podla mna je nemozne ziskat tricko v kratkej dobe... to si skor take tricko urobim sam. uz par tyzdnov sledujem, ako mi stupa tajne cislo, a je to naozaj chabe, a pochybjem, ze tajne cislo mojich "BIRDZ deti" pojde lepsie. Takze tak...
snaha? je to blbo vymyslene tych 555 rozdaju mozno za 55 rokov nikomu to zato tak nestoji aby zohnal 5 ludi, ktory sem budu aktivne chodit..vela roboty povedzme si na rovinu pre nic.
od kedy je ta sutaz, povedal som o birdzi 2 spoluziackam, ale neide mi o tricko....myslim, ze je nerealne ziskat to tricko. Mozno tak o pol roka az rok ho niekto ziska skor urcite nie
snazim sa zohnat namornicke tricko, viete take to bielo-modro pasikovane...ak ho niekto uvidite, dajte vediet
nahodou ja som sa snazila..ale moji kamarati su v tomto dost anichatovi..a ked sa este musia aktivne prihlasovat...no tak to je uz konec..sice mam jedneho cloveka..ale to je taky clovek , co si aj naozaj myslim, ze s amu tu bude pacit..
ani ja sa nesnazim,lebo je to tazke,tajne cislo stupa pomalicky a vsetci moji kamarati su tu uz,ja som ich sem dotiahla,ale vtedy este ziadne birdz deti neboli.smola
trickova sutaz trva do MINUTIA ZASOB, cize casovo nie je obmedzena, tento tyzden, alebo buduci tyzden zverejnim zoznam ludi, ktori uz dosiahli tricko...
Ja mam 5 Birdz deti a neviem ci mam dajake cislo vobec tajne ci ake to je a ze mam 5 ludi ale nemaju ziadne status a kym ho ziskaju ten aspon na dobrej ceste ta to moze byt aj velmi dlho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
snazim sa zohnat namornicke tricko, viete take to bielo-modro pasikovane...ak ho niekto uvidite, dajte vediet
NIE!!!!!!!!!!!
vsetko sa da dosiahnut len treba chciet tak netreba stracat nadej