kazdy mame radi nejaku hudbu,ked sa vam sestry nepacia tak si svoj nazor nechajte pre seba,zaujima ma hlavne nazor tich co vedia ocenit tuto genialnu partu
@merryy aspon niekto tu vie ocenit kvalitnu hudbu ja mam tiez radsej tie starsie ale aj na tych novych sa najde vzdy par velkych hitov,skoda ze u nas skoro nehraju ale minuly tyzden boli v ziline a bola to parada
@hetfield akurát som ich počúvala.. a došiel tatko do izby ( keď bol mladý tiež ich počúval a sme sa bavili o tom, že škoda , že nebudu na feste.. na miesto tých metalových pičovín a podobne..
@merryy ja myslim ze to je chyba nasich organizatorov,ked prisli do ziliny tak nevidim dovod preco by nedosli aj inde ked v cechach hravaju aj v dedinskych kulturakoch
človek ktorý vytvoril tú to diskusiu vie oceniť kvalitnú hudbu z ešte premakanejšími textami ktoré vyzdvihujú fanankovo umelecké nadanie. Je zaujímavé že slováci ani poliaci moc nežerú tú to hudbu až na výnimky ale aj tak si myslím že by mali prísť raz do metra v šali a vytvoriť pravú sesterskú atmosféru však ked už môže prísť sepultura tak prečo nie oni ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
áno mám ich rada, a mám rada hlavnie tie staršie albumy ako švedska trojka, na kovarne to je nařez, soubor kretenu, do evropy nehceme .. a td ..
odporuješ si, nevšimol si si? opýtaš sa normálne na to, či sa niekomu páčia a potom ma okríkneš, lebo nezdieľam tvoj názor? vtipné toto
@inconnue zivot je takovej a jinej nebude