nazdaar.! mozno to bude trochu odweci ked uz je po prijmacom obdobii a uz su prazdniny, ale tlaci ma cas..a ten je pre mna dolezity..takze k weci: mam este rok pred sebou na strednej skole a potom by som mal zaujem studowat na Trnavskej univerzite - Pravn
ten prispoluziak si zaplatil niekolko tisic SK, neviem presne kolko, nechcem triafat naslep a neprijali ho... ja som neplani lan icent a test som dal a so mtam
spoluziak si zaplatil niekolko tisic SK, neviem presne kolko, nechcem triafat naslepo a neprijali ho... ja som neplanil ani cent a test som dal a som tam a nezabudaj este, ze odvolat sa tam neda
@gerrard tak celé je to o šťastí... môžeš sa naň prihlásiť, vysoliť"ťažké" prachy a otázky ti neadnú.... mne úplne stačilo si vyskúšať ten skúšobný test, na ktorí ma pozvali, tam uchádzačom všetko dopodrobna vysvetlia + aj vyhodnotia a otázky uverejnia koncom apríla, stačí si len tie otázky vypracovať a vštepiť do hlavy, ale, samozrejme, kto na to nemá ťažké srdce a je ochotný im toľko zaplatiť, z čoho sa mimochodom pekne nabalia, nech na tú predprípravku ide, ja h onikoho nodhováram, len v mojom prípade to bolo zbytočné
@kalbun nvm ani sám mne to povedal spolužiak, ktorého sestra tam študuje a že vraj sa odvolať nedá, spýtam sa ho nabudúce, ale tiež sa mi to neja knepozdáva...
mam par kamarátok, ktore tam studuju. hovorili, ze prijimacky boli riadne tazke a ze aj studium je dost narocne. ale neviem ti viac momentalne poradit vies, kolko sa uci na právnickej
ja som na tie prípravné kurzy nechodila. prišla som tam akurát na prijímačky, ktoré som dala ked chceš tak sa tam dostaneš... a je jedno z čoho maturuješ lebo tam nehccú body zo strednej alebo berú iba podľa výsledkov testov
ja som chodil aj na kurzy... no bohvieco ma tam nenaucili... ale proste som si to tam otukal... ako to tam chodi a taak... a ked som videl, aki dementi sa tam hlasia, hned mi aj stuplo sebavedomie ... a som tam 8) ..... maturitne predmety vobec niesu dolezite, ale predpoklada sa, ze ked sa hlasis na pravo, tak by si mal mat nejake vedomosti z dejepisu, spolocenskych vied aj vseobecny prehlad...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@kalbun nvm ani sám mne to povedal spolužiak, ktorého sestra tam študuje a že vraj sa odvolať nedá, spýtam sa ho nabudúce, ale tiež sa mi to neja knepozdáva...