Ahojte, veľmi súrne zháňam nejakú webstránku, kde si budem môcť objednať tričko s potlačou. Chcem konkrétny motív - psa. Je to pre moju super kamošku ako darček, už som prešla milión stránok a nikde nič pekné má amerického kokeršpaniela...
potlače robia aj v niektorých papiernictvách, resp. tam kde kopírujú atď. donesieš si tričko aké chceš, motív máš vlastnú fotku alebo niečo z netu a vôbec to nebýva drahé
@matti Kolko to zhruba je €, ak sa bavime o "vobec to nebyva drahe"?
Lebo co som ja pozerala na tej stranke hore, obrazok na celu prednu stranu vyjde asi na 18€ (na bielom, na ciernom o euro drahsie a to bola asi najlepsia cena, na aku som narazila.
v obchodoch ako papiernictva a tlače by som moc neriešila..raz som si z obchodu dala spraviť tričko, iba obyč nápis na hromadnu akciu a po prvom vypraní som mohla zahodiť..cez www.mojetricko.sk som objednávala a podla mna super..prehladne, jednoduche a trička kvalitné..ked chceš aby niečo vydržalo, lacnejšie ako 15 E ta to nevyjde..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
môžeš si tam vyrobiť také, aké chceš.
skús toto
@matti Kolko to zhruba je €, ak sa bavime o "vobec to nebyva drahe"?
Lebo co som ja pozerala na tej stranke hore, obrazok na celu prednu stranu vyjde asi na 18€ (na bielom, na ciernom o euro drahsie a to bola asi najlepsia cena, na aku som narazila.