Kto bol tento rok??? Ako sa vam to pozdavalo?? A ktora cast sa vam zdala lahka a naopak, ktoru cast ste nezvladli?? Mne osobne prisiel tento test velmi tazky oproti minulym rokom
@ninus ...ja som bol včera v Brne ..neviem ktorú variantu si mala ty, ja som mal jednotku tusim ..a tiez mi to prislo mega tazke, hlavne v tej prvej casti ...boli tie slova vyznamovo strasne podobne a matika takisto..katastrooofa no a na konci mi ostal chvilu cas, tak som par otazok len tak od oka tipol..tak uz len dufat aby bol dostatocny pocet bodov
ja som bola tento rok, keď som to zočila tak som sa famozne uškrnula že "to čo je za šifry" lahké bolo verbálni mýšlení, na numerickom som dokázala prísť AŽ na jedno to s čo ide vždy číslená postupnosť... to je primitivne, a prostorový zmýšlení to bolo super, analytické zmýšlení... to boli tie skurvené výroky že? nemám rada také , na kulturnom prehlede boli ubr kokotiny! ksss ako 5 možností a v každej je 6 skladatelov a ktorá možnosť obsahuje skaldatelov len z určitého obdobia? (rozdiely boli minimálne...) a kritické myšlení... no nechcelo sa mi to moc čítať ale to bola pohoda...
ale aj napriek tomu, ekd si to takto zosumarizujem, tak neviem prečo mám z toho dobrý pocit a pevne verim a dufam že ma zoberu tam kam chcem, nie len tam kde sa hlasieva ročne 20 ludí a aj tolko ich zoberú
verbálny analytický, kritický a kultúrny bol fajn...priestorové myslenie nemám absolútne, matiku som nejako poskúšala...a tak, ale keďže som sa ani nepoztela do testov z minulých rokov, nemôžem posúdiť, či boli tohoročné ťažiše ako vlani...ale tak, na niečom musia vyraďovať...
pre mňa boli TSPčka len také vedľajšie, keďže podstatné sú pre mňa scio, tak nejako som tam nepanikárila na tom...ale viem, že veľa ľudí okolo mňa veľa vecí nepostíhalo...
takze kriticke myslenie bolo v pohode?? ja som nestihal(som chalan znamy ninus nechce sa mi tvorit nick tak vzdy ked nieco zakladam, zakladam cez nu) tak som sa nato vykaslal....a hej matika bola brutalna aj priestorove vydenie bolo sialene
bol som včera v BA, a mne sa zdal test o niečo ľahší ako minuloročné. Len som akosi nestíhal vrátiť sa k úlohám ktoré som vynechal, lebo som dosť času stratil v matematickej časti.
@matwejo jj, každý rok sú zverejnené minuloročné testy aj so štatistikami, takže si môžeš pozrieť aký by si mal percentil, len neviem že kedy sa to zverejňuje.
@nymerio324 myslím,že sa môžu objaviť aj mierne skôr, každopádne výsledky sú von dosť rýchlo a vtedy máš zverejnené aj svoje odpovede s testom v prihláške
tak ja som to otvorila a že wtf?! ... ostalo mi toľko voľného miesta, tak posledných 15minút som sa snažila ešte niečo vyprodukovať.. no kultúrny prehľad bol skôr cirkev a geo, takže pre mňa nič moc.. ale prioritou ostáva scio, takže TSP len ako poistka dúfam výjdu no..
vo väčšine uloh sa nato dalo ist vylucovaciou metodou, vzdy zostali dve moznosti ktore boli dost podobne..hlavne pri tej priestorovej predstavivosti, kulturne myslenie ako co, tá geografia sa dala, mal som tam zaradiť tich autorov, barok a kraviny to som tak dal co sa mi zdalo, citanie s porozumenim..... nezatazoval som si tim hlavu moc, prisiel som-videl som-odisiel som
Audi, vide, tace – Poslouchej, dívej se a mlč. prvé dve mi boli jasné
@tangerina štatistiku na prirodovednej co jako? a to je očom? ja ruštinu v hospodarskej, firemnej praxi a cr, a filologicko-arealové štúdia ale stem ísť na tú ruštinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som bola tento rok, keď som to zočila tak som sa famozne uškrnula že "to čo je za šifry" lahké bolo verbálni mýšlení, na numerickom som dokázala prísť AŽ na jedno to s čo ide vždy číslená postupnosť... to je primitivne, a prostorový zmýšlení to bolo super, analytické zmýšlení... to boli tie skurvené výroky že? nemám rada také , na kulturnom prehlede boli ubr kokotiny! ksss ako 5 možností a v každej je 6 skladatelov a ktorá možnosť obsahuje skaldatelov len z určitého obdobia? (rozdiely boli minimálne...) a kritické myšlení... no nechcelo sa mi to moc čítať ale to bola pohoda...
ale aj napriek tomu, ekd si to takto zosumarizujem, tak neviem prečo mám z toho dobrý pocit a pevne verim a dufam že ma zoberu tam kam chcem, nie len tam kde sa hlasieva ročne 20 ludí a aj tolko ich zoberú
pre mňa boli TSPčka len také vedľajšie, keďže podstatné sú pre mňa scio, tak nejako som tam nepanikárila na tom...ale viem, že veľa ľudí okolo mňa veľa vecí nepostíhalo...
to bude potom niekde viditelne po vyhodnoteni?
a istá som si len v numerickom a symbolickom ostatné som nemala šajnu a analytické ešte možno
díky za info
Audi, vide, tace – Poslouchej, dívej se a mlč. prvé dve mi boli jasné
musia ťa vziať už len kvôli tomuto!