do mňa boli zamilované chlapčiatka v mestskom tábore, kde som robila praktikantku, také milé to bolo, nehádzali do mňa kamene, ale nosili mi kvety a tak
Ems lool ved to zodpoveda spravaniu 10-12 rocneho chlapceka a nie 14 rocneho ....no pekne mam jedneho bratranca a v 14 rokoch dokazal zbalit 18 rocnu ...takze to je asi ojedinely pripad to je proste mopj bratranec
Mne raz pisal na pokeci 13 (asi neklamal, lebo tam mal aj fotky) ze ci si s nim nechcem nezavazne uzit. Ze by som nelutovala, co mal baby, tak az susedia im buchali na dvere aby bolo pritom tichsie. Som iny zachvat vtedy chytila
mňa balí brat mojej kamošky.. ale má 4 roky... ale on je taký super... stále keď prídem tak ide za mnou... mi pusu dá... ale ja nesom pedofil... ale je zlatý ten chlapček
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nie je pravda! Poctivo som s nimi hrávala pingpong, futbal a všetky kvietky som si odniesla domov!
Len by som chcela vediet, ci by bol taky husty aj nazivo...