní kúpaní.. pori sa trosku otvoria a trhanie bude lahsie....
ahoj skús zatnut zuby a vydrzat Su aj horsie veci ako nastevka zubarkyx) alebo pouzi tipy ktore uz boli spominane..skus krémiky, kúpel,...pocula som ze pomáha ked si rukou miesto drzís ked ti to trhá...skús si to doma natrénovat
Nabudúce si kúp v lekárni lidokaín a podstrč ho svojej kozmetičke
Ale nie.. chodievam k jednej, ktorá ma už na prvom sedení šokla tým, že mi tie chĺpky, ktoré už odstávali od dokonalosti odstránila jedným rýchlym ťahom- voskom. Kupodivu to vôbec nebolelo - teda aspoň nie tak, ako jednotlivé vytrhávanie pinzetou. Tak prečo to neskúsiť?
Pozri,nebolí to zase až tak a dá sa to vydržať a nebolí ťa to neviem ako dlho,je to len moment a hlavne šok...preto...proste prekonaj bolesť...za krásu sa trpí a sú aj horšie veci,ako vytrhávanie obočia a i tak pomysli na to,že výsledný efekt stojí zato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a pridavam sa k nazoru, ze vytetovane alebo cele dokreslene obocie je hnus...bleee
aj ja sa k tomu pridavam....a holit sa vraj nema nevem preco ale sai je to tak....no a aj ja si trham obocie roky...ale bolima to stale....no upne ma to najviac bolelo prvy krat teraz menej ale aj tak
no mna to boli ak ces vediet..
lilith111:niesi tu na to aby si kritizovala moje probemy ale aby si mi pomohla
Ale nie.. chodievam k jednej, ktorá ma už na prvom sedení šokla tým, že mi tie chĺpky, ktoré už odstávali od dokonalosti odstránila jedným rýchlym ťahom- voskom. Kupodivu to vôbec nebolelo - teda aspoň nie tak, ako jednotlivé vytrhávanie pinzetou. Tak prečo to neskúsiť?