@helliumka samozrejme ze sa nudim ved je 22.43 a sviatok...ale aj tak my to uz leze na nervy a uz to neni ani vtipne ked to nekto zavesi viac ako 2 krat za den niekde o to my ide....opakovany vtip neni vtipom... @flagrantine cakam ze ludia nebudu taky tupy a drzat sa toho co je fenomen alebo co je teraz ´´in´´ alebo ´´cool´´...keby je fenomenom mladeze teraz drogovat zacneme seci???alebo iny lepsi priklad???toto bol dost blby ale hadam chapes co chcem povedat....to som jediny co si svoj nazor povie namiesto aby sem supol nejakeho tupeho trolla???
@zajkousko ja nehovorim ze to niekto pouziva nahodou...urcite vedome..a ak to je pouzite viac ako 2 krat za den,prestava to byt vtipne...a ja som zastanca toho ze si racej poviem to co si myslim nez aby som to vyjadril nejakym infantilním jpg,gif alebo inym suborom..prepac...
@malcharek Obdivujem tvoju snahu o prebudenie tvorivosti v useroch birdzu. Nebolo to az tak davno, co v kazdej druhej diskusii boli facepalmy najroznejsieho druhu (namiesto nazorov), potom vsakovake obrazky z anglickym textom atd. Ale boli tam najma tie facepalmy
@azel dakujem ze jediny si tu asi normalny clovek co si radsej neco povie alebo napise nez aby odpovedal obrazkom...na ulici tez nikomu neodpoviem nejakou debolnou čmaranicou ale odpoviem mu...
@flagrantine nie je to zauzivane lebo sa neodpoveda obrazkom a to obzvalst infantilnym ako je cierna cmaranica ksichtu nejakeho trola...som clovek tak pisem alebo hovorim a ne ze zafesim nejaku takuto kktinu....
@malcharek niekedy je trollface proste vystiznejsi ako smajlik " " a kazdy ma pravo ako vyjadri jeho pocit, moze aj tymto obrazkom ktory je v istych situaciach naozaj vystizny
@hoperwale ked ta to uspokoji a potvrdis si tym ze si velky chlap tak spamuj spamuj a spamuj aspon kazdy uvidi ze naozaj asi na ten dochodok mas právo a mozno aj navyssi cas sa nan odobrat
@aguri500 hej ako pretekar.. ako ja nehovorim ze je to zle ale ako si povedal furt a cely den je to fakt zle...a o tom svedci aj to ze uz sem aj dvaja inteligenty museli dat neco take...
@malcharek práve v tej jednoduchosti je vtip a je to meme čiže týchto vecí je viac, tiež si použil "facepalm" ako vyjadrenie niečoho, toto je tiež v podstate vyjadrenie, chápeš? vieš čo tým vlastne chce básnik povedať keď to niekde zavesí?
@hoperpohroma ked si myslis ze ze nejaky ksicht lepsie vyjadri pocit alebo situaciu tak nech si kazdy vytvori svoj a ne taky ktory som za posledny den videl vsade ..je to obycajny SPAM a nic viac...
@krampus ako som napisal ten skurveny facepalm som dal s istej recesie a aj z toho ze si pripadam ako kapitan lode enterprise s tou rukou ked uz vidim te troll face vsade...a ked niekto moze pouzit troll za den aj pet---desat---30 krat preco ty vadi ze som sem dal ten FACEPALM s kapitanom????ASI PRETO LEBO UZ TO JE OTREPANE A JE VSADE TAKYSTO AKO AJ TROLL FACE CIZE SA ANI NELÍŠIME:...
@pablikejsnnikejsn@divna urcite lepsia tvar ako ta čmaranina ktora podla vas vyjadruje pocity alebo nejaky ukon....to akoze aj vas pocit je len cierna machula na bielom podklade?? ste naozaj vtipny..
@purenarcissism a ja som zase zistil ze ludia racej svoje pocity vyjadria nejakym ksichtom alebo smajlikom a to je na plac...cize mozem akurat tak so slzamy v ociach nad tym aky su uz ludia sprosty spat...
