Áno viem , ale ja píšem 22.04 ten druhý termín v Košiciach, tak preto sa pýtam , že či by bol niekto ochotný a napísal by mi po tom teste aké boli toho 21.04 úlohy
To je mi jasné, len ide mi o to , že niekto kto bude písať deň predomnou toho 21.04 tak predpokladám , že zadanie si bude môcť nechať a tak mi môže prefotiť znenia úloh ak bude taký ochotný
@feelagain kazdy rok sa trochu menia ale v jednom roku je typologicky len jeden test, len sa menia varianty, tzn oblienaju sa otazky, ale typologicky ostavaju
hej su ine ale co ti to pomoze? ak si prejdes stare rocniky budes pripraveny na viacero typov uloh, ale povedzme ze ich uvidis tak ako sa na ne za pol dna pripravis? ked nakoniec budu tie otazky este vo variantach trochu odlisne?
bud mas dost intelektu a rychlosti a dobrej taktiky a napozeranych starych testov, alebo potom nic
@moloch ano, typy uloh budu v oba dni rovnake, ale to nie je nieco co ta spasi, chapeme sa? ked si prejdes povedzme 5 rocnikov a 5 odlisnych typov uloh, ma to podobny efekt. A ak na to vseobecne nemas tak ti ani to nepomoze, naopak ak mas, a nestracas na tstoch cas, tak to bude ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
hej su ine ale co ti to pomoze? ak si prejdes stare rocniky budes pripraveny na viacero typov uloh, ale povedzme ze ich uvidis tak ako sa na ne za pol dna pripravis? ked nakoniec budu tie otazky este vo variantach trochu odlisne?
bud mas dost intelektu a rychlosti a dobrej taktiky a napozeranych starych testov, alebo potom nic