omg, dalsia nula Najprv tu robi rozruch, potom sa ospravedlnuje a zas sa vrati a opat to iste dokola Jebe? Ja som tu tolko zlych a skaredych veci porobil a co? Nikomu sa ospravedlnovat nebudem Tak teda bye bye
Pokiaľ je človek zainteresovaný vlastnou osobnosťou, zavádzajúcimi poznatkami a osobitým vnímaním svojho okolia, akosi začne postrádať rozhľad, ktorý ho dovedie k pochopeniu názorov iných...
Inšpirácia je možno správna, len publikuješ na nesprávnom mieste.
o nie toto je najhorsie co sa mi mohlo stat.. preco??? teraz uz ma nepotesi vzdy ked zbadam tvoju diskusiu a nezahreje ma ten dobry pocit ze viem ze je tvoja na co mi je teraz moj siesty zmysel?
Fakt ta trapi taka pateticka blbost ? Z internetu nemozno sudit cloveka tuto to cele vyznie uplne inak ako v reale.... to je o com toto sak ked ta to tu bavi tak tu ostan nechapem o co ti ide.....
@Radiophonic Nič v zlom ale fakt si to preháňal...jedna vec je robiť si srandu ale druhá je robiť zo seba šaša všade kde je to možné a ešte v tom pokračovať(vyzerá to potom že to berieš seriózne čo aj myslím bol žiadaný efekt aby to tak vyzeralo)...aj keď to z počiatku vyzerá vtipne potom z každej diskusie vyjdeš ako ten hlupák ty. Snažíš sa všetkých odkuriť z nadhľadom, eleganciou a inteligentnými poznámkami ale nakoniec sa správaš povýšenecky a to potom sa nečuduj že ťa majú za blbca bez ohľadu na to ako to myslíš. Mať nadhľad neznamená pozerať na všetkých z hora...a presne tak pôsobíš.
veľmi pekná myšlienka je "Ak si múdry nikomu to nehovor lebo ťa budú mať za hlupáka".
@Radiophonic Neber to tak tragicky, pozri sa koľko debilov tu je ktorý robia bordel nadávajú príp. každého vysmejú alebo ponížia a sú tu stále a nehanbia sa Možno si dosť vecí prehnal a robil zo seba moc "veľkého" povýšeného človeka to je pravda! ale to nemusí znamenať hneď rezignáciu akurát keď už hovoríš o nadhľade a pochopení mal by si ho mať aj ty lebo mnoho ľudí je tu oveľa mladších ktorí majú iné chápanie a tvoje správanie nielen im može vyniknúť ako veľmi provokatívne čo aj niekedy je...
Ja som si pokukala tvoje diskusie a nad kazdou som tak jemne vyplestila oci .. ked mas s tym problem a myslis si ze ta tu "nechceme" tak sa skus zamyslet preco to tak asi je.. ani sa nemusis stahovat a davat pokoj a ked mas insiparciu tak nezakladaj fora ale napis o tom blog a vyrozpravaj sa zo vsetkeho ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
[/IMG]
Si šiši?! Ja by som tam nikdy nebol šiel, ale vybavili to bez môjho vedomia. Vraj to potrebujem. Blázni!
Inšpirácia je možno správna, len publikuješ na nesprávnom mieste.
Ja viem. Ale keď ja potrebujem byť nepochopený, aby som sa cítil komfortne.
veľmi pekná myšlienka je "Ak si múdry nikomu to nehovor lebo ťa budú mať za hlupáka".