Čaute šeci, nájde sa tu nejaký odborník na rum, ktorý by mi vedel poradiť nejaký tridsať ročný rum? Je podmienka, aby bol 30yo, lebo to má byť darček na tridsiatku. Ideálne do 150€, do 200€ prežijem. Inak myslíte, že je to.dobrý darček? Mám asi mesiac
na to vymyslieť niečo poriadne a som z toho v úplnom strese xD chce gold účet na xbox a veľmi rád číta, ale to sú také darčeky, že to môže dostať len tak, keď mám chuť mu niečo kúpiť tridsiatka má byť niečo špeci
potreboval by nový ntb aj telefón, ale nepúšťala by som sa asi do kúpy elektroniky.. a videla som ho vyzerať aj pekné drahé hodziny, len to mi príde hrozne prvoplanove, klišé a neosobne.. a ten rum je podľa mňa pekný nápad, príde mi to ako pekná symbolika. Okrem toho teda, že on pije morgena alebo tuzemák
Kurva birc, ja fakt neviem, poraď hlavne chlapov by som teda poprosila aby sa vyjadrili, dikičko
ja si myslím, že tie hodiny by boli asi lepší nápad... alebo nejaký šperk. s gravírovaným osobným venovaním. To skôr tá flaša je taká prvoplánová a neosobná. Fľašu vie kúpiť každý. Navyše, neviem či je vhodné kupovať exkluzívny chlast niekomu, kto pije tuzemák, a teda by ten dar nedokázal ani poriadne oceniť.
Keď už chceš do daru investovať (zrejme nie malé peniaze), volil by som predmet, ktorý mu ťa vždy pripomenie. Nemusí to byť nutne niečo, čo je praktické alebo to momentálne potrebuje.
Inak ja mám tiež pred 30tkou... ale pravdupovediac nevidím na tom nič významného. Mňa skôr neustále pripomínanie môjho veku irituje lebo si vždy uvedomím koľko som toho ešte nestihol
Kúp mu nejakú zaujímavú knižku obľúbeného žánru, k tomu fľašku rumu, aký ešte nepil, nemusí stáť 200€, kamoš mi raz doniesol zo zahraničia fest fajný, povedal že ho vyšiel do 30€, akurát neviem, čo to bolo zač už, ale isto som to nepil a nevidel pred tým. No a povedz mu že to je na rozbeh a že mu chceš kúpiť pekné hodinky, pôjdete si vybrať hodinky a cestou domov na dobrý steak. Ak nie je vegoš ofc. Alebo fajnú večeru. Zmestíš sa do tých 200€(ak nechce hodinky za 2tis€ hh) a je toho viac. Xbox nech si platí sám.
Kup mu tie hodinky...človek si ich raz nasadí a už ich nedá z ruky... a za 200 evri kúpiš úplne luxusné, bude mať záruku 2-3 roky a vydržia oveľa viac. Fľašku buď vypije a zgrcia sa z nej, alebo ju odloží a bude mu ľúto sa jej dotknúť... toť môj názor
Tak ja by som sa veru potešila takej fľaške Centenaria a keď vravíš ze je na rum, podľa mňa je to výborný darček na 30ku a na nete to v pohode kúpiš do 150€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
potreboval by nový ntb aj telefón, ale nepúšťala by som sa asi do kúpy elektroniky.. a videla som ho vyzerať aj pekné drahé hodziny, len to mi príde hrozne prvoplanove, klišé a neosobne.. a ten rum je podľa mňa pekný nápad, príde mi to ako pekná symbolika. Okrem toho teda, že on pije morgena alebo tuzemák
Kurva birc, ja fakt neviem, poraď hlavne chlapov by som teda poprosila aby sa vyjadrili, dikičko
Keď už chceš do daru investovať (zrejme nie malé peniaze), volil by som predmet, ktorý mu ťa vždy pripomenie. Nemusí to byť nutne niečo, čo je praktické alebo to momentálne potrebuje.
Inak ja mám tiež pred 30tkou... ale pravdupovediac nevidím na tom nič významného. Mňa skôr neustále pripomínanie môjho veku irituje lebo si vždy uvedomím koľko som toho ešte nestihol