Prve nacitanie je zatial pomale (robi sa na tom), potom ked sa ti to nacita, mali by ist TS-ky velmi velmi rychlo... Ale pracujeme aj na prvom nacitani este...
Vo Firefoxe/Mozille/Flocku/Shiirji, Opere a Safari by to malo ist v pohode (ak to nejde niekomu v Mozille, tak mi to je divne, ale moze byt...), v Internet Exploreri sa musia doladit este niektore veci, funkcne to funguje, len niektore veci sa blbo zobrazuju tam.
Gabosh, spustili sme nové TS, nastavili indexy a počkali na to ako sa bude správať server, keď si to otvorí napr. 1000 ľudí naraz, a teraz donastavujeme indexy, ktoré pri novom jadre správ fungujú pomalšie... Čiže, možno to pôjde dve hodiny pomaly, potom keď to bude optimálne nastavené malo by to ísť rýchlo ...
hm,nemožem si pomocť...dizajn je super o tom potom,ale tá rýchlosť je na zváženie-niekedy idú úplne rýchlo a inokedy sa otvárajú 10 minút...a najnovšie mi to ukazuje, že mám -1 správu,šo je priam fascinujúce
Tie nove TSky su graficky sice pekne,ale ak prejdem znova spat do napr.webky tak je to strasne rozdielne...myslim pod tym nieco ako keby ste videli zirafu s hlavou slona...ja mam nazor ze sa to nehodi...ale sak je to len moj nazor...neukrizujte ma hned za to pls! -len keby daco
akoze to je pravda ze tsky maju totalne ijy design ako vsetko ostatne a je to dost take divoke a farba mi mohla byt krajsia ale inak je to super konecne to ide rychlo
Samotné ts-ky sa mi veľmi páčia - kvalitné spracovanie - dobrý výber farby - bol by som spokojný kebyže sa celý birdz odel do modrej farby pretože by sa to hodilo ku mac os X-u - keĎ si otvorím ts-ky tak to vyzerá akokeby boli súčasťu mac-u.
mne sa to nepaci, nehodi sa to k povodnemu vizualu birdzu.. dobre, to bol mozno zamer, ale neviem... birdz je pekny prave preto aky je.. taky pritulny, hrejivy a mily.. a tie nove tsky su nejake moooc moderne alebo ja neviem.. nepacia sa mi jednoducho
som lenivy citat vsetky komenty tak neviem ci to tu uz bolo.. nedalo by sa spravit..kedze sa preraba dizajn birdzu... aby si kazdy mohol nastavit aku farbu chce mat... pripadne kombinaciu farieb??... asi to bude narocne ale je to len moj koment a pripomienka na vylepsenie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak su strasne pekne...len mne sa nechce zobrazit môj profil napríklad
a pritom ten "toolbar" vyhladavaci mi isiel aj na mozille hned jak som ho po prvy krat refrešol...
zaskrtnut vsetky
Vo Firefoxe/Mozille/Flocku/Shiirji, Opere a Safari by to malo ist v pohode (ak to nejde niekomu v Mozille, tak mi to je divne, ale moze byt...), v Internet Exploreri sa musia doladit este niektore veci, funkcne to funguje, len niektore veci sa blbo zobrazuju tam.
za 10 minút mi to nenačítalo jedinú TS... A aj fóra mi idú pomaly, niekedy mi to ani samotný BIRDZ nenačíta...
uz idu a prekvapivo rychlo
dobra praca Tomas