Mimochodom, tie dvojité správy sú:
1) záležitosť Birdzu, proste súbory na spracovanie TSky to zle vyhodnotia a vyhodia "dvojité čudo"
2) záležitosť refreshovania stránok, a to už akýmkoľvek spôsobom, čiže keď niekto chce po napísaní TSky refreshnúť stránku, aby sa pozrel/a na to, či človek na druhej strane odpísal, odklikne "odoslať formulár" (lebo...áno, musím zas kydať na Birdz ) a čo sa nestane? Správu odošle druhýkrát! Kaboom!
mne tiez malokto pise a ked uz mi niekto pise tak ho ignorujem. takze ak chcete byt ignorovani niekedy, piste mi, rad vam posluzim obcas vam aj odpisem nieco pekne ako vcera @pijemzelenycaj
@igorV
A ja potom ignorujem tak ako ty ale dakujem za pekne mile slova!
A ja fakt velakrat neodpíšem, lebo zabudnem, alebo sa mi nechce alebo robim daco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
1) záležitosť Birdzu, proste súbory na spracovanie TSky to zle vyhodnotia a vyhodia "dvojité čudo"
2) záležitosť refreshovania stránok, a to už akýmkoľvek spôsobom, čiže keď niekto chce po napísaní TSky refreshnúť stránku, aby sa pozrel/a na to, či človek na druhej strane odpísal, odklikne "odoslať formulár" (lebo...áno, musím zas kydať na Birdz ) a čo sa nestane? Správu odošle druhýkrát! Kaboom!
A fuj, hanbi sa ako si skomolila moje meno!
Nepíšte warble lebo si ani vaše meno nezapamätá!
A ja potom ignorujem tak ako ty ale dakujem za pekne mile slova!
A ja fakt velakrat neodpíšem, lebo zabudnem, alebo sa mi nechce alebo robim daco ine.