Ahojte, nájde sa niekto kto tu študuje/študoval/chystá sa? Zaujímajú ma hlavne odbory história a dejiny umenia.... Chcela by som vedieť nejaké info o škole, dojmy, či ste spokojní so školou a tak.... A či je ťažké sa tam dostať, alebo či neviete kde sa da
študujem na právnickej fakulte, lepšie povedané, teraz som len začal ja som so svojou školou spokojný... a čo sa týka univerzity, tak v tej som si bol aktivovať len ISIC čo sa pedagogickej, repsektíve filozofickej fakulty týka nemám páru... len pripomeniem, že TRUNI ešte nedostala akreditáciu, ale od roku 2011 si myslím, že by jej ju ministerstvo malo udeliť...
@petika prave preto rozmyslam, lebo oni sa dusuju ze uz ju budu mat bud rok, len sa mi tomu nechce verit.... tak asi si dam taky isty odbor ale na uni mateja bela aj to budem mat blizsie
ja by som chcela isť na Trnavskú univerzitu -pedagogickú fakultu urobiť si Mgr učiteľstvo pre primárne vzdelávanie..........je to ťažká škola neviete mi náhodu poradiť či sa to tam da zvládnuť...........?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov