čus....uprednostňujete značkové tričká, "vietnamcov" či radšej niečo originálnejšie??? ....ja som za vlastné vtipné návrhy- » www.shirtinator.sk/... - no zaujímajú ma aj iné názory a argmenty ...diky
Tak snažím sa rozbehnúť vlastnú značku, ale mám rád vtipné dizajny a graficky hodnotnejšie dizajny na tričkách a nie jednovrstvovo potlačené tričká za 15€ , ktoré má hlavne výrobnú hodnotu 1,5€ aj menej
@poke preco by ten komentar nemal zmysel? narazal som akurat na to ze staci vyjst z domu a vidim x ludi v trickach s jelenmi
a nevravim ti ci je to lepsie alebo horsie ako predrazene jednofarebne tricko, skor tu uz mi unika zmysel, mne zas vsetko pride lepsie nez nosit vrece od muky a co dalej?
Kedze som uz mal vyrabal vlasntne tricko ( kupa z velkoskladu, navrh, zakazka na potlac pre firmu neskor aj vlastna potlac) viem ze naklady na vyrobu tricka bez šiteho loga, par farieb jednostrane su cc 1,5 eura a to su tricka zo skladu objem objednavky cca 100ks ak by ste mali trica od vyrobcu a dali tlacit naraz 1000 triciek jednalo by sa o par desiatok centvo / kus. No ak pod pojomom zaujimave tricka vidis rozne hlasky, meme a pod. tak to nie je podla mojho gusta max. ako tricko na telesnu alebo na brigadu ale bezne do mesta a pod. by som si to nedal. Tricka kupujem podla kvality (g/m2, presivanie, latka. farba...) uz mi nejako nezalezi na znackach lebo vacsina sa sije v cine. Skor by som vsadzal na nove male znacky ci uz cz/sk/usa a pod. Nieco originalne ale nie gíč. A samozrejme cenova dostupnost ak si da clovek co si nakreslil logo, tricko kupit na blsaku za 3 eura a drbol tam sietotlac da necu 25 eur nech si to necha
@etelnair tak tričko s jeleňom som videl asi len u toho francuzkeho vblogera a nikde viac, takže si nemyslím že je to otrepaný motív, takže neviem teda...
a aj tak tam nechcem mať jeleňa a ani si ho nedávam, len sa mi páči spracovanie potlače toho trička a robím si vlastný dizajn
@poke tak potom co si taky defenzivny ked ty jelena nebudes mat vobec ja som za posledne dva roky videl tolko jelenov na trickach a sov na tetovaniach ze mi celkom aj stacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a je to čosi ako toto:
takže hej, uprednmostnujem originálnejšie veci
aha, som očakával tvoj ďalší zmysluplný komentár
jednak sa mi páči ten motív a jednak som napísal že chcem niečo podobné
čo je na tom akože? teraz môžeš každému random človeku "vynadať" že na tričku nosí nejakú odveci vec
a príde mi to omnoho lepšie než nosiť jednofarebné tričko s nejakou značkou a preplácať za to nemalé peniaze, len aby som ukázal ľuďom že na to mám.
bavlnene, z hrubsieho a pevnejsieho materialu
pracovne, neobmedzujuce v pohybe
strih, ktory sa prijemne nosi
nerad by som zo seba robil pokresleneho kokota jak je to dnes v mode ze kazdy ma na hrudi vyjebaneho simpsona alebo supermana
a nevravim ti ci je to lepsie alebo horsie ako predrazene jednofarebne tricko, skor tu uz mi unika zmysel, mne zas vsetko pride lepsie nez nosit vrece od muky a co dalej?
a aj tak tam nechcem mať jeleňa a ani si ho nedávam, len sa mi páči spracovanie potlače toho trička a robím si vlastný dizajn
a nemam rad take s napismi alebo so znackou cez celu plochu