Raz ešte dávnejšie sme mali problém s autom keď sme šli do tatier, tak bola totálna fujavica, vôbec nebolo vidieť kde je cesta, ani či ideme po nej, samé záveje a tak...
noo v sobotu som zmeškala kvoli snehu posledne tri nočné autobusy domov a ešte pri poslednom šprinte na zastávku som sa fajne šmykla a spadla ale zase keby nebol sneh, asi by som tak mäkko nedopadla na zem a ešte zima v škole
@gabbi V pohode, ja som raz dostala otras mozgu pri LOPATOVANI - clovek by povedal, ze ked sedis na zemi, nemoze sa nic stat, ale Silvestra som uz oslavovala na Kramaroch
Nie dokonca som si vyhádal aby mi cestu k bytovke + parkovisko odhŕňala mestská časť, ktorá "akože" si nevšimla, že to má na starosti. A v škole je v našej triede najteplejšie z celej školy.
Dnes som sa skoro zadusil kôli tomu úplne zamrznuté chodníky sú, ale pred zástavkou je kúsok takého tenkého ľadu, že to vyzerá ako chodník, a úplne je hladký . a stojím na zastávke, a išiel okolo "borec" vykračoval si ako majster sveta, veľký frajer, nohy naširoko Prešiel okolo a jéééb na zem xDD Ja slzy v očiach a újeb Pokiaľ prišiel bus, asi ešte traja tam spadli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja som asi dieta spod stastnej hviezdy - mna zima, musim sa priznat, este nikdy nijako velmi nezasiahla. Mozno preto ju mam stale radsej, nez leto 8)
A tiež ľadové klzisko, ktoré máme miesto chodníka pred internátom.