@fxx nie..moj pocit je v pismenkach ktore citas... (dokazal si vicit sarkazmus z predchadzajucej vety dufam a TO je ten pocit co sy sa pytal)
@mcvpn mne to NEVADI ale z mierou ne furt a vsade a na kazdu kravinu niekto odpovie facepalmom alebo trolom...a skor my ide o to ze ludia uz ani svoje pocity nevedia napisat ale jebnu tam nejaku debilnu hlavu načarbanú.....
@ahajj ja nemozem za to ze ty si narcis a mas tak infantilne vyplneny profil ze ty nezostava len sa navazat do druhych a zufalo vyzor hadzat za steroidy (ak vies vobec co to je,a je smutne ze niekoho kto rad cvici odsudis hned na hormonalne stimulanty) a som rad ze si z takej riti ako je hlohovec lebo ta urcite nikdy nestretnem a tym padom ty neublizim..
@ahajj ty nemas ani odvahu si sem dat svoju fotku tak najprv si daj dokopy svoj zivot a seba a potom sa obivaj do mna ked ma ani nepoznas a vis o mne kokot baraní!!!
@ahajj ty nemas ani odvahu si sem dat svoju fotku tak najprv si daj dokopy svoj zivot a seba a potom sa obivaj do mna ked ma ani nepoznas a vis o mne kokot baraní!!!ved ty sem ani poriadne nechodis tak co tu mudrujes..sak si 16 krat prihlaseny kurwa...ty ucho..
@mirka7 lubim ta... spravna recesia a pekne zabity cas ktory si obetovala na to aby si ma presvedcial ze ne seci su lenivy a vedia pouzit len google...
@cocca-colla tak preco te situacie teda nenapises namiesto ctrl+c crtl+v??aspon by sa ludia obohatili o tvoje zazitky v roznych situaciach a zasmiali by sa aj oni........
@malcharek čo sa rozčuľuješ? Ja som troll face nikde ani tuším verejne nepoužila. Len vravím, že ak som niekde vonku a stane sa niečo totálne odveci tak mi v momente napadne ten troll face a mám chuť ho tomu človeku nalepiť na tvár.
@cocca-colla ja sa nerozculujem len rozvijam diskusiu...tak ked si nepouzila tak ked budes chcet pouzit radsej napis celu situaciu aspon bude mozno novy dobry blog na citanie alebo sa spon zasmejeme nez aby som na 2 sekundy videl nejaky tupy ksicht nakresleny cez skicar.
ja sa tak cudujem ludom, ktori su schopni vsetku svoju energiu investovat do totalnych picovin. 70+ prispevkove forum a typek vkuse riesi ze preco niekto pouziva meme vyrazy. ty si casovy milionar kamo . dobre ranko, ak si si nevsimol meme humor tu uz nejaku dobu je a ludom sa to paci, preto stale vznikaju nove a nove obrazky a situacie. a ty tu cely vecer riesis ze kto to pouziva a ze tebe to vadi, tak sa teraz vsetci posereme ne
troll face je podla mna dobry univerzalny vizualny prostriedok ako vyjadrit (ukoncit) vela situacii.. nie vsetko je podarene samozrejme, vela veci bez pointy.. o nejaku dobu to uz bude moc okukane a tato mania upadne, ale kym to leti tak sa na tom rad zasmejem
@ladyfox nikto nehovori ze je niekto chory len tvrdim ze ked je nieco popularne neznamena to ze to budem teraz vsade davat,dalej vravim ze radsej svoj pocit (ci uz smiech,smutok,rofl atd) vyjadrim pismom alebo hovorenym slovom ako nejakou hlavou velkou co ani nikto newie odkial je,a ak ta trapi moja grmatika tak to necitaj nikto ta nenuti..takysto ako mna nikto nenuti pisat te troll facy na kazdu moznu situaciu..nech sa to pouziva no ne ze to teraz vidim vsade za to ze je to popularne.
@flagrantine@33 presne to som chcela aj ja napisat. ludi tu buzeruje, ze sa nevyjadria slovne, ale pomocou obrazka a hned v tretom komente to sam spravi. zaujimave.
