Dnes sme sa s @jurito -m zhodli, ze dnesna generacia absolutne nema elementarne znalosti o kvalitnom trollingu... @jurito nastavil latku vysoko a odkedy to nerobi ako plateny profesional, tak aktualni birdz trolleri to robia velmi podradne a prehladne, al
Ochvíľu to začne ... ankety o pervitíne a o tom aké je to super na pleť, ako prestať fajčiť a piť v tehotenstve, nejaká plánovaná rituálna samovražda, DIY potrat doma vo vani a ako prinútiť spolužiakovu babku, aby súhlasila s eutanáziou ...
internetovy trolling uz celkovo nieje to co bol. bud to je to prekuknutelne cize nudne, alebo natolko sofistikovane, ze to je neprekuknutelne a teda tiez nudne. pred par rokmi to este za nieco stalo, ale dnes...
Musim suhlasit trolling na tejto stranke je priehladny , velka cast trollov iba kopiruje fira inych trollov.Niekto si zas mysli ze ak napise 20 hrubiek tak je profesionalny troll.Je to smutne ake trolling na tejto stranke je nudny a nedokaze vyprovokovat tych spravnych ludi
bohužial nedá sa s tým už nič robiť, ako každá ,,éra,, má aj táto svoj koniec ... koniec trollov na birdzi práve nastáva ... už nie sú zaujimaví, ľudia ich už začínajú prehliadať
@23 sak si prekrucaj, len pozor, aby ti tak nezostali @22 niekto sa hra na programatorku a kupuje si veci za imaginarne peniaze a niekto je proste len zufala existencia, co si riesi svoje komplexy urazanim druhych, dufajuc, ze sa ich to dotkne, ale marne
@matwejo lubia sa mi ludia presne ako ty, co si o sebe myslia, ze iba oni su jedini co ziju spravne, robia tie spravne veci, iba oni ziju realny zivot a vsetci ostatni na internete su noliferi iba tvoj nazor je ten spravny, ty vies o mne a o @jurito -vi viac ako my dvaja dokopy, iba ty nas poznas, iba ty si ten top to je take zlate, vzdy ma dostanu taketo reakcie, ze sa nevieme zabavit ako keby zijeme v jaskyni
@matwejo toto ak si povazoval za naklad, tak si natom este horsie ako som si myslel, normalne som ti vysvetlil, ze sa staras do ludi o ktorych nic nevies a myslis si, ako nas tym vyucis alebo ukazes, ze aki sme sockari a ty jediny spravne zijuci clovek na planete
neviem preco stale melies o tom, ze ja si myslim,ze ja som jediny spravne zijuci, neviem kde som to tvrdil ...
je ubohe pouzit do protiargumentu extremne prirovnania, ked som zjavne poukazoval na konkretnu vec. Kde som ja pisal, ze "tvoj humor je ten najtrapnejsi na svete", "si jediny clovek na planete, co sa nevie zabavit s kamaratmi mimo toho aby to neotravovalo ostatnych"
toto je otvorene verejne forum, "vy" sa tu snazite byt vtipny a "ja" sa nemam "starat do ludi na verejnom fore" ... vazne?
nie je moja chyba, ze o vas nic neviem, ako sa prezentujes, tak vyzeras
uz sa mi nechce komentovat dalej, tak si napis co len chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
neviem, ja kazdemu trollovi vsetko uverim a spolu so mnou aj kopec ludi takze sa mi nezda zeby to v tomto smere dolu vodou
vacsina ludi si ale mysli, ze mozu napisat hociaku odveci picovinu a su vtipni
ostatní sú dosť úbohí
@22 niekto sa hra na programatorku a kupuje si veci za imaginarne peniaze a niekto je proste len zufala existencia, co si riesi svoje komplexy urazanim druhych, dufajuc, ze sa ich to dotkne, ale marne
ak ste taki "uzasni", chodte obaja oxidovat na 4chan
To iste mozem napisat ja, ze je take zlate, ako tie veci pridu vtipne iba tebe, iba vy viete co je spravny trolling, co je smiesne, co ma zmysel.
A vobec niekde som netvrdil, ze to viem iba ja, uz ste tu dostali par stuchancov, ze vase "humorne posty" ludia preskakuju.
neviem preco stale melies o tom, ze ja si myslim,ze ja som jediny spravne zijuci, neviem kde som to tvrdil ...
je ubohe pouzit do protiargumentu extremne prirovnania, ked som zjavne poukazoval na konkretnu vec. Kde som ja pisal, ze "tvoj humor je ten najtrapnejsi na svete", "si jediny clovek na planete, co sa nevie zabavit s kamaratmi mimo toho aby to neotravovalo ostatnych"
toto je otvorene verejne forum, "vy" sa tu snazite byt vtipny a "ja" sa nemam "starat do ludi na verejnom fore" ... vazne?
nie je moja chyba, ze o vas nic neviem, ako sa prezentujes, tak vyzeras
uz sa mi nechce komentovat dalej, tak si napis co len chces
not even the small ones
they tend to grow
možno by pomohol ručný chirurgický zákrok
..teda, za suseda by som ta mat nechcela (abo naopak)
@26 @Cltr0n ..it depends - co považuješ za zbran,
nejaké zbrane má valstne každý, závisí od vymedzenia..