Tak sem nepíšte.
Toto je pokračovanie diskusie: JE MARIHUANA HORŠIA DROGA AKO ALKOHOL?
Bolo by dobré, keby si každý prečítal o čom to bolo, aby sem nepísali ľudia, ktorí len nemajú čo robiť.
či je horšia?
neviem. niečo vo mne hovorí že áno, lebo má také šialené účinky.
ale ďalšia časť mňa hovorí, že aspoň jeden mariškový stav by mal byť povinný pre každého človeka, lebo sa v ňom o sebe veľa dozvie...
...a napriek tomu aký je ten stav šialený to vyzerá, že v ňom ľudia robia menšie blbosti ako v opitosti...
a čo sa týka účinkov dlhodobého užívania, videl som. ale neviem, či tí ľudia boli také flegmy aj predtým, lebo vtedy som ich ešte nepoznal...
alkohol neni droga ale je horsi nez marujuana, ale ked kuris skunky 3 krat na den tak ohlupnes za 2 mesiace...a z palenky za 2 mesiace neprides o pecen
@10 - hulil som aj castejsie ako 3 krat za den, takto som fungoval polroka v kuse...a tu som, bez nejakych zdravotnych nasledkov, co by som pocitoval a necitim sa byt ani ohlupnuty...
Pripadám si tu niekedy ako na inej planéte.
PROSÍM VÁS NEPOROVNAVAJTE TU UŽ ALKOHOL S MARIHUANOU.
Stále dokola sa tu niekto predvádza a mám pocit, že je nemožné tento postoj prelomiť.
@14
Mám podobnú skúsenosť a chcem sa ťa spýtať, prečo 3*denne?
Odpoveď typu veď vieš sám neprijímam. Som zvedavý, čo by si na to napísal.
@15@17 zdravím. Aj keď @15 len neveriaco krútim hlavou.
@15 - nedalo mi neragovat na ten blud, ze ked hulis 3krat za den, tak ohlupnes za 2 mesiace...trava nema nijaky vplyv na inteligenciu a nehlupne sa z nej, to je len mytus...
@18 - nezamyslal som sa, preco hulim 3 krat za den...proste preto, lebo sa mi chcelo...ja nemam potrebu si kazdy svoj krok zdovodnovat...
Ludia hulte aj pite mne je to jedno kto bol sprosty tak aj ostane ale pre porovnanie ved sa pozrite na ludi pod vplyvom alkoholu a na ludi co su zhuleni... Ako sa spravaju ako vyzeraju ako napr. soferuju ako hraju na nejaky hudobny nastroj ako kreslia ci tvoria ine veci zoberte do uvahy aj opicu ci miernu ospalost agresiu euforiu empatiu kto neni blby tak vie ze marihuana je stokrat lepsia ako alkohol!!! Moj nazor mi nikto nevezme!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
[a href=" » www.birdz.sk/forum/je-marihu...
"]tu[/a]
Nechápem.
neviem. niečo vo mne hovorí že áno, lebo má také šialené účinky.
ale ďalšia časť mňa hovorí, že aspoň jeden mariškový stav by mal byť povinný pre každého človeka, lebo sa v ňom o sebe veľa dozvie...
...a napriek tomu aký je ten stav šialený to vyzerá, že v ňom ľudia robia menšie blbosti ako v opitosti...
a čo sa týka účinkov dlhodobého užívania, videl som. ale neviem, či tí ľudia boli také flegmy aj predtým, lebo vtedy som ich ešte nepoznal...
kto chce vedieť viac nech sa pýta
zakladatel sa asi tesi velkemu poctu komentov...
stálo ti za to reagovať na príspevok, v ktorom jeho autor povedal že alkohol nie je droga?
PROSÍM VÁS NEPOROVNAVAJTE TU UŽ ALKOHOL S MARIHUANOU.
Stále dokola sa tu niekto predvádza a mám pocit, že je nemožné tento postoj prelomiť.
@14
Mám podobnú skúsenosť a chcem sa ťa spýtať, prečo 3*denne?
Odpoveď typu veď vieš sám neprijímam. Som zvedavý, čo by si na to napísal.
@15 @17 zdravím. Aj keď @15 len neveriaco krútim hlavou.
@18 - nezamyslal som sa, preco hulim 3 krat za den...proste preto, lebo sa mi chcelo...ja nemam potrebu si kazdy svoj krok zdovodnovat...