@kakuseibakaism nie som ..prave naopak snazim sa vyjadrovat svoje pocity ako clovek -pisanim alebo hovorenym slovom a nie debilnym obrazkom..ziadny obrazok nepopise cit..ziadny cit..ako lasku hnev smiech nedokaze opisat ziadny jpg,gif čmaranica...got it?
@malcharek veĎ ale to nikto netvrdí...ja tiež pocity nevyjadrujem trollfaceom, ale trolface dobre idú na obrázky také tie funny picty sú tak vtipnejšie podľa mňa
nie som prívrženkyňou využívania nejakých piktogramov alebo grafických barličiek pokiaľ ide o vyjadrovanie sa. a veľmi silno a hlasno tlieskam zakladateľovi diskusie za jeho schopnosť tak obšírne reagovať na každého, kto sa k jeho téme vyjadrí.
@alpanu neskutocne neopodstatneny koment, az som sa pren nadchol.. uz samotna prva cast vyroku, ze tomu nerozumies ta plne opravnuje rozhodovat o nejako ludskom patreni podla troll faceov
je toho preplnený celý net týchto kokotín a aj mne to lezie na nervy lebo je sú to dementné obrázky pre dementných ľudí. A bol by som najradšej keby celá táto "internetová éra" už skončila lebo to ide každému na mozog. Jebe vám z obrázkov,a ešte neviem čoho,všade samý smajlíci a kokotiny a je to fakt trápne už. Vyjadriť by som chcel náladu radšej tak že budem s kamarátmi normálne niekde v bare a smiať sa úprimne a nie aby som k tomu potreboval smajlíkov. Zašlo to už asi moc ďaleko. Ale fakt sa nad tým len zamyslite.Aké to bolo a aké je to teraz ........................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
no dovol,ja to nepoužívam náhodou!!!!
moje je toto, keď chceš vedieť ........filip
» www.trgala.com/mov0001.swf...
@hoperwale to hovori o tvojej inteligenci ked sem das nieco co rozoberam..
Pochopia to tí inteligentnejší alebo starší
@hoperpohroma nie..toto je dobry obrazok a nie nejaka nacmarana blbost na bielom podklade
uznavam ze vsetkeho vela skodi ale nieco sa aj vydarilo...
@flagrantine nie je to zauzivane lebo sa neodpoveda obrazkom a to obzvalst infantilnym ako je cierna cmaranica ksichtu nejakeho trola...som clovek tak pisem alebo hovorim a ne ze zafesim nejaku takuto kktinu....
oukej, k diskusii...nemám slov, len, že som sa pobavila a môžem ísť so smiechom spať
@aguri500 hej ako pretekar.. ako ja nehovorim ze je to zle ale ako si povedal furt a cely den je to fakt zle...a o tom svedci aj to ze uz sem aj dvaja inteligenty museli dat neco take...
Vyzívaš tu k originalite a v zápätí použiješ x krát len tu používaný face palm. Príde mi to také, že vodu kážeš víno piješ. Nič v zlom.
Hoci s posolstvo tohto fóra súhlasím.
@fxx nie..moj pocit je v pismenkach ktore citas... (dokazal si vicit sarkazmus z predchadzajucej vety dufam a TO je ten pocit co sy sa pytal)
@hopepohroma ako vravis...skoda reci...
a zistim kolko ludi je so mnou a kolkym to jebe natolko ze to musia zavesit aj ta ksem ako si mozes vyssie vsimnut...debilita...totalna..
ej, ej havinko, nesmieš čítať cudziu poštu!...........filipk
Mať tvoje problémy, tak som šťastný človek.
lebo je zvedaví...........filip
je to celosvetovo pouzivane a my niesme iny mozem tim hned daco vyadrit a nemusim pisat bez na 4chang.org a pochopis
..kvak..
Sa pochytajte za kokoty a choďte hrať schovávačku
xixixixi, dobrá hra ........filip
@ladyfox je mi to strašne ľúto kuku, prepáč mi to ........filipk
@majo a co ma doboha moja polonaha fotka s touto temou??? (ty mas v predizbe zavesene uteraky????to kde byvas??)
podte si zaspievat radsej !
@jeko jj jarys, sak pocuvaj trala laaaa
is all I can say... quite a lot of it actually.
» saveyourtime.org/...