"Duté sudy nepotopíš" ... celé zle ja som sa do toho neinteresovala, ale jednak vybrali debilný nápis a aj farebná kombinácia bola too bad.
vlastne ani neviem, načo som si ho objednávala aj ja, ešte aj tá veľkosť bola nanič (to najmenšie na mne viselo, a to bežne nosím S/M) a potlač sa "trhala"...
V sobotu doobeda sme s frajkom pozerali na stv taku relaciu, kde sutazili deti a mali tam heslo: podme rychlo do toho, nebojme sa nicoho. A asi pol hodku sme sa na tom smiali. Originalita level 4.trieda na zakladke.
No, dobre neni to uz moc vtipne teraz
Asi by sme mali prehodnotit nas zmysel pre humor :letim:
neviem si predstaviť, že by som si v deviatej (alebo akejkoľvek) triede dal na seba rovnaké tričko ako všetci moji genitálni spolužiaci.
Radšej za tie peniaze objednaj z ebayu pre každého jednu škrabošku za dolár a za zvyšok choďte na Senecký karneval. Pivo a cigánska sa ujde každému.
To si az teraz davate robit?
My sme to dali vyrobit uz v septembri
A mali sme slogan ,,dute sudy nepotopis'' ale to si nedavajte.. to je hrozne mne sa paci to tricko, kde za sebou taha lavicu a je tam napisane ,,aspon nieco som si z tej skoly odniesol''
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vlastne ani neviem, načo som si ho objednávala aj ja, ešte aj tá veľkosť bola nanič (to najmenšie na mne viselo, a to bežne nosím S/M) a potlač sa "trhala"...
a mali sme tam tuším "smiech prejde - nás nikdy" ...
V sobotu doobeda sme s frajkom pozerali na stv taku relaciu, kde sutazili deti a mali tam heslo: podme rychlo do toho, nebojme sa nicoho. A asi pol hodku sme sa na tom smiali. Originalita level 4.trieda na zakladke.
No, dobre neni to uz moc vtipne teraz
Asi by sme mali prehodnotit nas zmysel pre humor :letim:
Radšej za tie peniaze objednaj z ebayu pre každého jednu škrabošku za dolár a za zvyšok choďte na Senecký karneval. Pivo a cigánska sa ujde každému.
My sme to dali vyrobit uz v septembri
A mali sme slogan ,,dute sudy nepotopis'' ale to si nedavajte.. to je hrozne mne sa paci to tricko, kde za sebou taha lavicu a je tam napisane ,,aspon nieco som si z tej skoly odniesol''